Vichry zimy - Victarion, Arianne, Tyrion

upraveno 14. listopadu 2012 v Překlady
2

Komentáře

• Překládat Tajemnýho rytíře by mě hrozně bavilo!
    Ale věř mi, že můj překlad bys číst nechtěl. :D

Nechystá se třeba české vydání, až ty tři díly vyjdou pohromadě? Asi ne, co... To je škoda.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. listopadu 2012
  • Není to přeložené do ruštiny?
    Jen klid, bít Tě nebudeme ;)
  • upraveno 15. listopadu 2012
    Nezbývá než si procvičit angličtinu, taky dobrý 8-)
  • Díky Aleku, teď nebudu moct spát, dokud to nevyjde! :D
    Nejenže budu přemýšlet nad tím, jaká část Dunkova příběhu se uzavře, ale taky nad tím, co na nás chystáš...
  • Já asi vím co. :-#
  • to nevim pořádně ani já :-)
  • Alek mlží. =D
    @alek : Tak aspoň načrtni :o)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Alek je teď v pozici "My nesmíne ani naznačovat" :)
  • Obzvláště když je to něco zas až ne tak docela legálního. :twisted: :-o
  • Neni co, prostě bych rád, aby to pak vyšlo a zasadim se o to celou vahou IF :-)

Samozřejmě vše legálně.
  • To byl jen vtípek. Vtípeček. :-)
    upraveno 16. listopadu 2012
    Jistěže vše legálně. Jako Chili Palmer :o))
  • alek dá istým ľuďom ponuku, ktorá sa nedá odmietnuť :)
  • Najme bandu všehoschopných překladatelů a překladatelek a vydá se pod rouškou autorských práv vyplenit rukopisy GRRM. 8-)
  • Trochu spoiler, ne?? Teď vim co za postavy určitě přežijou Tanec..
  • Tanec je venku už dostatečně dlouho, takže spoilery v něm už neřešíme.
    A co Vichry?
  • Reagovala jsem na černění/bělení Tance...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    rusty to možno myslel aj ako vtip - narážal na to, že GRRM mohol Arianne, Tyriona a Vikiho zabiť.

Alebo to myslel vážne a rieši detaily.
    upraveno 24. listopadu 2012
    Já nereagovala na M.U., ale obecně. A narážela jsem zrovna na dnešní bodovačku, kde někdo rovnou odpálil informaci z Vichrů. Jistě, ne zrovna zásadní událost, ale přesto. Škoda.
  • ja by som bol za zrušenie.. občas to obťažuje
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Názvy tém by nemali byť SPOILERové vôbec. Ak ak už, tak len knihy, ktoré nie sú pod embargom. Teda žiadny názov typu "Aké máte pocity z toho, že Jon je naozaj mŕtvy" (to sa nevie, uvádzam len príklad). Avšak tieto ukážkové kapitoly by mohli robiť výnimku - ak sa napríklad ukáže ukážková kapitola Jona (takmer isto neukáže, len príklad uvádzam), tak to bude SPOILER, ale zas nie taký, že by to žily trhalo.

V seriálových témach by sa malo zakrývať všetko, čo je dej-najnovšiej-epizódy+ až na samostatné diely pre seriál - napr. v téme Hra o trůny - Královská cesta, by sa nemalo SPOILOVAŤ nič o deji knihy počas druhej série napr. V neseriálových vláknach (aj keď je to čo i len téma Čo ste mali na obed), sa voľne diskutuje o knihách, ktoré nie sú pod embargom. Embargo by malo platiť na knihy, ktoré sú čerstvo vydané alebo nepreložené. Myslím si, že Tanec je v češtine vonku už dosť dlho, aby bol mimo embargo. Takže môžeme voľne diskutovať o Hre, Strete, Búrke, Hostine, Tanci.

A ak už napr. vydajú Vichry, tak by malo byť povolené spoilovať len v témach označených ako [SPOILER *názov knihy*] napr. [SPOILER VICHRY].

Toto je minimálne môj názor. Rozhodnúť by mal Alek.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.