Sansa, ach, ta naše malá Sansa!
Ta by pobláznila každýho :wink:
Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ufff. tak že - v Sáze - je skloňovanie slova sága (áno, to slovo mi je povedomé) tak to ma nenapadlo...
diky
Jinak saze jsou vedlejší produkt při spalování tuhých paliv. :wink:
A jinak, sarvene, kdes vzal to jméno? :?:
Vtáhnu ho obratně do diskuze, a když ztratí ostražitost a nebude nic tušit, stočím řeč na Sansu. :idea:
Ať žiju! :D
Tak, milý sansofilové, dneska jsem si koupil přehrávač, co se jmenuje Sansa:))) A teď záviďte;))
Neslýchané. Co za věci to děláš pro lásku. :D
A jedná se o "Littlefinger´s limited edition" (1GB) nebo "White Rose of Starks" (2GB)?
Či snad dokonce o "Great Queen of Westeros" (4GB)? :shock:
Kams to dal hlavu? No, sice prej má slušnou uvýdrž, ale není moc intuitivní a menu má děsně hloupý. ;)
Ztěžkla mu. :) Na každého jednou dojde.
Moc chytrá být nemusí. A moc velká intuice bývá taky spíš na škodu. Důležitá je výdrž. Výdrž, Aleku! :P
ad výdrž...no to se ukáže až časem. A hlavně, je to podobně jako s tou kvalitou a kvantitou; vydrží sice možná dost, ale co přitom vykoná? To je důležitý. A hlavně, aby během tý skvěl výdrže nikomu neublížil/a - ehm, teď jsem se už nějak ztratil v těch osobách - o kom/čem že to mluvíme? ;)
Hm? Já se bavím o empétrojkových přehrávačích. A ty? :lol:
Pozdě, ale přece (nebo také ihned, jak jsem na tyto stránky zavítal) se i já přidávám do fanklubu Sansy Stark. V sáze máme lorda (v překladu Hostiny) Ukvapeného, já bych si mohl říkat Opožděný (nikoli mentálně doufám).
Proč ne rovnou Zpozdilý (zpožděný?) lord Frey, velmi lichotivé, ne? ;)
S Freyema prosím nespojovat :evil:
Ale no tak... :)
Pro vysvětlení: lord Alek (ač v jádru dobrák) do tohoto topicu zavítá jen zřídka a s největším sebezapřením - neboť nelibě nese, když má Sansu někdo raději více nežli on sám, což je poměrně snadné, jak brzy každý zjistí. :lol: A v návalu radosti nad tím, že Noční hlídka se rozrostla o dalšího člena, tě zapomněl řádně uvítat.
Mužné rozhodnutí, flankere! Pozdvihni meč na její ochranu a budoucí Velká královna Severu na tvůj čin nikdy nezapomene! Na tomto místě je dovoleno skládat jí hold, psát na její počest oslavné básně, zpívat romantické písně, zveřejňovat portréty malované vlastní rukou, seriózní studie i nekritické romantické balady. Vezmi si příklad z Létovy srdcervoucí lyriky, či drsně akčního zpracování jejích činů, nebo z poetických Alayniných příhod Zpoza zrcadla. Skvělý topic, což? :wink: Ta šíře záběru, ta hloubka, ten vtip! Ne nadarmo byl zlomen letitý rekord v sledovanosti. :D
Zkrátka: vítej mezi svými. Tady jsi doma.
Ach děkuji příteli a bratře ve zbrani Těžkohlavý. Nechť meče naše jsou taseny zároveň proti nepříteli paní naší. Čest tomu, kdo hlavu Alekovu k nohám paní srdcí našich položí.
Ale co tě nemá, bratře! :!: Ač tvůj zápal shledávám chvályhodným, věz, že s lordem Alekem se znám již dlouhá Léta, je něco jako můj bratr, chrabrý muž a dobrý přítel, stál po mém boku v nejedné líté bitvě 8) , a jednou se dokonce vydal :arrow: sám :!: do strašlivé sněhové vánice a přivedl mě zpět, když jsem zabloudil a obklopen Jinými, už skoro ztrácel naději, že se ještě někdy shledám se svými blízkými.
Vděčím mu za mnohé a proto je zřejmé, že nějaké stínání hlav nepřichází v úvahu. Je to také velký šprýmař :lol: , jak brzy zjistíš (všimni si, že za každou svou větu dává mrkanec neboli "wink" - tím je výjimečný) :) .
Kromě toho, nepříliš valné mínění o naší Sansulíně mají skoro všichni návštěvníci tohoto fóra :roll: , vymýtit je všechny by bylo značně kontraproduktivní. Dejme jim čas, ať sami prozřou a spatří velkou slávu naší Královny. Zatím šiřme osvětu tradičním způsobem. :wink:
Nuž dobrá tedy, věřím, že toliko z neznalosti jeho postoj plyne. :lol: Možná unáhlil jsem se v zápalu svém, pravda, paní naší dobrotou sluje po všech sedmi královstvích. Nechť činy a statečnost jeho jsou mu štítem a zbrojí oceli pevnější. :wink: I co ostatních týče se, ze zkušenosti své říci mohu, že velikost ducha často za špatným dojmem prvním skrývá se.Však až v šiku společně za správnou věc bíti se budeme, kdo vojsku našemu sílu dodá? Jen aby nám jí Malíček moc nenakazil intrikánstvím. :?
