HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
imageHBO odvysílalo video z natáčení 3. řady - Ice & Fire

Reedové 0:34
Černá ryba 0:35
Tormund 0:39
Thoros z Myru 0:49
Královna trnů 0:54
Missandei 1:10
Locke (Vargo Hoat) 1:38
Mance 1:45
Edmure 1:50
Beric 1:53

Read the full story here

124

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Phoebea Mně se teda Mance v podání Ciarána Hindse nelíbí. Herec je to dobrý, o tom žádná, ale to je Mance po třiceti letech! On by měl být podobně starý jako Ned (trochu starší) a i když Sean Bean taky není pětatřicátník, tak nevypadá tak staře jako Hinds. Mance má být na vrcholu sil a tenhle vypadá již poněkud archivněji :)
  • @Krisa Mno, Hinds se mi taky zatím nezdá, ale Mance měl být kamarád s Půlrukým, než dezertoval, takže předpokládám, že by měli být zhruba ve stejném věku. Martin sám řekl, že Mance nemá být žádný mladík.
    @svoa00 Já nechi mladíka (za mladíky považuji Jona, Robba, Gendryho...). Já si Manceho představovala tak kolem 45 let (starší než Ned, tomu bylo 35). V seriálu to postaršují, s čímž nemám nejmenší problém, spíš naopak, ale u Manceho je to postaršení trochu moc velké (vizuálně, biologický věk je fuk). Mance má být charismatický a plný sil, aby se vyšvihl do čela Divokých...tenhle vypadá, že půjde za chvíli do důchodu.
  • Na wiki píšou, že je to muž ve středních letech, takže já osobně ho tipuji tak na 40 let. Jeho představitel v seriálu mi zatím přijde typologicky nevhodný. Mance byl válečník, stačí si vzpomenout na souboj s
    Jonem
    , ne pán takřka v důchodovém věku s dvojitou bradou.
    Na druhou stranu, když si vybavím představitele Qhorina, Stannise, Renlyho, Roberta, Margaery, Ilyna a některých dalších, tak je vlastně vše OK.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 12. prosince 2012
    @Krisa Ale ale , tak bych to neviděla. Mně teda připadá jako charizmouš v nejlepších letech. Tak doufám, že nás ve filmu přesvědší. Už teď tajně slintám :)

PS: ale možná, že jsem starší než ty, tak za "nejlepší léta" považuju jiný věk =D
    @Chmur Ale já Qhorinovi (na rozdíl od Manceho) věřím, že to je ostřílený a ošlehaný bojovník. Manecmu zas věřím, že by mě rozdrtil v šachách a uzavřel nejlepší mírovou smlouvu mezi Severní a Jižní Koreou (čti vypadá jak myslitel a ne jako vůdce a bojovník).
    @Phoebea Však já věřím, že to je skvělý herec. Ale není to Mance Nájezdník - král za Zdí a nehoráznej frajer.
  • @Krisa Nechápu jak můžeš řít, že to není Mance. Kolik jsme z něho zatím viděli 1 vteřinu? :D Však počkejte s hodnocením až po seriálu. Hodně lpíte na svoji představě o něm jakou jste si udělali z knihy. Jak už tady bylo řečeno Hinds je super herec a dovedu si ho tam představit. Nechme se příjemně překvapit ;)
    @ionman Můžu to říci naprosto jednoduše, protože Manceho si takhle vůbec nepředstavuji a nesedí mi na něj. Je to samozřejmě míněno subjektivně a předpokládala jsem, že to je jasné - evidentně nebylo.
  • @Krisa ajo ja chapu jak to myslis ;) a nemelo ty byt mysleno nejak zle. Ja si taky Mance predstavuju vzhledove neco jako Aragorna.. Jen toho serialoveho nechci nijak hodnotit dokud ho neuvidim v akci, tak
  • No, doufám, že myslím jako Manceho správnou postavu, ale připadal mi jako indián (v seriálu).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Manceho som si predstavoval tak trocha ako Oberyna. Neviem prečo. Taký Oberyn s vráskami navyše a množstvom šedín. Neviem prečo som si k tomu pridal tmavšiu pleť, či tam bola spomenutá alebo som si to domyslel. Prosto mi to tak sedelo. Takže tento herec sa na moju predstavu vôbec nepodobá.

Aj keby nešlo len o moju predstavu, ide o to, že Mance má byť mladší. Takto to vyzerá, že Mance bol Kráľom za Zdí ešte keď Jiní mali bradu od matkinho mlieka (prirovnanie pre Pieseň tak známe).

