I když jsem měl vůči první sérii mnoho výhrad, přeci jen tam bylo více silnějších momentů. Druhá mi přišla taková jalová. Navíc se v druhé sérii více odkláněli od předlohy (možná museli, já ale myslím že ne) a pozměnili charakter postav - Jaime, Tywin, Stannis atd. Chápu, že běžnému televiznímu divákovi to nevadí, ale pro mě je Píseň srdeční záležitost (no spíš byla) a tak mi chvílemi tvůrci způsobovali takřka fyzickou bolest. Na třetí se samozřejmě podívám, ale hádám, že to bude ještě větší tragédie.
Asi jsem zklamaný Martinem, jak na to psaní kašle a na jeden díl se čeká snad pět let...No a taky mám pocit, že po Bouři to šlo kvalitou dolů. Hostina byla na Martina hodně slabá. Tanec se mi zdál o dost lepší, ale budu se do něj muset ještě začíst. To bude ale tak za rok (půjčil jsem ho švagrový, taho zas půjčuje svým kamarádkám, děs).
Komentáře
Chápu, že běžnému televiznímu divákovi to nevadí, ale pro mě je Píseň srdeční záležitost (no spíš byla) a tak mi chvílemi tvůrci způsobovali takřka fyzickou bolest.
Na třetí se samozřejmě podívám, ale hádám, že to bude ještě větší tragédie.
S tím, jak herci vypadají v kostýmech, jsem zatím nad Meeru spokojená, takže so far so good. :applause: