Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
17980828485581

Komentáře

• Takúto paľbu spoilerov na film som nezažil od čias SW:E3. :D No nič, asi sa pôjdem do pondelka niekam zakopať. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. prosince 2012
    Mám okno. Mají v Písni nějaký ustálený překlad wights - mrtví vzbuzení Jinými, nebo jsou označení jen jako nemrtví (nebo jak)?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

Mám okno. Mají v Písni nějaký ustálený překlad wights - mrtví vzbuzení Jinými, nebo jsou označení jen jako nemrtví (nebo jak)?

Myslím, že v seriáli používali Bíli (Nie chodci, len Bíli). Ale tiež som sa nad tým zamýšľal.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    No, tam imho používali právě ono wights (a místo "Others" tam bylo "White Walkers"), ale seriál mě teď nezajímá. Proto jsem tam napsala v Písni.
    Myslel som dabingový preklad seriálu :) Ale mám taký pocit, že rovnako to prekladala aj prekladateľka..
  • V seriálu se slovo Bílí objevilo jen proto, že překladatel(é) blbě rozuměli slovu wights, v knize podle mě ekvivalentní český termín nebyl. Přiznávám, že dohledávat věci v knihách jsem poměrně líný, když to někdo disponující elektronickou verzí zvládne za zlomek času.
  • @Ugla: To sme dva.. kym to ja otvorim a približne najdem iny to sem napíše
  • upraveno 16. prosince 2012
    BTW když tady furt omíláte magická písmenka IQ tak jsem někde čet že to neznamená jak ste chytří, ale znamenáto jak dokážete řešit problémy s vědomostmi které v ten moment(řešení problému)máte.
  • omýláte magická písmenka IQ
    :roll:
  • @Chmur :twisted:
  • gonna kill myself
    opraveno :wall: to neni od slova omyl? nebo mlýn :-D
  • @M1on : Promiň, normálně to nedělám. Každý dělá chyby a já taky. Jen mě to dráždí, když se někde píše o IQ. Jeden zdejší chlapec je na to expert:-) Má ale papír na hlavu a písmo:-)
    @Chmur jdu se zahrabat a vylezu 22.prosince.Já si to po sobě bohužel moc nečtu:D
    My sme to vyriešili dobre - omieľať :D No a kto by tam dal Y by bol blb.. V českej verzií by som možno, priznám sa, zaváhal aj ja, aké íčko tam ide :)
  • Branko neomyelaj tu to y
  • Po 27 dnech můžu říct hotovo
  • (odkloněno z who is who)
    @AshaG: Cihlu si můžu změřit i sám. To bych zvládl i rafinovanější dotazy - např. nechápu, jaký má smysl navrhovat obytné místnosti tak, že v nich není téměř žádná rovná stěna nebo pravý úhel. Přece nebudu spát do oblouku jen proto, že si nějaký zoufalec musel rozvíjet kreativitu na úkor budoucích obyvatel..
  • @Ugla Asi nepoznas najnovsi trend :)
  • @Ugla ale to přece záleží na zadavateli... když budeš chtít kubistickou ložnici plnou ostrých hran, plno borců ti ji s nadšením navrhne :) každopádně máš evidentně štěstí, že neprošla Kaplického chobotnice... tam by ses utrápil ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hildegarda napsal(a):

@Ugla Asi nepoznas najnovsi trend :)

Každou chvíli by mi padala hlava nebo táhlo na nohy...
  • @flanker.27 Tak ja spim v klubicku, mne by to vyhovovalo. Pri istych...hmm...situaciach je ale gulata postel plus :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Myslíš tím, že se nenapálíš rohem do stehna (koňár)?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda ´Já mám pocit, že kulatá prostě ubírá na ploše, která by se dala při jistých ... hm ... situacích dobře využít :)
  • @flanker.27 @Hildegarda Ja mám zas pocit že v istých situáciach uberá využiteľnú plochu inu... samotná postel
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Gardien Třeba při hraní s autodráhou?
  • Pri istych...hmm...situaciach je ale gulata postel plus
    Např?
  • @Krisa hmm.....třeba. Rodiče ti to vysvětlí až budeš starší ;)
    Guľatá posteľ má tvar, ktorý akoby zbytočne uberal priestor a pritom sa na tom tak neprakticky leží. Ja keď dlho ležím v klbku (moja obľúbená poloha na spanie), tak je mi tiež príjemné sa riadne vystrieť (takých 10 minúť predtým, než musím vstať do školy) :) Takže ja snívam jedine o veľkej posteli s nebesami pre dvoch ľudí... Ktorú budem mať celú pre seba :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.