Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
17677798182581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto Mohu tě uklidnit, toto se mě také netýká. S mojí přítelkyní jsem již tři roky a nikdy jsem s žádnou jinou holkou nechodil. Vzhledem k tomu že "zamilovanost" by měla odeznít po +- dvou letech tak myslím tohle není jen nějaké chvilkové pobláznění mozku. Navíc jak říkám, náš vztah je založen hlavně na společných zájmech, pevném přátelství a vysokých schodech ( @chmur ).

Tak to vám želám, ak je to takto, potom verím, že to môže byť aj racionálny vzťah a tri roky je dosť. Ale videl som aj extrém menej než desťaročného chalana (nagélovaný frajerík), čo sa držal za ruky s menej než desaťročnou (fiflička s farbičkami na ksichte) a nevedel som, čo si mám myslieť.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Jo, jo. Strašně mě vytáčelo, když jsem po odchodu na gympl- osmiletý- potkávala bývalé spolužáky/ačky a jediné, co je zajímalo bylo jestli už někoho mám. Ve dvanácti, třinácti... :roll:

Mě to štve i v pětadvaceti :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa A máš někoho?
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Jo, jo. Strašně mě vytáčelo, když jsem po odchodu na gympl- osmiletý- potkávala bývalé spolužáky/ačky a jediné, co je zajímalo bylo jestli už někoho mám. Ve dvanácti, třinácti... :roll:

Ale aspoň už by sa očakávalo, že vieš racionálne usúdiť, či je to vzťah vážny. Ja jednodcho neverím, že osoby tak +/- 13- majú už vyvinutý zmysel chápať skutočný vzťah :)
  • flanker.27 napsal(a):

@Branislav_Gepeto No a nelíbila by se ti rubrika "Svěř se tetě Hildě?" :)

You mean boy :)
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa A máš někoho?

Právě jsem se rozplakala :D
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

@Branislav_Gepeto No a nelíbila by se ti rubrika "Svěř se tetě Hildě?" :)

=D =D anóóóó..
    :)
    Ak to naozaj potrebujete chlapci, zalozte mi topic, ja budem radit podla svojho najlepsieho svedomia a vedomia
    :3eyed:
  • upraveno 6. prosince 2012
    Krisa napsal(a):

To mě taky (v jednadvaceti). Ale v těch už-nácti to bylo takové tragické/tragikomické... =D
    @Krisa Ale ještě neházej svatební kytici do kontejneru s recyklovaným odpadem :)
    @flanker.27 Já nic nikam neházím. Já jsem se rozhodla, že budu jako kočičí žena, akorát se psama (a nějaký kočky mít budu taky) a až umřu, tak mi mých 300 psů ožere ksicht.
    @Krisa A já si myslím, že jednou s tebou bude nějaký majitel psa velmi - é -šťastný :)
    upraveno 7. prosince 2012
    @flanker.27 Ta věta by měla znít spíš takto: "A já si myslím, že jednou s tebou bude nějaký majitel pes velmi - é -šťastný" :D
    @Krisa Tak ti nějaký pes, co chce být u tebe šťastný, přiveden pána, co je jedno jak na tom s tebou bude :)
    @flanker.27 Hlavně aby mi pak zůstal ten pes :D
    Aspoň víme,c o dát Krise jako svatební dar :)
  • Hej, darujeme jej Slzy z Lysu pre buduceho manzela :)
    Krisa-Olenna Tyrell :)
    A já se začla těšit na psa :(
  • Ok, kompromis, dáme @Krisa Psa z Lysu :twisted:
  • Nebo Psa a Lysu... :D
    Krisa napsal(a):

@flanker.27 Já nic nikam neházím. Já jsem se rozhodla, že budu jako kočičí žena, akorát se psama (a nějaký kočky mít budu taky) a až umřu, tak mi mých 300 psů ožere ksicht.

Veľmi pozitívna predstava :)
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa Tak ti nějaký pes, co chce být u tebe šťastný, přiveden pána, co je jedno jak na tom s tebou bude :)

Lovesotry ako zo 101 dalmatíncov.. už chýba len Cruella de Vil .D
  • Ehm.. ja som mal problemi s.... ?
    nnoooo nič radšej.... inač ako sa mate a ste zdravi? vzťahy vam držia(môj najdlhši vzťah trval Šesť mesiacov, na lasku neverim a sex je dobre rozptýlenie
  • @Gardien Clovek sa niekedy nemoze vynacudovat nad tym, co sme my boli za stratenu generaciu :)
  • @Hildegarda: V jejich letech jsem věřil na pravou lásku, čest a spravedlnost..:-)
    @Chmur A ve svých? :)
  • Chmur: na to sem ja vĚřil.. ne nevěřil
    @Gardien Sice od rána předstírám, že seučím, což má neblahé následky na moje myšlenkové pochody, ale já tě asi vůbec nechápu :)
  • @Krisa Musis si to povedat nahlas. Mne to pomohlo :)
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa Musis si to povedat nahlas. Mne to pomohlo :)

Ne, furt nic.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.