Mně Sansa v knížkách přijde strašně pasivní, nechá se pořád každým jen vláčet, a samozřejmě je tu ta věc s Nedem (věc s Lady je trochu něco jiného). V podstatě neudělala za celé čtyři knihy nic, čím by aspoň vyrovnala tento čin. Ale Sansa v seriálu je boží. Možná je to tím, že v těch knížkách prostě není vidět, že je to jen maska, kdežto Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.
Ano, Ned byl takový vůl, že nepříteli (o kterém ví) prozradí své plány na jeho zničení a Sansa za to může, protože později upřesnila o dost méně podstatnou část plánů svého otce... :)
Heavy: Chtělo by se mi napsat, že jsem byl vždy rozvážný, ale mnozí zde by se mi mohli vysmát. Ale obdivovat Sansu? To bych musel bejt sjetej makovým mlíkem a to drogy neberu.
Tak počkat. Abych si to ujasnil. Heavy_Head, zastánce jemné "milé" Sansy, dobrých mravů, cti a slušnosti, je fanouškem nejdrsnějšího fotbalového klubu u nás? No Heavy, nestačím se divit.
Komentáře
Ale Sansa v seriálu je boží. Možná je to tím, že v těch knížkách prostě není vidět, že je to jen maska, kdežto Sophie Turner tu opravdu předvádí skvělý výkon a v devátém dílu byla naprosto úžasná.