Btw po nějakých čtyřech letech od doby, kdy jsem začal číst první díl, jsem si ságu konečně kompletně koupil a pučil kamarádovi, kterej po přečtení prvního dílu prohlásil, že by Sanse nařezal na holou. :roll:
Zvolil bych metodu policista Postihnout-nevěřící-vysvětlující-příručkou (zdravím Zeměplochu).
BTW fakt si myslim, že se Sansa potká s Podrickem (kdoví jestli z toho něco nebude, byla přece zaslíbená Robertovu synovi). :!:
No no, co je to tady za vzouru?! Mluvil někdo o mé vznešené hlavě? A ještě ji nosit té hloupoučké, ještě by mi jí pozvracela, páč by se na víc nezmohla. ;)
Nicméně i přesto se připojuji k přivítání (i když možná už jsem to udělal na webu), leč tě do spár hned na počátku chytil Sansin odboj. Však vy prozřete a skolníte své mrzké hřbety před jedinou, královnou, matkou draků Daenerys za bouře zrozené a její blízkou rádkyní a přítelkyní Ariane z rodu Martellů.
Samo je možné že i já budu muset sklonit svůj hřbet, ale učiním tak až pokud se ze Sansy stane něco charakterně obdivuhodného, dospělého, a až udělá něco, čím říši pomůže...zatim ji spíš škodila. Jo a ten kamarád s tou "holou" to je sympatický člověk ;)
ad Podrick...hmm, to mě teda nikdy nenapadlo, nicméně je to asi pravděpodobnější, než že Podrick bude ztraceným a mrtvým Aegonem.
Jo a to vznání, heade, to...to...já nemám slov. Tohle téma přece jen má šanci. ;))
Nechal jsem se unést zápalem. Stínání hlav mi radfosti nečiní, ostatně kdoví, jaká poslední slova bych měl vyslechnout. :lol:
Co se Sansy týče, vidim dvě možnosti:
1) buď se z ní stane pravá dcera Catelyn (jak to řekl Tyrion Bronnovi: Eddard je skrz naskrz čestný a jeho žena je ještě horší) :)
2) Malíček z ní vycvičí stejnou zákulisní intrikánku jako je sám. Pak buď:
a) bude pokračovat v jeho linii (s každým proti každému ale vždy na své straně)
b) konečně to někdo Lannisterům pořádně osladí. :)
Dobrý lorde Aleku! Ty pořád mluvíš o té Sanse ze Hry o trůny, ale já mám na mysli tu Alayne z Hostiny pro vrány a to je sakra rozdíl. Po tom, čím vším si prošla, se musela změnit. Každý by se změnil.
Dobrý sere flankere! Všichni si přejeme, aby to bylo za bé. :wink: Já jen doufám, že přitom moc nezMalíčkatí. :roll:
Musela se změnit, každý by se změnil...no to ale říkáš, co by se mělo stát, ale sám se zdráháš říct na plnou hubu, že se změnila. Takže o tom ani ty nejsi, zdá se, přesvědčen. Já tam holt zatim moc velkej vývoj neviděl, ale je pravda, že třeba zrovna Hostinová Sansa je mi trochu vzdálená, páč mám momentálně víc v paměti agot a acok.
JInak já myslim, že z ní intrikářka nebude, snad má aspoň toliko Starkovo cti. Spíš bych sázel, že z ní nakonec bude Catelyn, tu však taky moc nemusím, takže tím si to u mě nepolepší. Ale přeci jen Catelyn měla své zářné chvilky. ;) No ale úplně nejvíc bych asi vsadil na možnost 3) Stane se z ní krásná, růžolící se mrtvolka, na jejíž hrobě budou navršeny zkažené citronové zákusky. ;)
Fuj, cyniku. Velmi jsi mne zarmoutil tou představou (a pravda trochu pobavil s těmi zákusky, vzpoměl jsem si na pochutiny své přítelkyně). :)
Ale že tam není vývoj? Třeba během bitvy na Černovodě byla z dam u dvora jedinou, která dokázala navzdory strachu (když jí Cersei přislíbila, že ona tedy porážku Joffreye nepřežije) udržet před ostatními chladnou rozvahu. Už předtím Joffreyovi vpálila do obličeje, že třeba jí její bratr přinese jeho hlavu. A na Orlím hnízdě jako jediná dokázala zvládnout Roberta. Opravdu myslím, že z ní roste silná osobnost.
O Sansu (v nejbližším vývoji) mám strach... Má teď jasně naplánovanou pozitivní budoucnost a to u Martina znamená jediné - předzvěst pádu.
Moje řeč. Je načase ji trochu přistříhnot křidýlka ;)
Alek si prostě potrpí na holky v kůži nebo latexu v sadomaso salónku. :lol:
Ne ne, mně bohatě stačí, když bude dospělá...a když bude vězněná svým otcem ve věži v průsvitných šatičkách budu na vrcholu blaha ;)
K čemu tam potřebuješ toho otce? Nebyl by lepší drak? :D
Tak zaprvý, Doran Martell je vcelku sympaťák a hlavně když jí bude věznit otec, je velká pravděpodobnost, že se mnou pude kamkoli. ;) Draka prosím ne, to by znamenalo, že už tam je i Daenerys a tudíž bych měl velké dilema, Arianne či Dany? ;)
Jsem jasně pro první volbu.
No jo, ale co ti draci? Možná by mě přesvědčili. Anebo je tu varianta, že by se holky dohodly. ;)