Tak já myslim, že to tak nějak chápeme, už to bylo x-krát napsáno. V seriálových vláknech je to jasný a všude jinde je momentálně volno, kapitoly z Vichrů jsou přeložený... Momentálně nevidím nic k řešení :-)
Mno, až začnu číst Tanec (věřte že bych to udělal strašně rád, leží připravenej na poličce, ale to už bych tu školu zabil úplně :D ), a jedna ze zmíněných postav bude dejme tomu v ohrožení, tak budu klidnej a vědět, že přežijou, u čehož bych si normálně jak známe Martina, jistej být nemohl. :-) Nu což, i spousty drobností jsem se tu už dozvěděl předem, čtu "vás" tu už dýl, holt za zvědavost se platí..
svoa: Nevieš, či pôjde presne o Sansu alebo budú ešte stále ako Alayne? Alebo nejaký iný názov?
A začierňovať toto nebudem snáď sa na mňa nikto neurazí, ale je to informácia vo Vichroch a Sansi sa to týka v podstate ešte z Hostiny, ktorú máme už 6 rokov...
Súhlasím aj mňa tie ochutnávky pekne štvú, potom keď sa ku mne dostane kniha, tak chcem so zatajeným dychom odkrývať nový dej a nie čítať to čo som už čítal len preto, či náhodou niečo nezmenil od vydania ochutnávok :P.
Komentáře
A začierňovať toto nebudem snáď sa na mňa nikto neurazí, ale je to informácia vo Vichroch a Sansi sa to týka v podstate ešte z Hostiny, ktorú máme už 6 rokov...
http://www.icefire.cz/knihy/pisen-ledu-a-ohne/vichry-zimy-arianne-i/
Ale mě to teda sedlo, asi proto že mám pro Arianne slabost. Kdyby to takhle zveřejnoval co dva týdny, vypěstoval by mi pěknou závislost...