Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
17576788081581

Komentáře

• Hildegarda napsal(a):

brbr napsal(a):

@Hildegarda zkus perníčky, budeš mít pro malou svačinu ještě nadlouho a nejsou těžké.

este som ziadne nerobila a nemam recept, posli pls :)
    pošlu během víkendu (už jsem je zkoušela 2x a s úspěchem :-)

• Môžem sa spýtať kolegov Čechov (Moravákov), ako sa česky povie slák (tá dlhá vec, ktorou sa fidliká na husliach)?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. prosince 2012
    smyčec
  • upraveno 3. prosince 2012
    Smyčec? :-?

edit: S tím Y/i mám pravdu já. ;)
  • Jasné, díky moc.
    upraveno 3. prosince 2012
    @MissUtahraptor Byl jsem rychlejší :-P :dance:
    edit: Mno já si to po sobě někdy nečtu, a až pak si všimnu té chyby :-/
  • @Montezuma3 Já zas měla hned dobře... ;) :D

(I když nutno uznat, žes mne pěkně znejistěl- radši jsem si to hned vyhledala. :D)
    :D
  • hádate sa ako... starý manželia
  • @Gardien Kdo se tu hádá?!! :evil:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Gardien: StarÍ manželia =D
  • Na žádost @Miss_Utahraptor prosím přesouvám diskuzi o důležitosti IQ do jiného topiku, pryč od Sansy (které se to stejně netýká :twisted: ).
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Pokus o odklonění plevele ze Sansy!
    Everett_Young napsal(a):

@Isca Z mého každodenního pozorování zatím opravdu vyplynul tento výsledek. Pokud máš nějaké argumenty svědčící o jeho nesprávnosti, sem s nimi, samozřejmě je přečtu a vezmu v úvahu.

Mám pocit, že tím mohlo být myšlenko, že existuje více druhý inteligence, než pouze IQ. Nebo se mýlím?
  • @Krisa Částečně asi ano. Jinak reaguju na Everetta asi moc přecitlivělě, pokud se cítí dobře ve společnosti holky s výše zmíněnými charakteristikami, takovou si našel (nebo ona jeho) , klape jim to spolu, sláva paráda, opět o jeden šťastný pár na světě více a všeobecná pohoda a světový mír zase o kus blíže. Jen mi haproval v jednom odstavečku společný výskyt slov "přitahuje" (biologie, emoce) a "podmínka " (matematika, logika, výběrové řízení). Těžko to asi vysvětlovat stvoření s IQ nad 130 , navíc pomocí racionálních argumentů, ale na kolemjdoucí samičky to může působit jak červený hadr.
  • @Nevada: (návod na výrobu inteligentních krasavic) :D Ještě že je ve hře jen to IQ. Tady aspoň nehrozí, že by ses při dostatečně početném harému dostala přes 100% a nějaký bezelstný občan se pak zeptal, co si pod tím má představit.
    Isca napsal(a):

Hezká dívka s IQ nad 130 použije své IQ, zamyslí se nad souvislostmi, a pokud zvolí partnerství se samečkem, jemuž "na vzhledu záleží", tak pouze jako krátkodobý program s dobře propočtenou návratností.

Téměř nemám odvahu zeptat se, v čem by ta návratnost měla spočívat..
  • A sakra, vy jste tu diskuzi přesunuli...

flanker.27 napsal(a):

"IQ je dobrý tak na to správně zakroužkovat odpověď, o schopnosti vést partnerský život vypovídá dost kulové."

