HBO odvysílalo video z natáčení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
imageHBO odvysílalo video z natáčení 3. řady - Ice & Fire

Reedové 0:34
Černá ryba 0:35
Tormund 0:39
Thoros z Myru 0:49
Královna trnů 0:54
Missandei 1:10
Locke (Vargo Hoat) 1:38
Mance 1:45
Edmure 1:50
Beric 1:53

Read the full story here

«1345

Komentáře

• upraveno 3. prosince 2012
    Hezké... prvotní zklamání snad vyloženě jen z Berica, pokud je to na konci opravdu on. Vcelku jsem se asi smířil s tou změnou u Manceho. A s Reedy asi nebudu mít vůbec problém.
  • Tady ještě obrázky z videa:
    http://wicnet.tumblr.com/

Zatím mě asi nezklamalo nic z toho, co jsem viděla :) Reedovic, Edmure, Blackfish, Olenna.... Já chci vííííc :twisted:
  • Maisie povyrostla, ale je pořád roztomilá a vypadá jak skřítek. Královna trnů nejspíš bude mít pár vtipných dialogů se Cersei. Meera bude další Oša (ale aspoň to není úplně mimo charakter postavy v předloze). Marge má pořád slušný výstřih. Jaime definitivně zůstane vlasatý. Catelyn v obou záběrech vypadá, že se každou chvíli rozbrečí.1:03 - všimla jsem si Gleesona, takže předpokládám, že je to natáčení
    svatby Sansy a Tyriona
    . A to by tak bylo všechno.
  • Taky jste se zasmáli, když Madden řek, jak skvělý je každý rok se vrácet, nebo mám tak černý smysl pro humor?
    =D
  • @svoa00
    ako si napísala v predchádzajúcom vlákne Beric je veľmi živý, vždy som si ho predstavoval že sa pohybuje pomaly jedine keď musí (pri bojí) tak je živší. Ale tento herec sa ani stavbou tela nepodobá na Berica z 1.sézony.
  • Přesně, víc šlachovitý, ten z 1. řady vypadal dobře.
  • Co musím pochválit, tak to je hudba, protože moje reakce na ní byla

image
  • Meera nevypadá špatně (že by trojzubec vyměnili za luk? :-? ), Jojen nezaujal.
    Beric sice nepatří mezi postavy,které by mi rvaly srdce, ale ten prvořadový je stále lepší.
    Olenna sice není "ta má", ale zatím vypadá na jednu z nejlépe působících nových postav.
    Mance vypadá jak Ned pár týdnů po popravě křížený s Panoramixovým dědem. Sice ho taky nemusím, ale tenhle výsledek mrzí i mne.
    Edmure lehké zklamání- zůstal příliš "Brutoidní" a nemá ani vousy. :(
    Černá ryba by byl lépe posuzovatelný, kdyby z něj bylo něco vidět. :D Ale silueta mi zatím taky nesedí (Zatím můžu předběžně remcat, uvidíme jak to bude vypadat v seriálu... :)).
  • To, že Mance bude vypadat blbě, mi bylo jasný už když oznámili, že ho bude hrát Ciaran Hinds. Takže s tím jsem se už smířila. Meera má alespoň síť. :) A Bericova nešlachovitost mi taky nějak nevadí...

Je to zvláštní, ale navzdory tomu, jak mě zklamala druhá série, se na tu třetí začínám nehorázně těšit.
  • @sveva Těšíš se, protože jsi zapomněla, jak často se dopouštěli "lazy writing" a jak divně si pohrávají s postavami a jejich motivacemi, asi aby odpovídali jejich vidění světa :twisted: Nejvíc by mě zajímalo, jak to při všech těch nových postavách chtějí udělat, aby tam každá postava nebyla dvě minuty na díl. Snad budou mít dost rozumu a budou se snažit nedávat některým víc prostoru, než je pro příběh nutné.
  • @svoa00 Já vím, však já si to zas připomenu, až se znova podívám na druhou sérii. :/
    Taky jsem zvědavá, jak si poradí s tolika postavama a kolik prostoru jim dají... To byl právě jeden z problémů i té předešlé řady, ale nevím, jestli si to D&D vůbec uvědomují.

