Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!

Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.

Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
12467109

Komentáře

• @Tyrion Lannister myslím, že tady je absolutně jedno, kdo to režíruje, jelikož tahle recyklace pochází jako zadaný úkol od Disney(předpokládám). Oni si určitě jsou vědomi, že je to recyklát, a že i tahle nostalgie bude na věrné fanoušky platit. Zisky jsou už teď velké, takže se nebudou pouštět do něčeho nového, přitom to universum tomu vybízí.

K těm Sithům a Jediům, obě učení jsou často nelogické a postavené na paradoxech, ale osobně mně jakýkoliv Jedi přijde strašně nesnesitelný.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Kalam Mekhar
    Kalam Mekhar napsal(a):

@Tyrion Lannister myslím, že tady je absolutně jedno, kdo to režíruje, jelikož tahle recyklace pochází jako zadaný úkol od Disney(předpokládám). Oni si určitě jsou vědomi, že je to recyklát, a že i tahle nostalgie bude na věrné fanoušky platit. Zisky jsou už teď velké, takže se nebudou pouštět do něčeho nového, přitom to universum tomu vybízí.

K těm Sithům a Jediům, obě učení jsou často nelogické a postavené na paradoxech, ale osobně mně jakýkoliv Jedi přijde strašně nesnesitelný.

Právě proto, že zisky jsou velké, máme položené základy na kterých lze stavět, tak už lze zariskovat a pochybuji, že by si nechali režiséři tolik kecat do práce. Ostatně J. J. tvrdil, že osmička bude mít tak dobrý scénář, až je naštvaný, že ji nerežíruje. Naděje umírá poslední

Tak, co si budeme nalhávat Sithové jsou mnohem víc cool (zlo je vždycky zajímavější, že), prostě Exar Kun, Jadus, Malgus a Malak a beztak to nejlépe vyřešil Revan, ten dosáhl absolutního mistrovství ve světle i temné straně a stal se ULTIMATE BADASS.
  • upraveno 25. prosince 2015
    @Tyrion Tak doufat můžeme, ale od budoucích filmů opravdu nic nečekám, snad se pletu.

Ano, Malgus je dle mého velice dobrý Sith, který rozhodně nedodržuje kodex do puntíku, má svoji milenku a jeho motivy nejsou jenom destruktivní, chce vybudovat pevné impérium. Teď je spíše otázka, kdy se konečně vrátí :) Revan mě tedy spíše ke konci už otravoval.
    @Kalam Mekhar
    Kalam Mekhar napsal(a):

@Tyrion Tak doufat můžeme, ale od budoucích filmů opravdu nic nečekám, snad se pletu.

Ano, Malgus je dle mého velice dobrý Sith, který rozhodně nedodržuje kodex do puntíku, má svoji milenku a jeho motivy nejsou jenom destruktivní, chce vybudovat pevné impérium. Teď je spíše otázka, kdy se konečně vrátí :) Revan mě tedy spíše ke konci už otravoval.

Za to mohl BioWare, že z Revana se pak stal takový Terminátor, nakonec se vždycky vrátí, no Malgus je prostě borec na konec. Ono vůbec když už budou dělat v příštím desetiletí tolik Star Wars filmů mohli by zfilmovat i to kotory, to by bylo supe :D
  • AvivAviv
    upraveno 25. prosince 2015
    Tyrion Lannister napsal(a):

A ohledně pořádných Sithů, nestahoval bych kalhoty, když je brod ještě daleko neboť Darth Benicio del Toro is coming for episode VIII, jak říkám Renův ambiciózní senpai, který zabije svého mladšího spolužáka, by se posunul v hiearchii řádu. :twisted:

Já si neželám Kylovo odstranění. Ať se špičkují jak chtějí, ikdyž to spíš očekávám od racionálního organizovaného úřednického Huxe, který již v VII byl na nože s emocionálně labilním nedisciplinovaným áresovským Kylom Renom. Ale takhle rychlé oddělání syna Leie a Hana mi přijde jako děsně špatný nápad. Vlastně mi napadlo, že Toro by mohol byť skôr sithovský zamestnanec Snokea, ktorý má Kyla trénovať. Vek na to má. Alebo je fakticky pravda, že bude spolužiak a pôjde Kylovi po krku, ale guess what - Kylo bude ten, čo vyjde zo súboja živý a bude to čosi ako posledný dielik do skladačky jeho pretvárania na naozaj nebezpečného nepriateľa.

• upraveno 25. prosince 2015
    Mě by zajímalo, jestli uvidíme vůbec v nových filmech vůbec Sithy. Jinak moje teorie je, že se Kylo vrátí ke světlu (možná Leia bude riskovat to co se stalo Hanovi, protože mamčina láska, protože klišé.., přeci jenom SW maminky působí na psychiku víc.. žejo Anakine, pozdravuj Tuskeny :) ).
    Naopak Rey klidně může přejít na temnou stranu. Může se jí stát něco emočně silnýho, zabijou jí nějakou milovanou postavu.
    Minimálně se dozvíme jak to bude pokračovat o půl roku dříve, protože Disneyové nechtějí jít s kůží na trh a konkurovat s osmou epizodou Avataru2 a přesunuli datum premiéry.
    @Aviv Uvidíme vzhledem k tomu, jak Kylo po*ral v sedmičce, bych se nedivil, kdy by ho popravil sám Snoke, popřípadě už mne napadlo, že Del Toro bude jeho učitel také (stejně jako měl kdysi Obi-Wan Yodu a Qui-Gona). A já proti Renovi nic nemám, ale Del Toro jako záporák bude prostě lepší :D. Sběratel je co se charismatu týče nepřekonatelný. Uvidíme v další epizodě, jedno je jisté musíme vidět duel dvou červených čepelí.
    @sfik Tak my už jsme možná Sitha viděli všichni. Supreme Leader Snoke (Supreme Chancellor Palpatine :D nepřípomíná vám to něco) is wise, vzhledem k hudbě a zdůraznění téhle vlastnosti moudrý je dost pravděpdoboné, že Snoke je Palpatineův mentor Darth Plagueis, vzhledem k tomu, že odhalil tajemství smrti a života a stal tak mocným a tak moudrým, že dokázal Silou ovlivnit midichloriany a stvořit život, mohl svou smrt fingovat a o sto let se probudit, aby převzal vládu nad galaxií. Druhou nejpravděpodobnější teorií o Snokeově původu je Silou nadaná bytost, která našla nějakou dobu po bitvě o Endor Sithský holocron (to je taková holografická učebnice pro Jedie a Sithy) a sama se vycvičila v temné straně. Což mne přivádí zpátky k tomu, že Kylo Ren a rytíři z Renu budou jen nastrčené figurky (něco jako Vaderovi inkvizitoři v Rebels) a za nitky tahají z pozadí Del Toro se Serkisem. Čas řekne více.
  • Pěkná teorie. Víte co by byla sranda? Kdyby Kylo, až pozná, že je jen figurka a že ty Snokeove plány třeba nejsou tak úplně Vaderovsky laděné, se vším praštil a ještě se proti Snokeovi obrátil. Ne jako člen Odboja, na Svetlo viac menej kašle, ale ako vlastná frakcia, ktorá v celej tej svojej temnote a zvrátenosti predsa len je idealistická a Snokeov systém je pod jej úroveň. Rozmýšľam, či som už niekde podobný scenár nevidela... A nemyslím tým Palpatinov koniec, lebo to bolo o rodine a toto má byť skôr o boji proti zkorumpovanému, alebo podobne špinavému režimu. Ikeď, stále to ostáva rodinne ladené, pretože Anakin je Kylov starý otec, ale je to skrátka iné, než Darth Vaderovo obrátenie.
    upraveno 26. prosince 2015
    @Aviv
    Aviv napsal(a):

Pěkná teorie. Víte co by byla sranda? Kdyby Kylo, až pozná, že je jen figurka a že ty Snokeove plány třeba nejsou tak úplně Vaderovsky laděné, se vším praštil a ještě se proti Snokeovi obrátil. Ne jako člen Odboja, na Svetlo viac menej kašle, ale ako vlastná frakcia, ktorá v celej tej svojej temnote a zvrátenosti predsa len je idealistická a Snokeov systém je pod jej úroveň. Rozmýšľam, či som už niekde podobný scenár nevidela... A nemyslím tým Palpatinov koniec, lebo to bolo o rodine a toto má byť skôr o boji proti zkorumpovanému, alebo podobne špinavému režimu. Ikeď, stále to ostáva rodinne ladené, pretože Anakin je Kylov starý otec, ale je to skrátka iné, než Darth Vaderovo obrátenie.

Může se pokusit zaujmout Snkoeovo místo, o tom je přece fungování Sithské hiearchie :twisted: Každopádně měl by být opatrný, už se tu jednou stalo, že se jistý retard se pokusil nepřipraven zabít svého mistra, neradil bych Kylo Renovi aby dopadl stejně :twisted:

AND NOW YOUNG SOLO, YOU WILL DIE :twisted:
  • Auvajs... No, to bych mu neradila ani já. Zároveň by to však mohlo pasovať do tragiky danej postavy.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    podla mna bude v dalsom filme sith Del Toro vs Luke
    @Edem
    Edem napsal(a):

podla mna bude v dalsom filme sith Del Toro vs Luke

EPIC AWESOME!!!! To by se mi líbilo a hodně :D
  • Rey jako Sith? :D ale no ták, Rey je silná osobnost, žádný slaboch nebo ufňukanec alá Anakin, ideálně, kdyby se na Sithy vykašlali, nový záporák myslím roli Anakina zastoupil dostatečně, takže jednoho spratka, co si potřebuje něco dokazovat, bychom měli. Teď je otázka jestli se ukáže i nějaký badass záporák.
  • K těm clone wars.. Maula měli nechat ležet. Tahle divná reinkarnace že na dvě půlky přežije pád do nějaký mega šachty byla hodně nepovedenej vtip.

Když Rey nebude sith nebo temnostranka, tak ale stejně typuju že uvidíme Kylův návrat ke světlé straně (ovšem to nemusí znamenat že to přežije, žejo Anakine..?). Každopádně doufám že Luke celou sérii přečká. Doufám že nám nabídnou pár super soubojů s ním (když už to zvládnul Lee, tak se na kondičku nebudou moci vymlouvat), a doufám že na tý prokletý planetě kde byl Luke zahrabanej bude jediů víc. Tak nějak jsem čekal, že když budou pokračovat v ději po ep.6, tak že to bude o restartu republiky, o jejím vytváření, o intrikách v pozadí. Ne že 30 let po zničení imperátora bude pořád odboj vs. impérium (ať si říkají jak chtějí). Tohle mě nakrklo. A fakt že nejsou žádný džedájové, žádná flotila republiky... Celá ta bitva byla děsnej fail podle mě. A když už jsem se těšil na Luka dostal jsem krásných 15 vteřin Luka a jeho pokerface...

To jsem si jen potřeboval vylejt srdíčko, že mě vlastně nový války vůbec nepotěšili. V tuhle chvíli záleží na tom, jak budou pokračovat a aby Abramse vyhnali bičem a nenechali ho dělat už radši nic. Asi teď chápu trekies, jak byli naštvaný po remaku ST. Mě to bylo fuk, protože mě zase tolik trek nebere...

Nějak mi přijde že těch failů tam bylo docela dost a že divák by měl u filmu dělat něco jinýho než omlouvat filmaře, že to mysleli tak a tak, že se to dá pochopit tak a tak. Ale jinak mě i pár věcí potěšilo.
    @sfik Že se to moc podoba ctyrce jsem si vsiml uz v kine, ze ten Lukeuv mec meli vysvetlit radeji hned je take pravda, ale chapu, ze Abrams to mel tezky nikoho nenastvat a zaroven neco kloudneho sesmolit pod Disneyho bičem. Dulezite je ze ted je zaklad na kterem se da stavet

@Dreamer Del Toro bude badass dostatecne :twisted:
  • Jen jsem si musel vylejt frustraci z ne úplně naplněnejch očekávání :D Mě mrzí že degradovali šestku jakože vlastně zničením hvězdy smrti, zabitím imperátora a odvrácením Vadera od zla vůbec ničeho nedosáhli... Jestli se Luke kopal do zadku a meditoval mě ale naštve zrovna tak. Chci kurňa davový scény jediů.. Duely už jsou takový... nemastný neslaný (i když ta Rey mi nějak přestala vadit, s tím že jí to tak šlo. Kylo je máslo, tak mu lehko naplácala :) a jak se napojila na sílu (napřed jsem myslel že si prdla), už hodnotím kladně.. )
    @sfik
    sfik napsal(a):

