Novinky z natáčení 7.řady GoT
Pro velký úspěch, jenž zaznamenal sfikův topic http://www.icefire.cz/forum/discussion/51812/novinky-z-nataceni-6-rady-got
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://time.com/4385303/game-of-thrones-season-7-questions/
2. Zbytečná otázka v kriminalistice.
3. I kdyby mu to Bran řekl, tak co s tím? Jak to dokáže? Bez důkazu je mu taková informace úplně na nic.
4. To už je zajímavější a tipl bych, že ano. Nebo to bude Tyrion, ale Jaime by byl zajímavější volbou.
5. Zatím na rozhodnutí Daenerys neměli rudí kněží vliv, takže zatím si myslím, že Rhlora příliš řešit nebude. Ostatně v Západozemí ani nemá mnoho stoupenců.
6. Další zajímavá otázka, i když mně nepřišlo, že by na Jona měla nějakou pifku. Spíš se mračila na mračícího se Malíčka.
7. Tak Payne se v seriálu od první řady neobjevil, tak ten to asi nebude. Cersei sejme jeden z jejích bratrů. Ohaře už jednou ušetřila, tak proč by ho zabíjela teď? Zabití Hory by byl majstrštyk, takže proč ne? Melisandra a kluci z Bratrstva by to taky mohli být.
8. Jelikož mu roli sebrali Theon s Ašou, tak nevím. Aktuálně buduje loďstvo, se kterým by mohl teoreticky potrápit Daenerysinu invazní flotilu, ale ta má zase draky. Uvidíme, jestli se i seriálový Euron vytasí s dálkovým ovládáním na draky, to by pak mohly být síly vyrovnané.
9. Genry se už podle mě v seriálu neobjeví, a i kdyby, tak kdo by ho poslouchal? Nemůže nijak dokázat, že je Robert jeho otcem.
10. Pokud nechtějí filmaři nechat Jiné hnít celou dobu za Zdí, tak zcela jistě ano.
Arya to zjistí a pomstí Sansu :dance:
U minulého jsem trpělivě mlčela v domnění, že přece až o tolik nejde, ale teď už to asi nedám =D
Děkuji uctivě
@Khardoom @Gepeto Ani jste si nestihli všimnout, co? :D
To jsem dobrá, co? =D Taky bych mohla dělat z fleku scénáristku.
Uvidíme, jak moc manželky DaD sledují telenovely.
Hmm tak nevím jestli to rozdělí čekat rok na 7 dílů a další rok na posledních 6 :D
Dějiště - tvrdá bitva mezi armádou Dany a Cersei, protože Cersei má pořád větší vojsko než Dany a spol. Dany padá z draka a priskakuje k ní muž s kopím. Své tělo nastavuje neznámý muž v kápi. Kdo jsi statečný cizinče? Stáhnutí masky umírajícímu, zatímco kolem stále zuří bitva. Jorah. S úsměvem umírá, Dany ho líbe na čelo a pláče. Konec dílu.
Naproti tomu Dany má osm tisíc neposkvrněných, asi dva tisíce železných a minimálně třicet tisíc Dothraků...Pokud se nestane něco jako Renly II, máme vítězku jistou ;)