Hra o trůny 5x05 - Zabij chlapce - Ice & Fire
Hra o trůny 5x05 - Zabij chlapce - Ice & Fire
Dany v Meereenu učiní těžké rozhodnutí. Jon nabírá posily u nečekaného spojence. Brienne hledá Sansu. Theon zůstává pod Ramsayho kontrolou. Po minulém poněkud rozpačitém díle se tentokrát můžeme těšit na scénář z pera Bryana Cogmana, který je oblíbený i … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak co se mi líbí:
Sansa na Zimohradě - to že i maličkost v podobě těhotné Waldy jí může potěšit (vůbec bych se nedivil, kdyby chtěl Ramsay tu ženskou odstranit), doufám že si sever skutečně pamatuje! Co se mi u Sansy líbí asi nejvíc že evidentně při pohledu na Theona necítí nenávist, spíš lítost a nijak se nevyžívá v tom jak dopadnul (vzhledem k tomu že věří, co má na svědomí).
Brienne u Zimohradu - v knížce jsem si docela užíval jejich roadmovie, ale tohle mě baví taky. Pokud už se LS rozhodli ignorovat, tak tohle je asi nejlepší jak můžou s Brienne naložit, i když to pro ní asi nedopadne dobře.
Zeď - no nevím co vytknout skvělé scény, i tu Selyse bych nejraději dekapitoval po těch pár větách co prohodí, takže je to v pořádku.
Napadlo mě co se asi stane když se kamenný muž dotkne jiného. Nebylo by to hezké? :D
Když by západozemí zjistilo po náročné epidemii šedého lupu že je ochránil před ještě větším zlem ? :D
Poslední perlička :D
Jon Connington by byl nakonec brán jako Azor Ahai :D
GreatGrey Other :)Lightbringerlightsaber. :twisted: :onfire: :king:Nebo se dočkáme nějakýho jinýho zfilmování, třeba za pár let, přece jenom prachy nesmrdí... :)
Já jsem třeba nějak nepochopil proč by Ramsey měl být tak pokakinkaný z toho, že se má taťuldovi narodit synátor, když dávno není Ramsey Sníh, ale Bolton, tzn. je dědic on. V tom seriálu to nějak zase blbě motaj... :wall:
EDIT: Jo aha, jiného jako Jiného, já myslel, že se budou muchlovat dva kamení, kurňa na co hned nemyslím! Je vidět, že má na mě ten seriál prazvláštní vliv! :-# A co se stane, když ten Kamenný muž zemře, to z něj bude jako kamenná mrtvola? A co takhle takový mrtvý kamenný drak, hm? S tím už by se dalo ovládnout Západozemí, zkusím to Daenerys navrhnout, hned co ji potkám! :-k
Takže je možný, že když to Mel nevyšlo s bastardem pouzije na kamenného draka Shireen. Tim by se i splnilo to proroctví Azor Ahai/Nissa Nissa = Stannis/Shireen. Obávám se, že nápad obětovat vlastni dceru a jediného potomka a dědice, by Stannis přijal s velkou nevraživostí.