Novinky z natáčení 7.řady GoT
Pro velký úspěch, jenž zaznamenal sfikův topic http://www.icefire.cz/forum/discussion/51812/novinky-z-nataceni-6-rady-got
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Ok. Přestože je na seriálu viditelná upadající kvalitu příběhu, je nutno si přiznat, že je to očividně způsobeno na úkor epických scén, třebaže to na člověku zanechává pocit strachu, zda trailer není opět shrnutím toho nejlepšího, co přijde a to ostatní radši nevidět.
Scénáristé musí Cersei očividně milovat, když jí dávají hned první scény traileru a její akční figurky dávají i do seriálu. Upřímně větší product placement nebyl ani v prvním filmu hraných Šmoulů.
Vzhledem k mé slabosti pro davové scény s ozbrojenci oceňuji jak pochodující armádu Lannisterů, tak naprosto úžasné Danniny kleštěnce (Neposkvrnění, teď jsem si vzpomněl :D ). A obecně, scény z Dračího kamene vypadají dobře. Pak ale uvidíte další oddíly její armády a přemýšlíte, proč se na to poslední z Targaryenů nevybodne a nezaloží si nějakou západozemskou obdobu cirkusu, či alespoň kočovných umělců. Nějaká ta zvířátka v personálu má, akrobaty na koních také, k tomu trpaslíka, eunucha, černoškou dívku hovořící v dvaceti jazycích. Co víc si přát.
Je-li ten velký rytíř Hora, jakože kdo by to byl jiný, tak konstatuji, že vypadá naprosto příšerně, další scéna nám ukazuje možný pohlavní styk Červa a Missandei, což bude vzhledem k jeho postižení relativně zajímavé, nicméně já medicínu, nebo anatomii nestuduji, tudíž toto asi přeskočím.
Znovu opakuji, scény střetu Neposkvrněných a vojáků ve zlaté a rudé jsou super. Taktéž oceňuji figurky, které ruka kohosi sráží, na znázornění porážky.
Z traileru z minulého roku jsem byl o poznání více nadšenej. Tento mi přijde nemastnej, neslanej. Nic nového, zajímavého. Nicméně i tak se těším. Finální díl minulé série měl skvělé scény, co tedy předvede tato.