HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
imageHBO odvysílalo video z natáčení 3. řady - Ice & Fire

Reedové 0:34
Černá ryba 0:35
Tormund 0:39
Thoros z Myru 0:49
Královna trnů 0:54
Missandei 1:10
Locke (Vargo Hoat) 1:38
Mance 1:45
Edmure 1:50
Beric 1:53

Read the full story here

245

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tady je jich víc: http://imgur.com/a/bqKIX
    Kdo to v tom videu odstrčí Aryu ke Gendrymu? Thoros?
  • ja jsem teda spokojená, ale asi je to tím že už hořím nedočkavostí a jsem ráda za každý nový materiál =)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. prosince 2012
    alek napsal(a):

Hezké... prvotní zklamání snad vyloženě jen z Berica, pokud je to na konci opravdu on. Vcelku jsem se asi smířil s tou změnou u Manceho. A s Reedy asi nebudu mít vůbec problém.

Manceho som tam asi zahliadol.. Nebo to knižný Mance ale adpoň takto staro vyzeral v tej šatke ako pravý divoký pán...
    Chmur napsal(a):

Já jsem si včera pouštěl úryvky z druhé série a nemohu si pomoci. Ta první byla prostě lepší. Máte to stejně?

Hej...

Možno je to tým, že som najskôr sledoval seriál (1. sériu), až potom čítal knihu, ale tá prvá sria malá isté čaro. Možno to bolo Nedom, tým pokojom, ja neviem. Prosto mi prišla lepšia. A potom tam bolo viac prekvapenia, ale to je samostatná kapitola úplne prisúdená tomu, že pri druhej sérií som už poznal knihu.

Mne sa ale akosi atmosférou páči Hra zo všetkých. Možno je to tým, že som taký mierový človek, ale prosto cvičiaca Arya, Bran na Zimohrade, Eddar v KL, Catlyn na cestách, Tyrion na cestách, Daenerys s khalom a hlave Viserys (bohové, ja som tú postavu neznášal, ale mne tak desne chýba... Vážne, celá tá atmoška Dany + khal Drogo + Dothrakovia + Viserys boli skvelí, hlavne v seriáli)

Možno je to aj tým, že v prvej sérii išlo o tie situácie a to ako sa to vyvinie, opätovne pre mňa prekvapivo, keďže som knihy ešte nečítal, Eddard mal Varysa, Dany zase Illyria a ľudí okolo a všetk bolo.. Neopísateľné.. Prosto amtosféru 1. série/1. knihy nič nenahradí...
    Krisa napsal(a):

Jo a Robb vypadá nějak moc dospěle :D

A za chvíľu bude mať výstrih väčší než Margaery... Tvorci asi chcú, ayb si ho diváčky užili..
    Kým môžu :twisted:
    Everett_Young napsal(a):

Asi budu jediný ale mě se Meera prostě líbí. Jo, nevypadá tak jak by měla podle předlohy ale co vás na ní štve? Mě tedy přijde hezká. A potvrdilo se to co jsem říkal již během první řady, to jest že Maisie Williams bude jednoho dne hodně krásná. Jinak Beric je trošku zklamání :(

Nie si sám...
    Inak, na konci tá scéna s Tywinom ako sa tam prechádza...
    To by bolo zaujímavé, ak dajú RW pretkanú práve zábermi s Tywinom, ako si pokojne sadá a čosi si píše...
    Neviem prečo.. Ale prišlo by mi to také zaujímavé...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Seriálové vlákno = černi!!!
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Seriálové vlákno = černi!!!

Pomýlil som si Striker tlačidlo so Spoiler tlačidlom.. Pardón...
  • ja chci vidět na Dondarionovi
    dírů(jizvu) v hrudníku po kopím
  • I když jsem měl vůči první sérii mnoho výhrad, přeci jen tam bylo více silnějších momentů. Druhá mi přišla taková jalová. Navíc se v druhé sérii více odkláněli od předlohy (možná museli, já ale myslím že ne) a pozměnili charakter postav - Jaime, Tywin, Stannis atd.
    Chápu, že běžnému televiznímu divákovi to nevadí, ale pro mě je Píseň srdeční záležitost (no spíš byla) a tak mi chvílemi tvůrci způsobovali takřka fyzickou bolest.
    Na třetí se samozřejmě podívám, ale hádám, že to bude ještě větší tragédie.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Chmur napsal(a):

Chápu, že běžnému televiznímu divákovi to nevadí, ale pro mě je Píseň srdeční záležitost (no spíš byla) a tak mi chvílemi tvůrci způsobovali takřka fyzickou bolest.

Copak? našel jsi něco lepšího, nebo jsi zklamán Tancem?
  • Asi jsem zklamaný Martinem, jak na to psaní kašle a na jeden díl se čeká snad pět let...No a taky mám pocit, že po Bouři to šlo kvalitou dolů. Hostina byla na Martina hodně slabá. Tanec se mi zdál o dost lepší, ale budu se do něj muset ještě začíst. To bude ale tak za rok (půjčil jsem ho švagrový, taho zas půjčuje svým kamarádkám, děs).
  • @Chmur
    To bude ale tak za rok (půjčil jsem ho švagrový, taho zas půjčuje svým kamarádkám, děs).
    Promiň že ti to musím říct zrovna já, ale ten už neuvidíš.
  • Chmur napsal(a):

Na třetí se samozřejmě podívám, ale hádám, že to bude ještě větší tragédie.

