!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
14748505253243

Komentáře

• K slovenskej polityke a ficovej diktatúre takto: On to ma chlapec dobre premyslene.. čaplovič ako minister školstva je nevyrazna a necharizmaticka osôbka. tak idu učitelia rokovať s ficom. Žitňanska nezvlada zdravotnictvo tak idu lekari za ficom.. a potom sa niet čomu diviť Že branko počuva o Ficovy.. mimochodom v buducich prezidentskych voľbach by sme si konečne mohli zvoliŤ niekoho kto nebol komunista... Ozaj a viete čo sa tento rok stalo na Islande? Ešte by som sa mohol presťahovať tam
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    čo sa stalo na Islande? Vybuchla ďalšia sopka :) To ti s tým sťahovaním želám veľa šťastia :D
  • @Branislav_Gepeto
    Bola tam viac menej taká menšia pokojná revolúcia :) Povyhadzovali bankárov, pozatvárali politikov a tak :). Len u nás sa o tom nehovorí z neznámych dôvodov ...
    K tomu sa hodí tento joke:
    Príde chlap do baru, kde obsluhuje barman robot. Ten mu natočí perfektné pivo a spýta sa ho , aké má IQ.
    Chlapík odpovedá, že niekde okolo 150.
    Barman sa s ním začne baviť o kvantovej fyzike, globálnom otepľovaní, makroekonómii , nanotechnológiach…
    Chlap je z toho celý mimo ,tak si povie ,že ho vyskúša.
    Ide domov, prezlečie sa a vráti sa do baru. Barman mu opať natočí perfektné pivo a spýta sa ho,
    aké má IQ.
    Chlapík odpovie, že má ho okolo stovky.
    Robot s ním začne kecať o futbale, ženských a autách…
    Chlapovi sa to hrozne zapáči, tak ide ešte domov, prezlečie sa a vráti sa do baru.
    Obdrží opäť perfektné pivo a zvyčajnú otázku na IQ.
    Tentokrát povie robotovi, že má IQ 50.
    Na to se barman nakloní až k nemu a pomaly, ale skutočne pomaly povie:
    Tak čo? Zase budeme voliť Fica?
  • Mrcel: smuto-vtipno-pravdivé
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    U nás to bylo taky, dle politické orientace vypravěče tam byl Paroubek/Topolánek...
    Nikdy nie je národ tak jednotný, ako keď si sadne k pivu a začne ohovárať politikov... Všetky národy...
  • Západozemí postihne velká epidemie Šedého lupusu, který tam zavleče (už zavlekl) Jon Connington

• Its not a LUPUS :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To mi připadne hodně přitažené za vlasy. Tak moc, že už to zavání skalpováním.
  • upraveno 1. ledna 2013
    co ak je lyanna ten tajomny rytier o ktorom rozpravaju reedovci branovi
    upraveno 1. ledna 2013
    To je naopak velmi rozšířená teorie :o)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Takže jestli tomu správně rozumím tak Lyanna je Pyat Pree a Mirri Maaz Duur je jakýsi skalpovaný rytíř... jo to zní úplně jako Martin ;)
    Proč si myslíš, že to možné je?
    Pyat Pree byl něco jako představeným starobylého řádu čarodějů. Asi nebyl žádné ořezávátko, které by se snadno nechalo ovládnout nějakou zaříkávačkou ovcí.
    Co tomu v Písni nasvědčuje? Kromě zdvojených písmen, které tam má kde kdo. Proč zrovna Payt Pree? Jak mohla Mirri vědět, že zrovna Qarth, že tam Daenerys skutečně zamíří? Mimochodem, do Rudých pustit se královna všehomíra vydala tuším až po smrti Mirri.
    Tak možno bol Pyat najbližší zdroj temnej mágie, ktorú poznala a nevyberala si, pieseň ju tam proste vložila. Ani nevedela, že Dany ide do Qarthu. Mohla to byť zhoda temných okolností.

Možné je všetko, ja nehovorím, že je to 100% pravda, ani 1% pravda, len, že by to bolo zaujímavé. Ja nevylučujem nič.

A mne Pyat prišiel práve ako bábka tých čarodejov vnútri. Ako len zlomok ich sily, nie nejaký ich mocnár. Alebo mi niečo ušlo?
  • wVčera, ma napadla teoria, ktorá napadla asi už ľudi predomňou...
    Ale vy tvrdíte že Jon mŕtvy nie je lebo by nemal kto opisovať udalosti na severe... Ale čo Mel? ta už POV mala
  • netvrdíme, že jon je živý preto, aby sever mal pov. sú iné omnoho vážnejšie/rozumnejšie dôvody.
  • @sarven ja len vyvraciam jeden z dôvodov
  • ja len vravím, že je to skôr okrajový dôvod.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    tak ten lupus ma rozsekal. To by Martin neudělal... :-D
    A ten koláč z Freyou MUSÍ být pravda!!!
  • poprvé co jsem viděl teorii, že by Jaime mohl být AA:
    - Brienne lures Jamie into unCat's trap where he is sentence to hanging
    - Jamie demands trial by battle
    - unCat appoints Brienne as her champion without any backthought seeing how left-handed he is
    - An awesome duel ensues, but Brienne sacrifices herself to complete Jamie’s “purification” arch
    - Incidentally, Jamie uses Oathkeeper to plunge through Brianne’s heart (figuratively) and transforms the sword into the Lightbringer
    - unCat becomes quite pissed about such an outcome and decides to do Jamie in personally
    - Thoros interferes with some badass abracadabra severing unCat’s red-zombie head with a loud bang
    - Thoros goes on to proclaim Jamie the AA reborn helpfully pointing to all the prophesy requisites: 1. long summer over, 2. Brienne - who took the falling star for a sigil – bleeding, 3. cold and darkness thickening as the Others march across the Wall…
  • @ionman Paráda! Už žádná Brienne, žádná UnCat a ultimátní klaďák z Jaimeho! :twisted:
  • @ionman celkom zaujímavé, ale dosť vecí je tam pochybných + tá vec o zrodení AA ( čo Jaime, nespĺňa )
  • Casterlyho Skála je miesto dymu a soli, možno
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.