Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
12467109

Komentáře

• @Tyrion Lannister myslím, že tady je absolutně jedno, kdo to režíruje, jelikož tahle recyklace pochází jako zadaný úkol od Disney(předpokládám). Oni si určitě jsou vědomi, že je to recyklát, a že i tahle nostalgie bude na věrné fanoušky platit. Zisky jsou už teď velké, takže se nebudou pouštět do něčeho nového, přitom to universum tomu vybízí.

K těm Sithům a Jediům, obě učení jsou často nelogické a postavené na paradoxech, ale osobně mně jakýkoliv Jedi přijde strašně nesnesitelný.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • upraveno 25. prosince 2015
    @Tyrion Tak doufat můžeme, ale od budoucích filmů opravdu nic nečekám, snad se pletu.

Ano, Malgus je dle mého velice dobrý Sith, který rozhodně nedodržuje kodex do puntíku, má svoji milenku a jeho motivy nejsou jenom destruktivní, chce vybudovat pevné impérium. Teď je spíše otázka, kdy se konečně vrátí :) Revan mě tedy spíše ke konci už otravoval.
  • AvivAviv
    upraveno 25. prosince 2015
  • upraveno 25. prosince 2015
    Mě by zajímalo, jestli uvidíme vůbec v nových filmech vůbec Sithy. Jinak moje teorie je, že se Kylo vrátí ke světlu (možná Leia bude riskovat to co se stalo Hanovi, protože mamčina láska, protože klišé.., přeci jenom SW maminky působí na psychiku víc.. žejo Anakine, pozdravuj Tuskeny :) ).
    Naopak Rey klidně může přejít na temnou stranu. Může se jí stát něco emočně silnýho, zabijou jí nějakou milovanou postavu.
    Minimálně se dozvíme jak to bude pokračovat o půl roku dříve, protože Disneyové nechtějí jít s kůží na trh a konkurovat s osmou epizodou Avataru2 a přesunuli datum premiéry.
    @Aviv Uvidíme vzhledem k tomu, jak Kylo po*ral v sedmičce, bych se nedivil, kdy by ho popravil sám Snoke, popřípadě už mne napadlo, že Del Toro bude jeho učitel také (stejně jako měl kdysi Obi-Wan Yodu a Qui-Gona). A já proti Renovi nic nemám, ale Del Toro jako záporák bude prostě lepší :D. Sběratel je co se charismatu týče nepřekonatelný. Uvidíme v další epizodě, jedno je jisté musíme vidět duel dvou červených čepelí.
    @sfik Tak my už jsme možná Sitha viděli všichni. Supreme Leader Snoke (Supreme Chancellor Palpatine :D nepřípomíná vám to něco) is wise, vzhledem k hudbě a zdůraznění téhle vlastnosti moudrý je dost pravděpdoboné, že Snoke je Palpatineův mentor Darth Plagueis, vzhledem k tomu, že odhalil tajemství smrti a života a stal tak mocným a tak moudrým, že dokázal Silou ovlivnit midichloriany a stvořit život, mohl svou smrt fingovat a o sto let se probudit, aby převzal vládu nad galaxií. Druhou nejpravděpodobnější teorií o Snokeově původu je Silou nadaná bytost, která našla nějakou dobu po bitvě o Endor Sithský holocron (to je taková holografická učebnice pro Jedie a Sithy) a sama se vycvičila v temné straně. Což mne přivádí zpátky k tomu, že Kylo Ren a rytíři z Renu budou jen nastrčené figurky (něco jako Vaderovi inkvizitoři v Rebels) a za nitky tahají z pozadí Del Toro se Serkisem. Čas řekne více.
  • Pěkná teorie. Víte co by byla sranda? Kdyby Kylo, až pozná, že je jen figurka a že ty Snokeove plány třeba nejsou tak úplně Vaderovsky laděné, se vším praštil a ještě se proti Snokeovi obrátil. Ne jako člen Odboja, na Svetlo viac menej kašle, ale ako vlastná frakcia, ktorá v celej tej svojej temnote a zvrátenosti predsa len je idealistická a Snokeov systém je pod jej úroveň. Rozmýšľam, či som už niekde podobný scenár nevidela... A nemyslím tým Palpatinov koniec, lebo to bolo o rodine a toto má byť skôr o boji proti zkorumpovanému, alebo podobne špinavému režimu. Ikeď, stále to ostáva rodinne ladené, pretože Anakin je Kylov starý otec, ale je to skrátka iné, než Darth Vaderovo obrátenie.
    upraveno 26. prosince 2015
  • Auvajs... No, to bych mu neradila ani já. Zároveň by to však mohlo pasovať do tragiky danej postavy.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    podla mna bude v dalsom filme sith Del Toro vs Luke
  • Rey jako Sith? :D ale no ták, Rey je silná osobnost, žádný slaboch nebo ufňukanec alá Anakin, ideálně, kdyby se na Sithy vykašlali, nový záporák myslím roli Anakina zastoupil dostatečně, takže jednoho spratka, co si potřebuje něco dokazovat, bychom měli. Teď je otázka jestli se ukáže i nějaký badass záporák.
  • K těm clone wars.. Maula měli nechat ležet. Tahle divná reinkarnace že na dvě půlky přežije pád do nějaký mega šachty byla hodně nepovedenej vtip.

