Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
18990929495109

Komentáře

• Já se zatím naděje nevzdám, jo? Ma tá predstava nahypovala. Chce to fanfiction minimálně, když se ti tajtrlíci nebudou k ničemu mít.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Rey v té scéně se stíhačkou trénuje proti největším nepříteli ze všech, vyzyvatel jaké mu ještě v této trilogii nečelili, nejmocnější bytost v celé galaxii HIGH GROUND

Ty concept arty pro Death Star pod vodou jsou zajímavý
  • AvivAviv
    upraveno 15. dubna 2019
    Potápačský koncept art je celkom pekný. Možno by mohla nájsť mapu k Mare a Skywalkerovi Jr. ikdyž celé to pátraní by bylo takové repetitivní. No ale Director wars.
    Inak, nemám nič proti Benovi označovanému za Skywalkera, ale on mal Rise v predchádzajúcom filme, keď ascendoval na Supreme leadera. Kam chce kdo stoupat odtud?
  • JoserJoser persona non grata
    upraveno 15. dubna 2019
    Tak předně v té stíhačce vůbec nebude Kylo. Záběr je to efektní, spíš ale nahrává té polovině planety, co Rey nenávidí a strašně ráda šermuje v diskuzích prázdnou frází o Mary Sue
  • Keď si už toľko zakladajú na symbolike svetelných mečov, v troskách hviezdy smrti by mohli nájsť ten Vaderov aj s odseknutou rukou.

Teda za predpokladu, že je to druhá hviezda smrti. Kľudne by to mohol byť Yavin IV a trosky prvej hviezdy smrti.
    upraveno 15. dubna 2019
    @Aviv Na téhle sekvenci je něco hodně zvláštního. Imho právě tady si Abrams, jak je pro něj po celou tvůrčí kariéru typické, hraje s divákem a zrazuje všechna jeho očekáváni. Při bližším pohledu se totiž nejedná o Kylův Silencer z minulého dílu, ale ani řadový Interceptor. Jde tak o jakýsi hybrid a úplně nový typ stíhačky vyvedený v červeno-černé kombinaci. Pilotem tedy bude s největší pravděpodobností Poe, který má navíc později v traileru totožné rukavice, jež jsou vidět v prostřihu a jde tak o jakýsi trénink na snad nějaký heist.
    @Joser You won internet. Tohle dává největší smysl.
  • :applause:
  • @Joser @Tyrion Lannister @Aviv

Chtěl jsem sem dát nějaký aplaudující gif ale .. zase ať nezpychne, ne?
  • Zajímavé a dost dobře možné. Abrams by si mohl gratulovat, že v teaseru na film The Rise of Skywalker je skoro výhradně Rey :D

15 minut zajímavějších než cokoliv, co pravděpodobně uvidíme ve filmu
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Příliš lákavé... =D

• @flanker.27 Něco mě říká že to musí být inscenovaný, ale pak si uvědomím že SW ultrafans jsou fakt divný :D
  • @sfik Já myslel, že ultrafans naopak novou trilogii hejtěj... :-D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Magister_Peditum to mas tak su ultrafans starej trilogie a potom ultrafans novej
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @flanker.27 V tomto případě nevím zda je větší utrpení koukat se na ten trailer či na toho pána :-k
    Sice mi v určitý chvílích zápal toho pána nepříjemně připomíná jistého vřeštícího autistu z odpadového kanálu Tartarus Cast, ale vlastně si říkám proč ne, jeho člověčenství je v pořádku.
  • upraveno 28. dubna 2019
  • @svoa00 Tyhle nablýskané ocasoviny nejsou někdy vyloženě špatné. Je to jako se vším, nic se nemá přehánět. Tady u to do nás cpou zeshora zespoda.
    Zemřel Peter Mayhew :'(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.