Na druhú stranu, keď som ho videl v tých kožušinách a zahaleného, tak mi pripadal tak divoko. Ako hovorí Krisa, vyzeral síce tak mysliteľsky, že skôr by dobre premýšľal nad stratégiou, nie aby priamo bojoval, napriek tomu, myslím si, že ho pozmenia aj povahovo - bude pokojnejší, chladnohlavskejší, mysliteľskejší. Môžu to spraviť práve tak, že Divokí budú mierne obmedzený, čo sa týka mysle a práve preto ich ohúri. Neviem. Nejako mi moc nevadí. Vadil mi na prvých fotkách. Teraz som sa rozhodol, že budem seriál brať ako adaptáciu od DD a ako to berú a knihu ako niečo úplne iné. To to aspoň zmierňuje.
    sakriš, jak se sem vkládaj obrázky????

chci říct, že tady ten mance na obrázku vypadá dost jako drsnej větrem ošlehanej bojovník a věřila bych mu i tu harfu :)

image

EDIT: Juchůůůůů =D
  • @Phoebea V prvé řadě si ten obrázek samotný musíš otevřít v novém okně. Pak zkopíruješ adresu a vložíš jako obrázek (do těch "", co Ti vyskočí po kliknutí na "vložit obrázek").
  • @Phoebea nekopíruj link, ale pravým klikni na obrázok daj kopirovať adresu url obrázka, potom tu klikni na image (ta farebna ikonka) a daj ctrl v
  • @Phoebea starý indián, to říkám :-) a ještě ke všemu mi připomíná Alana Rickmana.
    Alan Rickman je taky boží, měli by ho taky obsadit :)
    @ionman Jojo, však já to hodnotím jenom vizuálně. Yara je možná taky dobrá herečka, ale Asha to není :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Krisa má pravdu, pravdu, pravdu... Bohužel. Obsazení Manceho je zatím největší castingový "omyl" celého GoT. Předevčerem jsem viděla Jeden musí z kola ven, a i když tam měl jen vedlejší roli, tak jako špionský kápo byl dobrý.
  • Už aby to bylo ke shlédnutí ! :-) Držím palce Aryi Starkové ;-)
  • Na tom obrázku ale vypadá skvěle, myslim, že mu tu jeho svobodnou krev budeme pěkně žrát. Úplně slyším ty povýšenecký repliky.

Podle mě udělali jedinou chybu a sice, že Manceho nepřejmenovali - pak by se ta změna dala akceptovat líp jako u Aši :-) Jenže halt na konci druhý série ještě asi neměli tucha, že jim prostě vybraný herec odmítne a celý se to zamotá a vypadne jim z toho sice skvělý herec, ale jiná postava.
    upraveno 14. prosince 2012
    Nu, mohli by vytvoriť postavu Wince, the Indian Shaman =D
  • upraveno 14. prosince 2012
    jinak jsem si vydedukoval, že Varamira šestikůži tam neuvidíme místo něj bude Orell
    shánět cvičenýho ledního medvěda by byla fuška
    M1on napsal(a):

jinak jsem si vydedukoval, že Varamira šestikůži tam neuvidíme místo něj bude Orell
    shánět cvičenýho ledního medvěda by byla fuška

yops, to už tu vraveli ostatní :D Montezuma k tomu mal vtipný komentár:
    Jednoduchšie je nájsť týpka s orlom ako maniaka s celou zoo v pätách :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Když jsme u toho, tak tohle je zrovna postava, která se dala snadno vypustit úplně.
    Nevada napsal(a):

Když jsme u toho, tak tohle je zrovna postava, která se dala snadno vypustit úplně.

On môže zastupovať aj iných pánov ako Harma Psí hlava a tak. Síce tí tam mali len malé roličky, ale nech to dajú tak, že má aspoň dvoch hlavných následovníkov, Tormunda a Orella...
    A Orella by potom aj tak sejmuli v Prológu 5-ky.
  • upraveno 14. prosince 2012
    já doufam že se nevybjaznou na mamuty a obry a taky na bych rád viděl
    Wun Weg Wun Dar Wuna
  • nové video z 19.1.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hmmm, Margaeryyy. Tu jsem si musel v 0:18 na chvíli stopnout. Zdá se, že Tyrellové dostanou docela dost prostoru. A taky Margaery. Kampak to jde v 1:44? Že by po stopách případu detektiva Eddarda Starka?
  • Margaery zkrásněla, Loras má nový sestřih. :) Ale Mance...? 8-O Začínám chápat vaše připomínky. :D
    Jinak podle očekávání zas tolik nových záběrů nepřibylo, ale určitě mě to navnadilo víc než všechny teasery dohromady.
  • Ještě pár sérií (a úprav) a začnu Lorasovi věřit tu pěknou tvářičku,co měl mít už ve Hře. :D
    Co je to za bělovlasého chlapa na tom koni s Robbem (1:17)?
    Mance Ryder Homeless... Jak jsem ráda, že jsem si ho nikdy nijak neoblíbila! :anxious:
    Jsem čím dál víc zvědavá, kolikaletý skončí Rickon. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.