Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Moja chyba, ja uz sa akosi velmi do buducnosti pozeram. A mam akesi spankove resty :)
pozn.: Terezín, takže Polabská nížina střižená s Českým středohořím
No hlásili sneženie, ale u nás len dážď. Ak vynechám to, že by som mohol zmoknúť a že Beredt je vždy z vonku zasvinený od blata, takže ho musím umývať, tak pre mňa ideáne - chlad, tma, krásna obloha, čistý vzduch, málo ľudí vonku. Ako ja milujem dážde. A ten zvuk, čo tvoria padajúce kvapky, silné vetry a hromy. Úžasné.
@Chmur
Od južanského Lannistera sa ani nedivím :P =D Nu, ja mám najradšej belobu zimy, jej chlad, ten pokoj, predvianočnú atmosféru (ktorú máme prakticky už v novembri). Takže adšej jeseň a zima než leto.
Aké kresťanské tradície máš na mysli. Väčšina toho kresťansky nekresťanského typu Vianoce a Veľká noc, čo sú asi jediné, ktoré sú také veľké, sa slávia beztak skoro všade. :)
Nič smutné, bežné. Nie je veľa domácností, dokonca si dovolím povedať, že ani kresťanských, ktoré by nejako moc bralo to, že sa Ježiško narodil, všetci bažia po darčekoch :) Mňa baví tá atmosféra, mesto v snehu je tak pokojné, žiaria svetlá, počuješ vianočné koledy, predávajú sa sladké kolekcie, doma pečieme dobré koláče. Je to taká naozaj pokojná pohoda. V nijaké iné sviatky necítim taký pokoj ako počas Vianoc.
@Montezuma3 ☼
No vidíš, mne sa tiež do kostola ani k spovedi nechce ísť, ale medzi ateistov by som sa nezaradil :D