Asi se budu opakovat, je to pro mě taky srdeční záležitost... imo je to spíš o tom smíření se s tím, o přístupu. Já jsem byl od počátku přesvědčen, že když by to udělali podle gusta fanoušků, nebylo by to dobrý. Proto jsem rád, že našli tu odvahu a Martin si to uvědomil taky a dal jim prostor. Samo, mrzí mě, že nevidím oblíbené minipostavy, místečka, repliky, a místo toho vidíme něco co v knize třeba vůbec neni - zároveň ale v koutku duše vim, že to je ve velké většině případů vlastně nutný zjednodušení. Dodnes nechápu, jak ten seriál může oslovit a být pochopitelný pro neznalce předlohy. A trochu se zase děsím, že tam do třetí řady cpou tolik nových postav z knihy, já bych se bál a řezal ještě víc.

Takže nezpůsobujte si fyzickou bolest, přijměte to, jak to je, nespojujte to pořád s knihami - to je imo jediný způsob, jak to přežít a jak na to dokonce docela s chutí koukat.
  • Asi se budu opakovat, je to pro mě taky srdeční záležitost... imo je to spíš o tom smíření se s tím, o přístupu. Já jsem byl od počátku přesvědčen, že když by to udělali podle gusta fanoušků, nebylo by to dobrý. Proto jsem rád, že našli tu odvahu a Martin si to uvědomil taky a dal jim prostor. Samo, mrzí mě, že nevidím oblíbené minipostavy, místečka, repliky, a místo toho vidíme něco co v knize třeba vůbec neni - zároveň ale v koutku duše vim, že to je ve velké většině případů vlastně nutný zjednodušení. Dodnes nechápu, jak ten seriál může oslovit a být pochopitelný pro neznalce předlohy. A trochu se zase děsím, že tam do třetí řady cpou tolik nových postav z knihy, já bych se bál a řezal ještě víc.
    S tímhle naprosto souhlasím, ale bohužel se mi zdá, že to jejich zjednodušení a osekávání občas nedává smysl nebo věci ještě naopak zbytečně komplikuje (Robb a Talisa, Arya a Tywin, Stannis odtáhnutý z bitvy atd.) V první sérii byly epizody, po kterých jsem byla schopná si říct "wow, to bylo super", v té druhé mnou většina tak nějak proplula a bylo docela těžké najít tam nějaké dechberoucí scény. Celkově bych hodnotila první řadu tak 90%, druhou asi někde mezi 60 a 70% (do toho se samozřejmě ale promítá i to, že Hra je celkově lepší než Střet).
    Jak už psala svoa00 a spousta dalších, scénáře k druhé epizodě působily odfláknutě, bylo na tom znát, že na rozdíl od té první byli v mnohem větším časovém stresu.
  • No do týhle debaty o zbytečných změnách už se raděj znovu zatáhnout nenechám :-)
  • No já už taky končím :). Nechám se třetí řadou překvapit, a budu doufat, že příjemně (jsem nepoučitelný naivní optimista).

S tím, jak herci vypadají v kostýmech, jsem zatím nad Meeru spokojená, takže so far so good. :applause:
  • ad svadba:
    dve budú, ale tretia bude až v ďalšej sérii. predsa len, "too much love will kill you"
  • inak asi to už padlo, ale joyen je Sam z Love Actually? ani veľmi nevyrástol...
  • sarven napsal(a):

ad svadba:
    dve budú, ale tretia bude až v ďalšej sérii. predsa len, "too much love will kill you"
    Přesně tak, několikrát už scénáristi zmínili, že myslí na víc řad seriálu dopředu. Tu třetí svatbu by si zbytečně vyplýtvali a rozhodně by diváky nenalákali na další sérii, kdyby byla v desátým díle.
  • @sarven Jasný, musej nechat diváky rok ve frustraci a nenávisti :-)
    sarven napsal(a):

inak asi to už padlo, ale joyen je Sam z Love Actually? ani veľmi nevyrástol...

jop, myslim, že líp vybrat nemohli
  • Jojen se mi taky líbí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jojo, z Jojena jsem taky nadšená, i když jsem se fakt bála, že bude vypadat staře (je mu něco kolem 20 myslím).
  • Také mi to spíše přijde jako ta Joffreyho, dokonce si tam něco zrovna láduje do úst, ne?
  • @Kajoush Už jsem to psala a napíšu to znova - jestli je to záběr z natáčení
    nějaké svatby, tak je to svatba Sansy a Tyriona
    . Někdo si prostě tvrdohlavě nechce přiznat,
    že v příští sérii ještě Joffreyho chcípnout neuvidí
    ...
    sarven napsal(a):

ad svadba:
    Literally
  • doufam že tu nejlepší scénu neposerou.Já skoro až do zaznění hudby nevěděl co se děje.
  • @svoa00 no jo, ale bylo by to originální mít takové tři epizody na závěr série :-)
  • Tady je jedna Dany, která ve třetí sérii asi bude muset obstarat většinu akce.

image
  • Tady vypadá trochu jinak, než jak si ji pamatuju. Zapomněla na make-up? :-)
    Pořídili jí lepší paruku.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.