HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
135

Komentáře

• Jedovky po ránu. =D
  • Tady někdo snídal vtipnou kašičku...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Moc pěkná fotka. Na té se mi líbí. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Patřil by tam titulek:
    "Moji Neposkvrnění Vám natrhnou p-pozadí."
  • Ach jo... jsem tu asi jediná, komu se Dany (resp. Emilia jako Dany) nesmírně líbí... Vždyť je krásná. S novou i starou parukou.
  • @Kolikokoli Nejsi, mně se taky líbila od začátku :-)
  • jo lepší Dany si nedovedu představit a jsem nesmírně ráda že jí hraje právě Emilia a ne
    Tamzin Merchant z tudorovců ta by byla strašná.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. prosince 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Kolikokoli Mně taky!
  • @Kachítos Martin se prý vyjádřil, že vizuálně se víc jeho představě Dany blížila Tamzim Merchant. Ale zkuste si ji představit jako dobyvatelku.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 Tak nevim, jestli je Emília víc dobyvatelka než Tamzim. Hwezký holky jsou to BTW obě, ale v nesyyyympatický roli :)
    upraveno 7. prosince 2012
  • upraveno 7. prosince 2012
  • @sveva Náhodou, mě přijde představitelka Ygritte dost hezká. Ale taky nechci aby tam dělali ty scény co v knize, nebo aspoň ne všechny, i když myslím že na tohle si ani HBO netroufne.
    @Everett_Young Představitelka Ygritte je nádherná, o tom žádná. Ale stejně to nechci vidět, natož si to představit :)
    @sveva Ne! Ne, neeeee!!! (tolik éček a vykřičníků ještě nikdy nikdo nevytvořil, aby to dostatečně vyjádřilo můj pocit)
  • @Krisa Promiň, nechtěla jsem ti způsobit psychickou újmu. :-|
    Nezbývá než věřit, že v tomhle budou Benioff a Weiss soudní (proč mě ta věta rozesmála? :D)...
    upraveno 7. prosince 2012
  • upraveno 8. prosince 2012
    Ne, nechceme doslovný přepis knihy. A ani jsme nechtěli! My jen nechceme, aby z toho dělali jiný příběh s jinými postavami s jinými motivacemi ;o)
    A ja som hlavne chcel šušľajúceho Varga :( Nechápem, prečo tú postavu premenovali a odšušlili... Snáď na to bude aspoň nejaký dôvod.. A nie taký typu: Negramotno-nedomýšľavo-retardovaná časť divákov, ktorá sa prišla pozrieť na prsia by šušľavej postave nerozumela...
  • upraveno 8. prosince 2012
  • upraveno 10. prosince 2012
    Double post...
  • upraveno 10. prosince 2012
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 11. prosince 2012
    @JoeGyry A ty chlapi vepředu rifle ?

No já osobně jsem nesmírně spokojená s výběrem manceho. Toho herce jsem viděla v seriálu Řím a byl dobrej. A teď s dlouhejma vlasama v kůžích divokých bude dle mého skromného názoru zcela NEODOLATELNEJ :) (Možná bychom mohli s bodovačkou počkat do odvysílání 3. řady :D )

Oleena zase vypadá na videu nějaká obrovská. Představuju si ji jako malinkatou vrásčitou babičku, co se opírá o velké vnuky a všem to nandává svým ostrým jazykem a myslí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.