Jen jsem si musel vylejt frustraci z ne úplně naplněnejch očekávání :D Mě mrzí že degradovali šestku jakože vlastně zničením hvězdy smrti, zabitím imperátora a odvrácením Vadera od zla vůbec ničeho nedosáhli... Jestli se Luke kopal do zadku a meditoval mě ale naštve zrovna tak. Chci kurňa davový scény jediů.. Duely už jsou takový... nemastný neslaný (i když ta Rey mi nějak přestala vadit, s tím že jí to tak šlo. Kylo je máslo, tak mu lehko naplácala :) a jak se napojila na sílu (napřed jsem myslel že si prdla), už hodnotím kladně.. )

Epicka HROMADNA bitva mezi prezivsimi jedii a rytiri z Renu EPIC

To ho si myslim bychom dockat mohli :D
  • upraveno 26. prosince 2015
    @Tyrion Lannister Znám, ale radši mám tu část jak jsou na té stanici tuším u Korribanu a Satille utíká s tím pašerákem.

Btw. jak je to na když na konci KOTORu zmizne Revan, je někde v TOR vysvětlený kam..? Mě hra abych řekl pravdu moc nebavila. Takže jsem to někde na Alderaanu vzdal.. (Na toho Revana se ptám protože na TOR je datadisk Shadow of Revan, tak jestli tam bylo řečeno víc).
  • Stejně je Revan moje oblíbená postava. Já ho hrál samozřejmě jako klaďase, kterej si občas nemůže pomoct a oportunisticky použije sílu i na nějakou tu příležitostnou sviňárnu :D
    @undefined
    sfik napsal(a):

Stejně je Revan moje oblíbená postava. Já ho hrál samozřejmě jako klaďase, kterej si občas nemůže pomoct a oportunisticky použije sílu i na nějakou tu příležitostnou sviňárnu :D

Revan je boss :D. Musis se podivat na internet, co se tyce Shadows of Revan, tak tusim, ze to snad prsvej Revan nebyl, ale ze imperator nekde prisel o telo, tak si vzal Revanovo, ale to bych kecal, musis se podivat, ja uz to dlouho nesledoval
  • Nedokončenej kotor mě štve... Taková skvělá hra. Stará republika. :( Ale musím říct že společníci byli lepší ve dvojce. Když jsem přemluvil Attona a Bao-Dura a udělal z nich džedaje.. To byl fajný nápad, ale škoda že nepokračovali dál Revanův příběh a začli tam s Exiled-one..
  • Revan se v tom DLC rozdělil, jeho temná(fyzická) stránka chtěla vládnou galaxii, světlá stránka zůstala jako duch kdesi v jeskyni, temná stránka byla poražena, světlá stránka šla meditovat zpátky do jeskyně.
  • Uff, takže blbost.. achjo..
  • upraveno 27. prosince 2015
    @sfik Abrams myslím ani další díly točit nechce, takže žádný strach, jinak myslím, že Star Wars pojedou jak je u Disney zvykem v Marvel kolejích a dočkáme se tuny sterilních pokračování, pokladny to naplní stejně takže co už :D aby sedmá epizoda nakonec nebyla tím nejlepším, co jsme z nových SW viděli, ač jsem dosti spokojená a očekávání jsem neměla téměř žádná, takže zklamání se nedostavilo :)
    @Dreamer
    Dreamer napsal(a):

@sfik Abrams myslím ani další díly točit nechce, takže žádný strach, jinak myslím, že Star Wars pojedou jak je u Disney zvykem v Marvel kolejích a dočkáme se tuny sterilních pokračování, pokladny to naplní stejně takže co už :D aby sedmá epizoda nakonec nebyla tím nejlepším, co jsme z nových SW viděli, ač jsem dosti spokojená a očekávání jsem neměla téměř žádná, takže zklamání se nedostavilo :)

To si myslím, že opravdu nehrozí, předně jiný režiser, jiný přestup. Rian Johnson přišel pomerně dost solidnim Looperem (kdo nevidel doporucuji) a reziroval i par dilu pernikoveho taty, tudiz na jeho Star Wars se tesim.