Btw. jestli jsme se z toho videa něco dozvěděli, tak to, že Benioff a Weiss budou režírovat třetí epizodu.
  • Já jsem si včera pouštěl úryvky z druhé série a nemohu si pomoci. Ta první byla prostě lepší. Máte to stejně?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mance a Meera jsou prostě špatní :(. I když Meera v tomto viděu vypadá lépe, než v těch předchozích.
    Ollena se mi zatím celkem zamlouvá a ani Beric mi moc nevadí (ten původní byl samozřejmě lepší).
    Jo a Robb vypadá nějak moc dospěle :D
  • @Chmur Ano. Je to dané zčásti přibývajícími postavami a tím, že první série (stejně jako kniha) měla ucelenější příběh a jasnější rozdělení, které postavy jsou důležité. O tom, co udělali z některých postav, jsem už toho napsala dost. Celkově se mi ale nelíbilo, jak byla ta série napsaná. Zjednodušovali některé linky natolik, že je naopak museli uměle natahovat - příklad za všechny jsou rozhovory Aryi a Tywina a tu návštěvu Malíčka radši nebudu komentovat, to bylo laciné jako Ros nebo Talisa. Jonově lince zase hodně ublížilo rozdrobení jeho scén do hodně epizod. To napětí první série se prostě vytratilo. A to prosím začala válka.
    Krisa napsal(a):

Jo a Robb vypadá nějak moc dospěle :D

Myslíš zarostlou tvář a hruď? :-D

• Ve druhé knize se toho moc neděje, zatímco první je nabitá událostmi. Takže taky myslím, že byla zajímavější, ale třetí to snad změní. :-)
    Áno :D

• Asi budu jediný ale mě se Meera prostě líbí. Jo, nevypadá tak jak by měla podle předlohy ale co vás na ní štve? Mě tedy přijde hezká. A potvrdilo se to co jsem říkal již během první řady, to jest že Maisie Williams bude jednoho dne hodně krásná. Jinak Beric je trošku zklamání :(
  • Chmur napsal(a):

Já jsem si včera pouštěl úryvky z druhé série a nemohu si pomoci. Ta první byla prostě lepší. Máte to stejně?

Já to už ani moc neodděluju, ale asi jo, což může prostě být i tím, že byla první (viz LOTR).
    Že by přece jen byly ve 3. sérii
    svatby obě?

image
  • @alek Které obě?
    Rudá a Sansina?
  • No dosud se všichni shodovali, že ve třetí řadě bude
    Rudá. A druhá že už nebude, že ta spadne do 4. série. Pokud daj obě, tak to bude masakr.

Jinak ad první a druhá série, vlastně je to clý jak LOTR. Tam taky všichni říkali, že to celý vlastně dělali kvůlitomu nejepičtějšímu třetímu dílu. A stejně to mám já s Písní, pokud natočí Bouři mečů celou, budu spokojen, pak už jsem smířen s tim, že to možná nedotočej celý.
    @alek Já mám pocit, že ta
    svatba, na které se lidi shodli, že nebude, je ta Joffreyho.
  • Nemá ta žena v ružovom na očiach okuliare?
  • @Joe Gyry Evidentně to je příprava scény- ten chlapík od ní napravo je zase v tričku a ten vpředu v košili má klapku v ruce. ;)
  • @Krisa jo pravda, jsem zapomněl na tu třetí :-)
  • @MissUtahraptor
    eh toho chlapa som si vôbec nevšimol t.t akosi automaticky som myslel že je to záber z toho videa.
  • Meera se mi na první pohled vůbec nelíbí, ale ten luk mi k ní sedne víc než trojzubec. Myslím, že té herečce ta role sedne, i když teď remcám, mám pocit, že si ji nakonec oblíbím. Jojen je fajn, Mance...není Mance a zbytek mi nějak extra žíly netrhá. Edmure se mi dokonce velmi zamlouvá, věřím že to dopadne líp než druhá řada :)
    image
    tak hlavu trochu promáčklou má, ale ta páska jsem chtěl vydět jamku XD
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.