Přesně má slova. Já osobně teda IQ nijak moc neuznávám. Nic to nevypovídá o vaší skutečné inteligenci, selskému rozumu nebo "chytrosti". Sám jsem nikdy žádný oficiální IQ test nedělal, ale šanci jsem měl několikrát. Prostě nechci, aby se moje inteligence zaškatulkovala do čísel. "Já mám vyší číslo, jsem chytřejší!" To mně teda fakt neláká. Zvlášť když vím, že inteligentní jsem dle mého dost.
  • @EY ja mam z teba pocit, ze si sa rozumovo rozhodol pre vztah.
    Ono sa tu už riešia aj intimné vzťahy a problémy života každodenného? :D
  • @Branislav_Gepeto Nevola sa to Kecaliste? Tak nepindaj :)
  • @Branislav_Gepeto když tu může Gardien rozebírat svoje problémi při nakupování kondomů tak proč by jsme teď nemohli řešit mě? =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto No a nelíbila by se ti rubrika "Svěř se tetě Hildě?" :)
    Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto když tu může Gardien rozebírat svoje problémi při nakupování kondomů tak proč by jsme teď nemohli řešit mě? =D

Gardien má problémy s nakupovaním kondómov? Ja si tu medzi vami prídem ako jediný neskúsený neviniak :)
    flanker.27 napsal(a):

@Branislav_Gepeto No a nelíbila by se ti rubrika "Svěř se tetě Hildě?" :)

=D =D anóóóó..
  • @speedy: moje řeč, když přijde 4-pool, tak mozek stejně v sebeobraně odpojí kůru a nastupují zvířecí instinkty :D

@EY: Ona ta inteligence samozřejmě souvisí i s těmi společnými zájmy - s ženskou z pomocné školy bys jich nejspíš mnoho nenašel - nicméně zkoušet to přesně kvantifikovat bez zvážení ostatních aspektů nemá valného významu. V celkovém součtu si určitě zahraje, stejně jako fyzická přitažlivost, životní postoje a hodnoty a další věci.

Dnes se inteligence na jedné straně hrozně přeceňuje v běžném životě, na druhé straně o spoustě činností, které se bez ní neobejdou, panuje přesvědčení, že je může vykonávat kdekdo.
  • Ja si tu medzi vami prídem ako jediný neskúsený neviniak
    @Branislav_Gepeto :D Tak na tohle ti ani já neskočím :D
  • Ugla napsal(a):

Téměř nemám odvahu zeptat se, v čem by ta návratnost měla spočívat..

A dobře děláš :-) Ne, vážně , v čemkoli, co je pro dotyčnou přínosem , s vyjímkou vztahu "v dobrém i ve zlém" - to si snad inteligentní dívka dokáže spočítat, že s roky a problémy může rychle zmizet nejen modelkovská krása, ale i vílí půvab, nebo dívčí pel, a to bez ohledu na poddruh a typ modelky, víly, či dívky.
    upraveno 6. prosince 2012
    Everett_Young napsal(a):

Ja si tu medzi vami prídem ako jediný neskúsený neviniak
    @Branislav_Gepeto :D Tak na tohle ti ani já neskočím :D
    To mi lichotí, ale je to pravda...

Vážne, dnešná mladá generácia (čítaj mladí crazy teeni zo strednej) myslí na to, ako si nabaliť sexy chlapa/babu, na sex a to, čo označuje za "lásku" ja beriem za "chvíľkové pobláznenie mozgu kvôli chuti byť cool a in". Ja som baby, vzťahy a veci podobné nikdy neriešil.
  • @Branislav_Gepeto Jo, jo. Strašně mě vytáčelo, když jsem po odchodu na gympl- osmiletý- potkávala bývalé spolužáky/ačky a jediné, co je zajímalo bylo jestli už někoho mám. Ve dvanácti, třinácti... :roll:
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Jo, jo. Strašně mě vytáčelo, když jsem po odchodu na gympl- osmiletý- potkávala bývalé spolužáky/ačky a jediné, co je zajímalo bylo jestli už někoho mám. Ve dvanácti, třinácti... :roll:

Mala si povedať, že máš psa ;)
  • @Branislav_Gepeto Mohu tě uklidnit, toto se mě také netýká. S mojí přítelkyní jsem již tři roky a nikdy jsem s žádnou jinou holkou nechodil. Vzhledem k tomu že "zamilovanost" by měla odeznít po +- dvou letech tak myslím tohle není jen nějaké chvilkové pobláznění mozku. Navíc jak říkám, náš vztah je založen hlavně na společných zájmech, pevném přátelství a vysokých schodech ( @chmur ).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.