Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Ta by pobláznila každýho :wink:

Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
1222325272834

Komentáře

• @Everett_Young: Že sa ti ešte chce písať... Lebo ich to neprejde...
    Ale ešte by som pripísal:
    No, je pravda, že kdyby si Arya k trénování Nymerie vybrala nějaké lepší místo
    Ma som pocit že za Aryou doliezli oni dvaja nie ona za nimi.. A ešte niečo... tam nejde o lady alebo Nymeriu.. to prišlo až potom... Tam ide o to že Sansa vedela pravdu a klamala.. Nie len otcovy le Otcovy, kraľovi, kraľovnej a polovici dvora len aby sa páčila..
  • Přítelkyni mám. Je extrémě inteligentní, hezká a no, myslim že bys jí neměl rád.
    o sse týče situace s Joffrym a Aryou, můžu tě ujistit že na Aryině místě by moje přítelkyně okamžitě ubila Joffryho k smrti. A ano, jsem si na 100% jistej že je toho fyzicky schopná.
    =D Jmenuje se Zdeněk Knedla a v intimních chvílích ji nazývám železný Zekone...
  • @Chmur Do očí bys jí to neřekl. A pokud jo, tak by sis měl mít po ruce záchranku. Tedy, nevím jak vypadáš, nikdy jsem tě neviděl, ale můžu ti říct že má sílu jako bejk.
  • ĽUDIA? Nemôžte sem prestať Ťahať OSOBNÉ problémi?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. prosince 2012
    @MissUtahraptor Ne. Není nijak ošklivá ale 180cm výška a každodenní šerm (žádný kordy, ten meč má tak dvě tři kila) udělají svoje.

Spíš Aša než Brienne.

@MissUtahraptor EDIT 2: pokud sleduješ TBBT tak mix Amy (z posledního dílu 3. série, ne to co z ní udělali potom) a Aša.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Gardien Tohle klidně můžeš mířit konkrétněji ;).
    @Everett_Young Nechci ti kazil iluze, ale ubít člověka k smrti je dost fyzicky i psychicky náročné a moc lidí toho schopno není. A jestli toho je tvá přítelkyně schopná a na vtip o Zekonovi by reagovala agresí, která by vedla k hospitalizaci, byla bych na tom stejně jako H_H.
    Mimochodem, teď si teda trochu rýpnu, takže se neuraž. Tohle vychloubání a básnění o slečně je trošku Sansovské, nepřipadá ti to tak? :)
  • @Everett_Young Nesleduji, i když časem asi začnu. Budu si to pamatovat a uvidíme, co udělá má představivost. :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Ne, netvrdím že je ve všem dokonalá, to rozhodně ne. Nikdo není. A já jsem schopný to objektivně uznat a dívat se na to rozumně. V tom je velký rozdíl, Sansa obecně přetvařuje svoje oblíbence v dokonalé superhrdiny, já jenom nadhodil některé její vlastnosti a o jiných se taktně nezmínil.

Třeba právě ta síla a agrese je taková výhoda nevýhoda. Někdy se to hodí ale jindy si říkám "co zase provedeš tentokrát".
  • Everette, trochu mě znepokojuje, že vidíš u člověka jako plus, že je schopen jen tak někoho zabít... Tím myslím spíš tu Aryu, u přítelkyně předpokládám, že přeháníš (respektive v to doufám :-) ).
  • @Everett_Young: By som si zašermoval

• @Michelle no kdybys jí mávala mečem před obličejem s tím že jí vykucháš - přesnou citaci ti sem nehodím, nemám první díl u sebe - tak nepřeháním. To by byla sebeobrana.
    @Everett_Young Promiň, ale forma agrese o které mluvíš (zmlácení za vtip) není vůbec výhoda a způsob popisu není k tvé slečně vůbec lichotivý. Rozhodně jí to nedávej číst ;)
  • @Gardien To jsem jí řekl taky. Vypadalo to jako Jon vs "Chřestivá Košile".
  • @Krisa Neboj, stačí vědět jak s ní máš mluvit a je to v pohodě.
  • @Everett_Young Ale jde to vyřešit i odzbrojením... Nemusíš dotyčného rovnou zabít. Já spíš reagovala na to, že pro tebe je "běhání po městě a kuchání lidí" plus...
    Everett_Young napsal(a):

@Krisa Neboj, stačí vědět jak s ní máš mluvit a je to v pohodě.

Tak tohle je ale úplně to nejhorší, co jsi tady zatím o ní řekl!
  • @Krisa PROČ? Já tím nemyslel že je nějak hloupá nebo tak, jen prostě musíš vědět jak se k ní můžeš chovat a jak ne. Nemaluj jiného na Zeď.
  • @Everett_Young Asi bys měl slečnu z diskuzí vynechat, vypadá to s ní hůř a hůř, až to trochu děsí.
  • @Everett_Young Ono to totiž vyznívá jako bys popisoval nějaký exotický druh šelmy, nebo ještě hůř někoho o velikosti, fyzické síle a povaze Hory s rozumem Hodora... Taky by Ti nic neudělali, kdybys věděl, jak se k nim chovat, co neříkat (a kdy radši ani nedýchat). ;)
    @Everett_Young Ale já nemyslela, že by byla hloupá. Ale to, že musíš vědět, jak s někým mluvit, aby tě nezmlátil a nepotřeboval jsi záchranku, není trovna moc lichotivý popis.
  • @Everett_Young Popisuješ ji jako značně agresivní asociálku :-D
  • outsiderům patří svět
  • @MissUtahraptor Hodor by asi neprošel gymplem s jedničkama bez učení viď? Neřekl jsem že je nějak špatná. Jen je prostě trochu drsnější. A není to žádná sadistka jako Hora aby někoho mlátila jen tak pro zábavu. Je chytrá a hezká taky. To je podstatné. To že občas trošičku neodhadne míru asertivity... to je problém těch co se chovají jako idioti.
    Je chytrá a hezká taky. To je podstatné.
    Sansa právě škytá :twisted:
    To že občas trošičku neodhadne míru asertivity... to je problém těch co se chovají jako idioti.
    Asertivita a "neřekneš jí to do očí, jinak budeš potřebovat záchranku" jsou dost odlišné věci - to je TO o čem mluvím. Tvůj popis vyzníval fakt negativně. A ti idioti jsou jen úhlem pohledu ;).
    První odstavec s viď taktně nebudu komentovat :)
  • @Krisa ok, hezká podle mého vkusu. Je pravda že mě se třeba líbí i často zmiňovaná Maisie Williams která moc lidem hezká nepřijde, ale aspoň nevypadá tak hnusně uměle. To mě na většině hereček strašně štve. Že vypadají strašně uměle až to hezký neni.
  • Já bych se spíš zeptala, jestli už opravdu někoho zmlátila, nebo jenom dělá ramena a skončilo by to nanejvýš fackou. Toho já bych byla schopná taky, toho prvního nikolivěk.
  • @svoa00 jo, jednou docela nepěkně zřídila kluka kterej soustavně šikanoval jejího bráchu, tj o rok mladšího.
  • @Everett_Young Já neříkám, že taková je, jen jsem se snažila vysvětlit, jak ta Tvá poznámka vyzněla. ;)
  • @Everett_Young Tak na to měla právo, i když v budoucnu se jí to nemusí vyplatit :-/ Prostě je to povaha, co s s ničím nes..e, no.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.