Abrams mel totiž jako začátečnik dost težkou pozici, protože musel přijít s necim, co se tvořilo u Disneyho a zaroven uspokojit fandy, takze prisel s rešením - vlk se nažere, koza zůstane celá, které mi vyhovuje. Předně zásadní zmeny tu jsou, hlavní postava je tentokrát žena, Rey asi nebude dělat salta s Lukem na zádech - navíc protiklad mladá emancipovaná holka vs. starý zapšklý důchodce nemůže selhat.
    Druhou věcí je Kylo Ren, který podle mne už jako Ren zemře, protože si zvolil temnou stranu definitivně, ve starým kánonu existovala jistá dogms Jen jednou za tisíc let se stalo, sby temný lord podlehl světlé straně. Nechť to tak i nadale zůstane.
    A poslední otázkou, jsou další jediové vs. rytíři z renu, což bude konečně hromadná řežba jak se patři.
    A poslední věc jsou nove schopnosti. Kylovo zmrazeni střely z blasteru potěšilo (ironie, že v tomhle Vadera dávno překonal), tak bych bral dalši Plagueisovu regeneraci, Jadusovu teleportaci a Starkillerovo tahani křižníků z oblohy.
    Tudíž jsou tu základy na kterých lze stavět, šachovnice je kompletní a figurky se můžou dát
    do pohybu. Rian Johnson ma ted z čeho vychazet a dovalit ultimstivní řežbu, navic je to novaček, kteremu by urcite neprospelo do budoucna, kdyby osmicka byla jen derivatem petky s dvojkou.
    Prostě
    Jinak Rey jako Sith podle mne neudelaji, ale protoze jedna holka mela uspech, dostaneme druhou na opacne strane barikady, tak treba z popela zruseneho EU povstane Darth Talon
  • upraveno 27. prosince 2015
    @Tyrion Lannister

To si myslím, že opravdu nehrozí, předně jiný režiser, jiný přestup.
    Disney je Disney. Přeceňuješ režiséry, pokud si myslíš že mají nějaký zásadní vliv. Antman budiž důkazem.. Ono ten vliv Disneyho je dvojsečnej, ono z dalších SW filmů nebude vyloženě sračka, ale pochybuju že přijde nějaká inovace, překvapení či jiný náhled na vyprávění a jiné šablony postav.
    ve starým kánonu existovala jistá dogms
    Ve starým kánonu toho bylo :D
    A poslední otázkou, jsou další jediové vs. rytíři z renu, což bude konečně hromadná řežba jak se patři.
    Otázkou je, jestli nějací další rytíři jsou nebo Kylo odstranil veškerou konkurenci. Další otázka je "co se vlastně tenkrát stalo", proč Luke vlastně odešel, proč měl půl klíče k jeho pozici nějaký dědek na Jakku,.. Jsem zvědav jak tohle bude vysvětleno. Flashbacky mi k SW moc nepasují, takže max. vize nebo převyprávění někým což je takový sterilní..
    Starkillerovo tahani křižníků z oblohy.
    Za prvé, frustrující mise, za druhé doufám že do takového extrému už sílu nepoženou. Myslím že v tomhle by rytíři nějaký limit měli mít. Yoda měl co dělat aby roztočil senátní vznášedlo a Starkiller si manipuloval s padajícím destroyerem. Takže zaplať pánbůh za zrušení EU, kdybych měl akceptovat tohle všechno ...
    šachovnice je kompletní a figurky se můžou dát
    do pohybu
    Jo aha bílé z chleba bílého a černé z černého, nicméně mám pocit že Abrams připravil figurky z mazlavého válečného komisárku :)

