HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady
HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady - Ice & Fire
Reedové 0:34
Černá ryba 0:35
Tormund 0:39
Thoros z Myru 0:49
Královna trnů 0:54
Missandei 1:10
Locke (Vargo Hoat) 1:38
Mance 1:45
Edmure 1:50
Beric 1:53
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Možno je to tým, že som najskôr sledoval seriál (1. sériu), až potom čítal knihu, ale tá prvá sria malá isté čaro. Možno to bolo Nedom, tým pokojom, ja neviem. Prosto mi prišla lepšia. A potom tam bolo viac prekvapenia, ale to je samostatná kapitola úplne prisúdená tomu, že pri druhej sérií som už poznal knihu.
Mne sa ale akosi atmosférou páči Hra zo všetkých. Možno je to tým, že som taký mierový človek, ale prosto cvičiaca Arya, Bran na Zimohrade, Eddar v KL, Catlyn na cestách, Tyrion na cestách, Daenerys s khalom a hlave Viserys (bohové, ja som tú postavu neznášal, ale mne tak desne chýba... Vážne, celá tá atmoška Dany + khal Drogo + Dothrakovia + Viserys boli skvelí, hlavne v seriáli)
Možno je to aj tým, že v prvej sérii išlo o tie situácie a to ako sa to vyvinie, opätovne pre mňa prekvapivo, keďže som knihy ešte nečítal, Eddard mal Varysa, Dany zase Illyria a ľudí okolo a všetk bolo.. Neopísateľné.. Prosto amtosféru 1. série/1. knihy nič nenahradí... A za chvíľu bude mať výstrih väčší než Margaery... Tvorci asi chcú, ayb si ho diváčky užili..
Chápu, že běžnému televiznímu divákovi to nevadí, ale pro mě je Píseň srdeční záležitost (no spíš byla) a tak mi chvílemi tvůrci způsobovali takřka fyzickou bolest.
Na třetí se samozřejmě podívám, ale hádám, že to bude ještě větší tragédie.
Takže nezpůsobujte si fyzickou bolest, přijměte to, jak to je, nespojujte to pořád s knihami - to je imo jediný způsob, jak to přežít a jak na to dokonce docela s chutí koukat.
Jak už psala svoa00 a spousta dalších, scénáře k druhé epizodě působily odfláknutě, bylo na tom znát, že na rozdíl od té první byli v mnohem větším časovém stresu.
S tím, jak herci vypadají v kostýmech, jsem zatím nad Meeru spokojená, takže so far so good. :applause: