Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
edit: koukám, že píšeš mladej maník, tak to byl na 1000% Lupač....:D
Ja verím v pravú lásku, že podaktorí ju môžu nájsť. Nie rozprávkovú ako z OUaT, ale skôr to, že dvaja ľudia môžu mať vzťah a žiť spolu nie len kvôli nejakým mozgovým reakciám, ale prosto preto, že sú radi spolu a majú sa radi.
V dnešnom svete je to ale úplne inak... Nu, nedávno som pozeral dokument Nostreadamus 2012 a bolo až odstrašujúce, koľko veštieb sa Nostrymu vydarilo (kríza na Wall Street (verš, kde písal, že vlna nepokoja kvôli peniazom zrazí stenu (the wall => wall st.)), Katrína v New Oraleans (obry (mrakodrapy) zhodené vetrom dunivým v meste bažín (New Orleans potopené do bažín))). A ešte 21. Decembra 2012 bude niečo, čo sa deje len každých 26 000 rokov => zatmenie galaxie, keď Slnko bude opticky akoby v strede Mliečnej dráhy. Bude za súhvezdím Leva - to zakreslil Nostradamus do prvého zo svojich siedmych obrazov. Nehovorím, že tomu úplne verím, len to vyzeralo desivo... Takže je možné, že táto divná generácia dlhé trvanie mať už nebude (začne sa to vraj 21. Decembra a hoci vtedy sa vraj nič nestane, jedného dňa si na ten deň spomenieme...)
Demografii ti závidím, ta mě bavila (sice jenom základy/úvod do, ale zato 2x :D )
,,Keď sa učíš... Aj čumenie na stenu je zrazu zábavnejšie.."
Třeba taková dramaterapie byla fakt zábavná :)
A vzdy som sa tesila na prednasku o patavede :)
Vid priklad prednasky
Můj soukromý názor je, že by tihle lovci senzací měli dostat do ruky lopaty, aby zas pro změnu dělali chvíli něco užitečného.
ako toto?
A sakra, PSY už v počtu shlédnutí překonal legendárního Džastina Bobra? A stačilo mu k tomu jen půl roku. :3eyed:
Ale asi sa nedočkám
http://www.novinky.cz/domaci/287702-podpisy-jsme-pocitali-spravne-stoji-si-za-svym-ministerstvo.html