Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
edit: S tím Y/i mám pravdu já. ;)
edit: Mno já si to po sobě někdy nečtu, a až pak si všimnu té chyby :-/
(I když nutno uznat, žes mne pěkně znejistěl- radši jsem si to hned vyhledala. :D)
flanker.27 napsal(a):
"IQ je dobrý tak na to správně zakroužkovat odpověď, o schopnosti vést partnerský život vypovídá dost kulové."
Přesně má slova. Já osobně teda IQ nijak moc neuznávám. Nic to nevypovídá o vaší skutečné inteligenci, selskému rozumu nebo "chytrosti". Sám jsem nikdy žádný oficiální IQ test nedělal, ale šanci jsem měl několikrát. Prostě nechci, aby se moje inteligence zaškatulkovala do čísel. "Já mám vyší číslo, jsem chytřejší!" To mně teda fakt neláká. Zvlášť když vím, že inteligentní jsem dle mého dost.
@EY: Ona ta inteligence samozřejmě souvisí i s těmi společnými zájmy - s ženskou z pomocné školy bys jich nejspíš mnoho nenašel - nicméně zkoušet to přesně kvantifikovat bez zvážení ostatních aspektů nemá valného významu. V celkovém součtu si určitě zahraje, stejně jako fyzická přitažlivost, životní postoje a hodnoty a další věci.
Dnes se inteligence na jedné straně hrozně přeceňuje v běžném životě, na druhé straně o spoustě činností, které se bez ní neobejdou, panuje přesvědčení, že je může vykonávat kdekdo.
Vážne, dnešná mladá generácia (čítaj mladí crazy teeni zo strednej) myslí na to, ako si nabaliť sexy chlapa/babu, na sex a to, čo označuje za "lásku" ja beriem za "chvíľkové pobláznenie mozgu kvôli chuti byť cool a in". Ja som baby, vzťahy a veci podobné nikdy neriešil.