Novinky z natáčení 7.řady GoT

Pro velký úspěch, jenž zaznamenal sfikův topic http://www.icefire.cz/forum/discussion/51812/novinky-z-nataceni-6-rady-got
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
1234689

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Takže po Traileri na trailer pre trailer tu máme konečne trailer pre trailer.
  • Zkuste si k tomu pustit Staying alive a hned je to lepší :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @svoa00 Holy shit =D Keď zatvárajú oči tak to perfektne sedí. Díks, dala si tomu traileru nejaký zmysel.
  • Já bych to neviděl, tak černě aspoň víme, že daenerys získala dračí kámen :D
  • @Gepeto Však já tu jejich snahu o to být cool vždycky ráda shodím :twisted:
  • Takže Daenerys bude celou sérii sedět na zadku na Dračím Kameni a emo Jon bude soupeřit se svými vnitřními démony a Cersei se bude nalívat vínem...kolik mají v plánu epizod ať vím, ve které se dočkám nějakých knižních spoilerů? :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. března 2017
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @achtyc No, moc toho ty fotky nevypovídají, ale pokusím se přesto něco vyvodit. Zaprvé - všichni, kdo na konci minulé série doufali, že Cerseiino uzurpování trůnu a ztráta posledního dítěte bude pro Jaimeho bod zlomu, to snad konečně pochopili. Bude mu stačit jeden rozhovor, kdy mu sestro-milenka bude lascivně šeptat do ucha. Nebo vyhrožovat, že stejně nemá na výběr (mno, vlastně má, ale ne podle D a D logiky). Za druhé je super, že Sam divákům připomene Azora Ahaie. Zatřetí - Sandor se určitě setká se Sansou :) Za čtvrté - Jon se opravdu dívá na sochu Lyanny. Bylo by fajn, kdyby se díval na sochu Neda a měl výčitky, že Brana předběhnul v dědictví, ale obávám se, že to vážně nehrozí. Za páté - Arya nejspíš zamíří na Zimohrad za Jonem a Sansou (není žádné tajemství, kde jsou) a strýček Edmure se může jít bodnout, když Králokatovi jeho sliby věřil :D Za šesté - musím říct, že z Daenerys v téhle sérii bude vypadat tak targaryensky, jak to jenom jde.
  • upraveno 23. dubna 2017
    Seriál už dokoukám do konce, ale co si budeme nalhávat, úplně to celý zkurv*ili.
  • Ale tak já jsem masochista a rád se na to podívám.
  • Snad aspoň ten Gendry už dopádloval ke břehu.
  • upraveno 23. dubna 2017
    @JoffreyWater Buď rád, že nedopádloval - pokud by se po tak dlouhé době v seriálu objevil, tak jedině proto, že si scénáristi vzpomněli, že ho ještě nezabili. Kdepak, ten bude pádlovat až do konce seriálu, stejně jako Edmure nikdy neopustí kobku ve Dvojčatech. I když bych ráda viděla scénu, kdy Edmure kopne Jaimeho to rozkroku a ucedí "Ty prolhaná pyčo" :D
  • @svoa00 Na tom něco bude. Podle mě stejně umřel, protože pil mořskou vodu.
  • SagartSagart Amo ergo sum

Ok. Přestože je na seriálu viditelná upadající kvalitu příběhu, je nutno si přiznat, že je to očividně způsobeno na úkor epických scén, třebaže to na člověku zanechává pocit strachu, zda trailer není opět shrnutím toho nejlepšího, co přijde a to ostatní radši nevidět.
    Scénáristé musí Cersei očividně milovat, když jí dávají hned první scény traileru a její akční figurky dávají i do seriálu. Upřímně větší product placement nebyl ani v prvním filmu hraných Šmoulů.
    Vzhledem k mé slabosti pro davové scény s ozbrojenci oceňuji jak pochodující armádu Lannisterů, tak naprosto úžasné Danniny kleštěnce (Neposkvrnění, teď jsem si vzpomněl :D ). A obecně, scény z Dračího kamene vypadají dobře. Pak ale uvidíte další oddíly její armády a přemýšlíte, proč se na to poslední z Targaryenů nevybodne a nezaloží si nějakou západozemskou obdobu cirkusu, či alespoň kočovných umělců. Nějaká ta zvířátka v personálu má, akrobaty na koních také, k tomu trpaslíka, eunucha, černoškou dívku hovořící v dvaceti jazycích. Co víc si přát.
    Je-li ten velký rytíř Hora, jakože kdo by to byl jiný, tak konstatuji, že vypadá naprosto příšerně, další scéna nám ukazuje možný pohlavní styk Červa a Missandei, což bude vzhledem k jeho postižení relativně zajímavé, nicméně já medicínu, nebo anatomii nestuduji, tudíž toto asi přeskočím.
    Znovu opakuji, scény střetu Neposkvrněných a vojáků ve zlaté a rudé jsou super. Taktéž oceňuji figurky, které ruka kohosi sráží, na znázornění porážky.
    Z traileru z minulého roku jsem byl o poznání více nadšenej. Tento mi přijde nemastnej, neslanej. Nic nového, zajímavého. Nicméně i tak se těším. Finální díl minulé série měl skvělé scény, co tedy předvede tato.
  • upraveno 24. května 2017
    @Sagart ty epické scény budou sestřih s poslední/předposlední epizody :-D ve zbytku se můžeme těšit na opilou Cersei, Daenerys a její osudové pohledy, Jona a jeho emo pohledy, intrikující Sansu a při troše štěstí i na dámské sebevražedné komando složené z Oberynových bastardů a jeho milenky.
  • Musím upozornit na scénu, kde se Ellaria oblizuje s Járou. Prostě Dorne zase bude za všechny prachy.
  • Bože můj, ta Asha ("Yara") a Ellaria spolu... To zas bude tupých scén, rádoby vtipů s Tyrionem a ještě až se tam přižene ten kr*tén "Big Cock" (Euron by D&D).
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @AviaRa Big Cock je to lepší, co v této sérii uvidíme. Jsem zvědav, zda vytáhne dálkové ovládání na draky :twisted:
    upraveno 24. května 2017
    @Sagart Tyrion to taky zvládl s celým nosem posledních několik sérií, takže bych nebyl takový puntičkář :D Zvlášť v případě DD jsou mnohem větší problém (viz YaraElaria)
    @Sagart Vystihl podstatu celé show
    upraveno 24. května 2017
    Jinak můj dojem z traileru je hlavně smutek, protože je vidět, že už to končí a navzdory všem námitkám, které jsem proti seriálu měl, bude my chybět
  • upraveno 24. května 2017
    Vzhledem k dosavadní nízké (mírně řečeno) kvalitě bojových scén v seriálu jsem z tohoto traileru v mírné skepsi. Samozřejmě mohou příjemně překvapit, ale zatím to vypadá, že to bude vzato stylem Hobit-Bitva pěti armád (pochopitelně film). Mimochodem, nějak postrádám ukázky zpoza Zdi, Eurona a z jihu. Jako by se to celé soustředilo jen na "drsné" královny.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.