A proč tak nějak ty SW hejtuju.. no, ze začátku po zkouknutí jsem strašně toužil aby se mi ten film líbil, a strašně jsem ho i před sebou omlouval. Pak jsem si uvědomil že jsem chtěl vidět film u kterýho nemusím sám sobě vysvětlovat nelogiku a podle mého názoru díry v ději (viz. ta mapa k Lukovi.. Oni mají fragment mapy cca 1/8 mapy galaxie a nejsou schopný zjistit kde to jako je? To je jako mapa Jihočeskýho kraje, kde nedokážeš najít Budějovice, protože nemáš mapu republiky :D )
  • @sfik no vidíš já žádný podobný věci během sledování nevnímala :D až poté postupně jsem to zhodnocovala a stejně jsem došla k výsledku, že se v tom nebudu nimrat a prostě se mi to líbilo :) možná je to taky tím, že jsem nečekala něco, co by zbořilo dosavadní pilíře kinematografie, ale prostě "jen" další dobrodružství z předaleké galaxie.
    upraveno 27. prosince 2015
    @sfik Antman byl super :D Krom toho myslimsi, že ten vliv u Marvelu je ve skrze pozitivni viz. prvni Avengers jestli je v nece ted zasadni problem, tak v mnozstvi dilu, coz u SW zatim nehrozi, potvrzene jsou jen prequely, budoucnost vidim v kotorech. Navic nezapomen, ze tu mam ted tricetilete obdobi, ktere je potreba vyplnit dalsim animovanym serialem
    Co se Starkillera tyce, tam to bylo prehnane na druhou stranu Yoda uz byl taky pomerne stary 900 let ehm to je hodne ne :-D. Krom toho nerika se snad, ze nova generace vzdycky prekona tu predchozi
    Ja si myslim ze Rey je uzasna figurka a Snoke take, staci si pockat na vic prosotru, co se tyce reziseru pochybuji, ze by tu praci brali, kdyby spoluprace probihala stylem drz hubu a krok. Co se tyce te mapy a to ze nikoho nenapadne znovu nahodit silovy pole, zatimco se duchodce pere se zlou peprenkou je v poradki?

A kurva jak to, ze vyhrali ovladame miliony planety, mame obrovskou armadu, desetisice bitevnich lodi?
    No jo ale znicili Hvezdu smrti, takze vyhrali.
    Ale tu znicili uz pred lety a bojovalo se dál!!!!
    Proste resit tohle ve Star Wars mne to pripomina verbala:
    Je až alarmující, kolik tu s námi bydlí sebestředných šulínků bez fantazie, co proloží Kanta Tolkienem jen proto, aby ve své kokotmunitě kriticky oslňovali podobně otylé zoufalce s mastnými vlasy a mohli si pak vzrušeni svým yntelechtem vzájemně vášnivě olizovat pohlaví. Ty nelidské dvě kila za lupen potom vyhodili jen proto, aby tu naprudko vystavili na odiv svůj maligní kokotismus a s Ňůtnem v jedné a se svými scvrklými koulemi naloženými do etanolu v ruce druhé velkohubě zahřímali nad porušováním fyzikálních zákonů a přehršlí digitálních triků ve filmu, kde je drak, trpajzlíci, horští trolové, zmutovaní skřeti, prstenové přízraky a tři prdele magie. Velmi erudované a opodstatněné! Proste resit logiku zrovna u Star Wars.....
    Ale problem novych SW slovy opet verbala nejsou tu žadne vyfikundace, nejlepsi by bylo, kdyby se 7 odehravalo o tisic let pozdeji s bylo by vymalovano, ale takhlr mi to vyhovuje, jako nova startovaci kapitola proc ne.

A ano ve starem kanonu toho bylo, taky mnoho z toho je i prenesene ve filmu Kylo Ren/Ben Solo je tak trochu Darth Caedus/Jacen Solo, Reyjp je tak trochu Jaina Solo a Starkiler Base je tak trochu Sun Crusher krom zjevne inspirace hvezdou smrti Takze EU rozhodne nereklo posledni slovo.

Ne Lukeu, to já jse tvůj otec. To není pravda. To je nemožné.
    A princezna Leia je tva sestra. To neni pravda. To je neuveřitelné.
    A Impérium porazí Ewoci. To neni pravda. To je nepravděpodobne.
    A já postavil 3CPO jako maly kluk.
    Tak nebo tak, jestli se Kylo Ren vrati na svetlou stranu, tak schwarz s nami :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.