Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
17879818384581

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kajoush napsal(a):

fůj Weber! Jsi sociolog?

Hele, bacha! :D
  • @Krisa: Klid...zloděj křičí, chyťte zloděje...:D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young NBení to o tom, že "bychom se nepochopili". Bohužel nechápeš problém, který jsi se rozhodl "analyzovat". Právě ty zájmy a potřeby jsou to, co chceš vyeliminovat. Není v tom žádná výhoda, nic žádoucího, proč se toho měl člověk zbavit. Tím, čemu říkáš logická úvaha, totiž například nedovodíš, proč chceš snídani a ne oběd. nedovodíš, proč blond a ne zrzavé. Proč být vzůru o dvě hodiny déle, když bych se měl na zítřek vyspat. A především většina změn, které lidi v historii udělali k lepšímu ( i to je ovšem otázka), nebyla motivovaná až tak nějakou racionální úvahou, ale zajistit si nějakej pocit spokojenosti nebo štěstí. To je emocionální tahoun.
    @Kajoush Neanalyzoval jsem Webera, mám dojem, že to je jedniná zmínka o něm v celé práci. Práce je na téma Iracionalita v globální společnosti.
  • @flanker.27: A je ta práce někde ke stažení? :)
    Kajoush napsal(a):

@Krisa: Klid...zloděj křičí, chyťte zloděje...:D

Ty být též sociolog?
  • @Krisa: No...na bakalářským papíru to mám napsaný, ale že bych se tak cítila, to ne...:D
    @Kajoush Jů a kde jsi studovala?
  • @Krisa: Na fildě na UK :)
    @Kajoush Tam mi na Mgr. přijímačkách dali strašně sežrat, že jsem z jiné školy a že zkoušky dělám, protože jsem si chci osvěžit sociologii a zkusit, co si pamatuju. Hrozně se po mě vozili (hlavně takovej mladej maník) a pak mi dali z ústního celkem dost bodů, nechápu :D
  • upraveno 8. prosince 2012
    @Krisa: Hádám, že ti to dal sežrat Buriánek, nebo Lupač. Oni sou takový...já už tam nestuduju, tenhle přístup školy mi fakt vadil. Dělám teď demografii, kterou jsme měla se sockou v dvojoboru :)

edit: koukám, že píšeš mladej maník, tak to byl na 1000% Lupač....:D

image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Hildegarda napsal(a):

@Gardien Clovek sa niekedy nemoze vynacudovat nad tym, co sme my boli za stratenu generaciu :)

Ja si niekedy pripadám ako čierny ryba tejto generácie :/
    Chmur napsal(a):

@Hildegarda: V jejich letech jsem věřil na pravou lásku, čest a spravedlnost..:-)

:D žiť tak pár rokov späť medzi vami...
    Ja verím v pravú lásku, že podaktorí ju môžu nájsť. Nie rozprávkovú ako z OUaT, ale skôr to, že dvaja ľudia môžu mať vzťah a žiť spolu nie len kvôli nejakým mozgovým reakciám, ale prosto preto, že sú radi spolu a majú sa radi.
    V dnešnom svete je to ale úplne inak... Nu, nedávno som pozeral dokument Nostreadamus 2012 a bolo až odstrašujúce, koľko veštieb sa Nostrymu vydarilo (kríza na Wall Street (verš, kde písal, že vlna nepokoja kvôli peniazom zrazí stenu (the wall => wall st.)), Katrína v New Oraleans (obry (mrakodrapy) zhodené vetrom dunivým v meste bažín (New Orleans potopené do bažín))). A ešte 21. Decembra 2012 bude niečo, čo sa deje len každých 26 000 rokov => zatmenie galaxie, keď Slnko bude opticky akoby v strede Mliečnej dráhy. Bude za súhvezdím Leva - to zakreslil Nostradamus do prvého zo svojich siedmych obrazov. Nehovorím, že tomu úplne verím, len to vyzeralo desivo... Takže je možné, že táto divná generácia dlhé trvanie mať už nebude (začne sa to vraj 21. Decembra a hoci vtedy sa vraj nič nestane, jedného dňa si na ten deň spomenieme...)
    @Kajoush Měl hnědý vlasy - trošku delší (ne ježek, ale ne do pasu) a možná měl i brýle...
    Demografii ti závidím, ta mě bavila (sice jenom základy/úvod do, ale zato 2x :D )
    Krisa napsal(a):

Ty bláho, půl dvanáctý, já se učím předmět, který mě vůbec nezajímá a tady se řeší otázka lásky...kde je ten konec světa, když ho člověk potřebuje :)