Když Rey nebude sith nebo temnostranka, tak ale stejně typuju že uvidíme Kylův návrat ke světlé straně (ovšem to nemusí znamenat že to přežije, žejo Anakine..?). Každopádně doufám že Luke celou sérii přečká. Doufám že nám nabídnou pár super soubojů s ním (když už to zvládnul Lee, tak se na kondičku nebudou moci vymlouvat), a doufám že na tý prokletý planetě kde byl Luke zahrabanej bude jediů víc. Tak nějak jsem čekal, že když budou pokračovat v ději po ep.6, tak že to bude o restartu republiky, o jejím vytváření, o intrikách v pozadí. Ne že 30 let po zničení imperátora bude pořád odboj vs. impérium (ať si říkají jak chtějí). Tohle mě nakrklo. A fakt že nejsou žádný džedájové, žádná flotila republiky... Celá ta bitva byla děsnej fail podle mě. A když už jsem se těšil na Luka dostal jsem krásných 15 vteřin Luka a jeho pokerface...

To jsem si jen potřeboval vylejt srdíčko, že mě vlastně nový války vůbec nepotěšili. V tuhle chvíli záleží na tom, jak budou pokračovat a aby Abramse vyhnali bičem a nenechali ho dělat už radši nic. Asi teď chápu trekies, jak byli naštvaný po remaku ST. Mě to bylo fuk, protože mě zase tolik trek nebere...

Nějak mi přijde že těch failů tam bylo docela dost a že divák by měl u filmu dělat něco jinýho než omlouvat filmaře, že to mysleli tak a tak, že se to dá pochopit tak a tak. Ale jinak mě i pár věcí potěšilo.
    @sfik Že se to moc podoba ctyrce jsem si vsiml uz v kine, ze ten Lukeuv mec meli vysvetlit radeji hned je take pravda, ale chapu, ze Abrams to mel tezky nikoho nenastvat a zaroven neco kloudneho sesmolit pod Disneyho bičem. Dulezite je ze ted je zaklad na kterem se da stavet

@Dreamer Del Toro bude badass dostatecne :twisted:
  • Jen jsem si musel vylejt frustraci z ne úplně naplněnejch očekávání :D Mě mrzí že degradovali šestku jakože vlastně zničením hvězdy smrti, zabitím imperátora a odvrácením Vadera od zla vůbec ničeho nedosáhli... Jestli se Luke kopal do zadku a meditoval mě ale naštve zrovna tak. Chci kurňa davový scény jediů.. Duely už jsou takový... nemastný neslaný (i když ta Rey mi nějak přestala vadit, s tím že jí to tak šlo. Kylo je máslo, tak mu lehko naplácala :) a jak se napojila na sílu (napřed jsem myslel že si prdla), už hodnotím kladně.. )
  • upraveno 26. prosince 2015
    @Tyrion Lannister Znám, ale radši mám tu část jak jsou na té stanici tuším u Korribanu a Satille utíká s tím pašerákem.

Btw. jak je to na když na konci KOTORu zmizne Revan, je někde v TOR vysvětlený kam..? Mě hra abych řekl pravdu moc nebavila. Takže jsem to někde na Alderaanu vzdal.. (Na toho Revana se ptám protože na TOR je datadisk Shadow of Revan, tak jestli tam bylo řečeno víc).
  • Stejně je Revan moje oblíbená postava. Já ho hrál samozřejmě jako klaďase, kterej si občas nemůže pomoct a oportunisticky použije sílu i na nějakou tu příležitostnou sviňárnu :D
  • Nedokončenej kotor mě štve... Taková skvělá hra. Stará republika. :( Ale musím říct že společníci byli lepší ve dvojce. Když jsem přemluvil Attona a Bao-Dura a udělal z nich džedaje.. To byl fajný nápad, ale škoda že nepokračovali dál Revanův příběh a začli tam s Exiled-one..
  • Revan se v tom DLC rozdělil, jeho temná(fyzická) stránka chtěla vládnou galaxii, světlá stránka zůstala jako duch kdesi v jeskyni, temná stránka byla poražena, světlá stránka šla meditovat zpátky do jeskyně.
  • Uff, takže blbost.. achjo..
  • upraveno 27. prosince 2015
    @sfik Abrams myslím ani další díly točit nechce, takže žádný strach, jinak myslím, že Star Wars pojedou jak je u Disney zvykem v Marvel kolejích a dočkáme se tuny sterilních pokračování, pokladny to naplní stejně takže co už :D aby sedmá epizoda nakonec nebyla tím nejlepším, co jsme z nových SW viděli, ač jsem dosti spokojená a očekávání jsem neměla téměř žádná, takže zklamání se nedostavilo :)
    Jinak Rey jako Sith podle mne neudelaji, ale protoze jedna holka mela uspech, dostaneme druhou na opacne strane barikady, tak treba z popela zruseneho EU povstane Darth Talon
  • upraveno 27. prosince 2015
  • @sfik no vidíš já žádný podobný věci během sledování nevnímala :D až poté postupně jsem to zhodnocovala a stejně jsem došla k výsledku, že se v tom nebudu nimrat a prostě se mi to líbilo :) možná je to taky tím, že jsem nečekala něco, co by zbořilo dosavadní pilíře kinematografie, ale prostě "jen" další dobrodružství z předaleké galaxie.
    upraveno 27. prosince 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.