Novinky z natáčení 7.řady GoT
Pro velký úspěch, jenž zaznamenal sfikův topic http://www.icefire.cz/forum/discussion/51812/novinky-z-nataceni-6-rady-got
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
jsem se rozhodl založit diskuzi o novinkách ze sedmé řady, takže si můžeme povědět, jak panuje novopečený Král Severu, jak dobře probíhá vylodění v Normandii, či jestliže už Bigcock postavil novou flotilu anebo zda Noční Král už konečně prolomí zeď. Netřeba připomínat, že diskuze je temná a plná spoilerů :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mě by ale fakt zajímalo, co by na to úžasné Dorne nebo Big Cocka řekl, protože si nepamatuji a dodnes jsem ani nenašel vyjádření, zda to viděl. Protože pokud si dobře pamatuji, tak na premiéře 5 a 6 řady nebyl (v tom mě když tak opravte...).
Cersei se tedy spojí Euronem, jak jsme všichni předpokládali a nebo ji Big Cock zabije :twisted:
Úplně jsem zapomněla, že kdysi tvůrci seriálu měli smysl pro vizuální poezii. Železný trůn ve spáleném trůním sále, zasypávaný sněhem... :/
Jestli ale chcete z téhle vize něco vyvozovat, tak je to zbytečná práce. D a D nejsou schopní promýšlet věci na sérii dopředu a některé věci (počet Cerseiných dětí, nepoužitá předpověď o Danyině neplodnosti, a to, jestli se v první sérii Theon navážel do Tyriona nebo naopak) si sami nepamatují.
@Dreamer Konečně rozumnej člověk tady :D
Jinak.. má se tam toho stát poměrně dost..
- bitva Dany proti Lannisterům a Tarlyům
- námořní bitvy s Euronem
- pojebání písečných hadů
- bitvička s Jinými za Zdí
z těch neepických, resp. dějových ale zajímavých témat
- Brandonovi vize a Tříokovranění,
- Jonův původ
- Jon a Dany lovestorka, seznamovačka, oťukávačka, sex, špatné svědomí kvůli Ygritte
- vyléčení Mormonta
- Citadela
- Starks together + vyjebání s Malíčkem
a pokud měly leaky pravdu tak
V osmi epizodách, což bylo rozumné rozhodnutí..
7.01 Dragonstone
7.02 Stormborn
7.03 The queen´s justice
IMHO tvorcovia dali najavo,ktoru postavu maju najradsej... ;-)
Alebo Olenna