Divné že som o tom akurát napísal príspevok :D inak to mi pripomenulo vtip o učení...
    ,,Keď sa učíš... Aj čumenie na stenu je zrazu zábavnejšie.."
  • @Krisa: On dřív byl dost vlasatej, zkulturnil se až nedávno. Mě bavila i ta sociologie i demografie, ale nakonec pro mě byl rozhodující právě ten hrůzostrašnej přístup ke studentům, kterej na fildě předváděj. Konkrétně sem teda měla problémy právě s výše zmíněným panem magistrem... Demografie je bezva, ale chybí mi ten sociologickej kvalitativní pohled na lidi. :)
    Gardien napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Gardien, ked sa na teba niekto rozozenie takou poriadnou pravackou, chcem vidiet, ako by si nejednal pudovo, ale v mysli vyratal drahu a silu potrebnu na odvratenie uderu a natrel mu to ;)

Ver mi že pomaly ale iste začinam postradať iste potrebne.. odvracanie sa... Skus sa keď ťa nabuduce bude chcieť niekto udreť len pozerať človeku do očí.. tam ma tu dráhu napísanu ani ju nemusíš vypočítavať.
    Sleduj jeho či a máš rozbitú držku =D
  • @Krisa Ja som mala dva semestre demografiu a to bol jediny predmet, na ktory som robila ulohy s potesenim :)
    @Branislav_Gepeto Vsetky tieto proroctva su napisane tak, aby ich az po vojne pochopil kazdy general. Daju sa velmi lahko napasovat na hocico. S tym si svoju mladu hlavu netrap :). Keby to tak nebolo, tak vies kolko ludi by zbohatlo na krize vediet toto proroctvo dopredu? :)
  • Nevada napsal(a):

Jejda, že vás to baví :o) Oni z toho časem vyrostou. Aspoň většinou.

presne v to treba dúfať.
    Hildegarda napsal(a):

@Branislav_Gepeto Vsetky tieto proroctva su napisane tak, aby ich az po vojne pochopil kazdy general. Daju sa velmi lahko napasovat na hocico. S tym si svoju mladu hlavu netrap :). Keby to tak nebolo, tak vies kolko ludi by zbohatlo na krize vediet toto proroctvo dopredu? :)

Ja to chápem, len konštatujem, že to bolo desivé :) Ale trápiť sa s tým moc nebudem - aj keby prišiel koniec sveta, môžem sa ísť poj***ť a nezmením to, takže by som len zbytočne plýtval energiou :)
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa Ja som mala dva semestre demografiu a to bol jediny predmet, na ktory som robila ulohy s potesenim :)

Tak to já jich mám/měla jsem naštěstí víc (jdu to zaťukat).
    Třeba taková dramaterapie byla fakt zábavná :)
    @Krisa Hej, este som zabudla. 2 semestre Vedeckej show a vedeckeho divadla :)
    A vzdy som sa tesila na prednasku o patavede :)
    Vid priklad prednasky
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    He he, na Nově v Televizních novinách, Pošta pro tebe v přímém přenosu :D
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Nu, nedávno som pozeral dokument Nostreadamus 2012 a bolo až odstrašujúce, koľko veštieb sa Nostrymu vydarilo..

ROFL. Při takřka nepřeberném množství různých proroků a jasnovidců můžeš prakticky libovolnou "mimořádnou událost" interpretovat jako naplnění jednoho nebo klidně libovolně mnoha proroctví, když podřídíš výklad požadovanému výsledku. Stejně tak můžeš libovolnou změť textu vykládat jako zašifrovanou zprávu přesně daného znění a vytvořit si k ní odpovídající klíč.

Můj soukromý názor je, že by tihle lovci senzací měli dostat do ruky lopaty, aby zas pro změnu dělali chvíli něco užitečného.

Důležitý je to proroctví nikdy nevyslovit konkrétně, zabalit to do neurčitejch formulací a ona už se nějaká vhodná událost najde.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    8-O
    A sakra, PSY už v počtu shlédnutí překonal legendárního Džastina Bobra? A stačilo mu k tomu jen půl roku. :3eyed:
  • @Montezuma3: Ja len čakam kedy bude mať najviac pozretí HUDBA...
    Ale asi sa nedočkám
    Boha jeho, jak může člověk co nezvládá základní počty mlít o tom, že něco počítal správně :)

http://www.novinky.cz/domaci/287702-podpisy-jsme-pocitali-spravne-stoji-si-za-svym-ministerstvo.html
  • joo spočitani procent nebo jak to bylo?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.