HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady
HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady - Ice & Fire
Reedové 0:34
Černá ryba 0:35
Tormund 0:39
Thoros z Myru 0:49
Královna trnů 0:54
Missandei 1:10
Locke (Vargo Hoat) 1:38
Mance 1:45
Edmure 1:50
Beric 1:53
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na druhou stranu, když si vybavím představitele Qhorina, Stannise, Renlyho, Roberta, Margaery, Ilyna a některých dalších, tak je vlastně vše OK.
PS: ale možná, že jsem starší než ty, tak za "nejlepší léta" považuju jiný věk =D
@Phoebea Však já věřím, že to je skvělý herec. Ale není to Mance Nájezdník - král za Zdí a nehoráznej frajer.
Aj keby nešlo len o moju predstavu, ide o to, že Mance má byť mladší. Takto to vyzerá, že Mance bol Kráľom za Zdí ešte keď Jiní mali bradu od matkinho mlieka (prirovnanie pre Pieseň tak známe).
Na druhú stranu, keď som ho videl v tých kožušinách a zahaleného, tak mi pripadal tak divoko. Ako hovorí Krisa, vyzeral síce tak mysliteľsky, že skôr by dobre premýšľal nad stratégiou, nie aby priamo bojoval, napriek tomu, myslím si, že ho pozmenia aj povahovo - bude pokojnejší, chladnohlavskejší, mysliteľskejší. Môžu to spraviť práve tak, že Divokí budú mierne obmedzený, čo sa týka mysle a práve preto ich ohúri. Neviem. Nejako mi moc nevadí. Vadil mi na prvých fotkách. Teraz som sa rozhodol, že budem seriál brať ako adaptáciu od DD a ako to berú a knihu ako niečo úplne iné. To to aspoň zmierňuje.
chci říct, že tady ten mance na obrázku vypadá dost jako drsnej větrem ošlehanej bojovník a věřila bych mu i tu harfu :)
EDIT: Juchůůůůů =D
Podle mě udělali jedinou chybu a sice, že Manceho nepřejmenovali - pak by se ta změna dala akceptovat líp jako u Aši :-) Jenže halt na konci druhý série ještě asi neměli tucha, že jim prostě vybraný herec odmítne a celý se to zamotá a vypadne jim z toho sice skvělý herec, ale jiná postava.
shánět cvičenýho ledního medvěda by byla fuška
Jednoduchšie je nájsť týpka s orlom ako maniaka s celou zoo v pätách :D
Jinak podle očekávání zas tolik nových záběrů nepřibylo, ale určitě mě to navnadilo víc než všechny teasery dohromady.
Co je to za bělovlasého chlapa na tom koni s Robbem (1:17)?
Mance
RyderHomeless... Jak jsem ráda, že jsem si ho nikdy nijak neoblíbila! :anxious:Jsem čím dál víc zvědavá, kolikaletý skončí Rickon. :D