@sfik@Arutha Na druhou stranu to říká ten samý Mark Hamill, který fanoušky trollí každý druhý den. John Boyega ho zase potvrdil. Ten plakát dokonale ilustruje to, kam se Star Wars pod Disneym dostalo. A když se na něj podívám znovu, se všemi těmi kostýmy a potvrzenými dřívějšími zprávami, tak tam spousta věcí bohužel sedí- poslepovaná přilba KR, celá sebranka KoR, "sithští" stormtroopeři, outfity hlavní trojky, vyzbrojený C-3PO, sidekick BB-8, bounty hunter Keri Russell, nové TIE a Y-wing... Moje víra v Abramse nikdy nebyla silnější...
@Joser To myslíš ironicky nebo mu fakt věříš? Já už jsem ve fázi kdy je mi celá tahle trilogie úplně jedno. Zajdu do kina nebo na to kouknu prostě, ale kvůli paprskometům, mečování a případné vesmírné bitvě, jinak mě ta linka a jak to dopadne nechává v klídku :-)
@sfik Jakou cenu pak pro tebe má film vůbec vidět, když to samé máš v každé druhé větší hollywoodské produkci a nic jiného na tom nevidíš? Každopádně majitelé kin a studia dnešní diváky vycvičili dobře, že nechodí na film ale do kina. Má pak větší cenu hrát nějakou herní střílečku.
Co se týče toho plakátu, tak to především není produkt, který nakonec bude oficiálně použitý. Vypadá to nanejvýš jako nějaký zamítnutý koncept. Nechápu, jak někdo může tolik vyvozovat z nějakých nových letadýlek a stormtrooperů a kostýmů, které budou použité leda tak na začátku filmu. Jediné, co zatím opravdu vzbudilo moji pozornost, jsou Reni. Pokud tenhle plakát není vyloženě fanmade, tak o jejich zakomponování ve filmu se aspoň uvažovalo. Jediný problém je, že trilogie je už tak moc zalidněná, takže maximální prostor je pro jednoho nebo dva z nich. Pokud mají být jenom další banda maskovaných týpků, které mají hrdinové zmasakrovat, tak jaký má jejich existence vůbec smysl? Zase takovou víru v Abramse mám, že věřím, že kdyby tohle bylo v plánu, tak zkrátka Johnsonovi řekl, aby Reni v TLJ nahradili pretoriánskou gardu.
OK, tak tohle mě pobavilo. Můžete svoje naděje, že když se vám nelíbily dva první díly trilogie, tak se vám bude líbit třetí, zakládat na nových stormtrooperech, nebo lodičkách, ale to jsou věci, které jsou budou ve filmu tak tři vteřiny a budou použité leda tak na merchandising. Phasma taky skončila leda jako nějaký naleštěný stormtrooper. Pokud ale čekáte, že EIX bude z padesáti procent pew pew střílení, vesmírné bitvy a souboje na světelné meče, tak se mýlíte. Bude to tam zhruba ve stejné míře jako v předchozích filmech. Nadmíra trikových sekvencí je mimochodem něco, co z většiny nových marvelovek IMO dělá horší filmy než jejich předchůdci. Předpokládám taky, že vás nadchla propagace tria Rey-Finn-Poe. Propagovali je mimochodem spolu už pro TLJ a ve filmu nic takového neexistovalo. V EIX spolu budou, ale vzhledem k tomu, že tohle trio nemůže nabídnou jakékoliv drama, tak doufám, že spolu stráví co nejkratší dobu. Opět - jestli čekáte nového Luka-Hana-Leiu, tak tihle tři to rozhodně nejsou a udělat z EIX dvouhodinové veselé dobrodružství tří vesmírných andělů z odboje, do kterých se diváci můžou promítnout, kteří na konci zatancují na Kylově hrobě a obnoví republiku, by byl ten nejhorší scénář. Občas mě napadá, že udělat z rodinného dědictví jedno z témat trilogie bylo od Disney dost meta. Koupily si popkulturní svatý grál a jestli má to Kylovo vztekání, odmítání a přijímání toho, co z toho dědictví chce, něco říkat o tom, že Disney tak docela neví, kam se SW směřovat, tak super. Jestli je svatá Rey obraz, který o sobě mají, tak je to katastrofa.
@svoa00 nope, po tolkych filmoch si myslim, ze cakame len na dalsiu podobnu scenu ako je ta vyssie (namakany Sith robi sith veci) a dufame, ze ich je viac, ostatne je super modernizovany (dojebany) pribeh dobra vs zla.
@svoa00 Ale z těch všech "očekávání nevím koho v co" která jsi zde napsala je mi vše v podstatě úplně jedno. Je mi srdečně jedno co se stane s Rey, Finnem, Poem, Kylem,... a kouknu na to jen kvůli pew pew - ono tam totiž nějaký to pew pew bude, a bude tam i khrrrr khrrr až se o sebe budou tlouci světelné meče. Děj asi vnímat budu ale bude mi relativně jedno jakým směrem se bude ubírat. Možná je to to nejhorší co se filmu a postavám může stát - nehodlám se kvůli SW nějak rozčilovat ani se strachovat o osud postav. Bude mi to totiž dost jedno.. Nějaký silný emoce padly už po tFA nemluvě o tLJ. Jediné co mi jedno nebude je, aby tahle trilogie nějak dějově netáhla dolů ty budoucí, které snad budou za něco stát jako celek.
@flanker.27 Spíš se strhne vlna hejtu založená na rozporuplném přijetí ep.VIII a každý zatvrzelý fanoušek bude se zjevnou originalitou tvrdit jak nechápe, že na to někdo půjde, že to bude sračka a hlavně že je jediný co toto tvrdí :D
No upřímně je to dost hrozný. Já jsem se na to víceméně těšil jako na další Abramsovinu, protože kdo jiný může SW dostat z toho bordelu, kam spadli v osmičce, ale tohle tedy ne. Pravděpodobně z toho bude nakonec jeden dlouhý omluvný dopis fanouškům, proto z toho nostalgie doslova stříká, ať už v podobě nejblbějšího možného názvu nebo zakomponování Palpatina do děje. Ne, tudy cesta opravdu nevede a je nejvyšší SW poslat na hodně dlouhou dobu k ledu.
@flanker.27 Eh, já jsem si řekla, že sem nebudu psát ani trolování a už ani svoje názory. Je to ztráta času, radši budu anonymně číst, jak si tu ostatní fňukají na rameny :D
https://www.ign.com/articles/2019/04/12/how-george-lucas-helped-finish-star-wars-the-rise-of-skywalker?fbclid=IwAR0lLViwisbPWkkS4PGMUeG0pMEpcXYZdlKRxTsdcCptK2QUKzUvQ6G9SX0 Odpověď na otázku jak způsobem chce propojit Abrams všechny trilogie? Palpatine, překvvapivá a zároveň samozřejmá odpověď. Palpatine byl silnou figurou jak v prequelové tak ve staré trilogii, navíc prostě je to opravdu nejlepší záporák franchise (Vader je nejikoničtější leč nezemřel jako padouch, proto ostatně není ve Villain Pub, kde Sidious dělá barmana a jenom skuteční zloduši tam můžou) Líbí se tahle Abramsova odpověĎ a jsem rád, že vyložil karty na stůl a nehraje si konečně na tajemný hrad v Karpatech.
@Tyrion Lannister 1. doufám že Palpík tam bude max jako forceghost či jen nějaká entita nebo vůbec aby byl jeho plán rozjetý tak že k němu po své smrti ani nebyl potřeba. Cokoliv co je vržené do 1000metrové šachty by prostě nemělo přežít ať se jedná o Císaře nebo Maula.
2. Samozřejmě se Ben snaží Rey přejet, protože kdyby na ní vystřelil tak by mohla střelu odrazit lightsaberem proti němu :D
3. K těm Skywalkerům. Ben není Skywalker, je Solo - bylo by matoucí kdyby nám byl představován s jiným příjmením.. Leia a Luke - nezdá se mi že by po nich pojmenovali film když udělali všechno proto aby se starých postav prostě zbavili. Takže to vypadá opravdu na nějakou midichlorianovou party..
Komentáře
Co se týče toho plakátu, tak to především není produkt, který nakonec bude oficiálně použitý. Vypadá to nanejvýš jako nějaký zamítnutý koncept. Nechápu, jak někdo může tolik vyvozovat z nějakých nových letadýlek a stormtrooperů a kostýmů, které budou použité leda tak na začátku filmu. Jediné, co zatím opravdu vzbudilo moji pozornost, jsou Reni. Pokud tenhle plakát není vyloženě fanmade, tak o jejich zakomponování ve filmu se aspoň uvažovalo. Jediný problém je, že trilogie je už tak moc zalidněná, takže maximální prostor je pro jednoho nebo dva z nich. Pokud mají být jenom další banda maskovaných týpků, které mají hrdinové zmasakrovat, tak jaký má jejich existence vůbec smysl? Zase takovou víru v Abramse mám, že věřím, že kdyby tohle bylo v plánu, tak zkrátka Johnsonovi řekl, aby Reni v TLJ nahradili pretoriánskou gardu.
(já vím, že troluju, to nedělám, ale v tomhle případě nemůžu odolat)
Odpověď na otázku jak způsobem chce propojit Abrams všechny trilogie? Palpatine, překvvapivá a zároveň samozřejmá odpověď. Palpatine byl silnou figurou jak v prequelové tak ve staré trilogii, navíc prostě je to opravdu nejlepší záporák franchise (Vader je nejikoničtější leč nezemřel jako padouch, proto ostatně není ve Villain Pub, kde Sidious dělá barmana a jenom skuteční zloduši tam můžou) Líbí se tahle Abramsova odpověĎ a jsem rád, že vyložil karty na stůl a nehraje si konečně na tajemný hrad v Karpatech.
1. doufám že Palpík tam bude max jako forceghost či jen nějaká entita nebo vůbec aby byl jeho plán rozjetý tak že k němu po své smrti ani nebyl potřeba. Cokoliv co je vržené do 1000metrové šachty by prostě nemělo přežít ať se jedná o Císaře nebo Maula.
2. Samozřejmě se Ben snaží Rey přejet, protože kdyby na ní vystřelil tak by mohla střelu odrazit lightsaberem proti němu :D
3. K těm Skywalkerům. Ben není Skywalker, je Solo - bylo by matoucí kdyby nám byl představován s jiným příjmením.. Leia a Luke - nezdá se mi že by po nich pojmenovali film když udělali všechno proto aby se starých postav prostě zbavili. Takže to vypadá opravdu na nějakou midichlorianovou party..