4. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
«1345678

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak jste se dočkali.
  • Hezká témata :-) Už se těším na povídky... :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jo, to bude hodně volná adaptace tématu :)
  • Hmm tak nevím mám pár myšlenek ale nevím jak bych do nich zapracoval to téma. Možná taky něčím přispěju.
  • Ha, tak to se nechytám. :-) Takže ode mne budete mít klid.
  • Síce som minule sľuboval, že znova niečo napíšem, ale neviem, či sa odvážim na jednu z týchto tém... Tá druhá hlavne preto, že som sa ku piatej knihe ešte nedostal :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D Ja už mám k prvej téme vymyslené asi tak dve veci... Tá druhá by mohla byť taká malilinkatá paródia, nič veľké...
  • upraveno 16. ledna 2013
    Proroctví se jeví jako poměrně volné téma, na to se dá napasovat téměř cokoliv. Zato druhé téma to je teprv oříšek, odpověď na onu palčivou otázku, si nedokážu představit. Doufám, že se do toho někdo pustí, já se budu těšit na výsledek :D Momentálně mám období, kdy mám v hlavě totálně vygumováno a jsem ráda, když napíšu souvislou sms, tak snad se to brzo zlepší nebo alespoň do příštího kola :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. ledna 2013
    Ty témata nám nějak mutují... bude potřeba se konečně zúčastnit, vyhrát a zvolit nějaké..lepší :-D
  • upraveno 18. ledna 2013
    @Benji Dotoho ;)
    @Hildegarda
    ten pocit když někdo něco moc chce udělat, ale lenost mu to přeci jen zakáže.... :wall:
  • @Benji To mam dnes s vysavanim :)
    @Michelle
    Kdepáááák....:-D
  • @Benji Tak dokaž, že to nebyly jen takové řeči a že bys to opravdu zvládl vyhrát a vymyslet "lepší" témata :-) Schválně ;-)
  • @Benji Mně bylo jasné, že jsou to jen silácké řeči :-) To bylo jen takové malinkaté popíchnutí ;-) Ale jsem zvědavá, tak doufám, že přece jen něco dodáš :-)
  • Je to neuvěřitelné, ale již mám splněno na 50%. :-)
    Jako že jednu povídku na téma proroctví máš hotovou a píšeš druhou o děvkách? :)
  • Sám váhám nad tím, co za téma jsem to vlastně stvořil. Napadá mě možná alternativní realita s proroctvími a s děvkami. =D
    Začínám se bát výsledku :-D
  • @heavy_head
    Naplněné proroctví:
    · Musí zaznít v knihách? Můžu si nějaké "nové" (své) naroubovat na událost Písně?
    · Můžu jen využít Martinova světa a doplnit své postavy, události i proroctví?
    · Nemůže to být naopak o nenaplnění proroctví (Ostatně "loutkový drak" se k Daenerys nakonec taky nedostal.)?
  • @MissUtahraptor
    1) Ne. Ano, samozřejmě, ty Mičurine. :-)
    2) Ano, ano, ano.
    3) Čekal jsem, kdo se toho jako první chopí. :idea: ANO.

Chápu to tedy dobře, že vážně uvažuješ nad tím, že určitě něco napíšeš? :twisted:
  • @heavy_head Přední příčky v momentálních prioritách to nemá, ale ano, vážně o tom uvažuji. Proroctví mám ráda. :3eyed: :weirwood: :other:
    upraveno 19. ledna 2013
    Loutkový drak se zatím k Daenerys nedostal. Navíc tam není řečeno, že přijde do Meereenu, ale že přijde ;)
    Ale to je jen poznámka jinak nesouvisející s dotazy samotnými.
  • Fakt netuším, o čem to mluvíte. =D
    Mňa napadlo - čo ak sa nevyplnilo ešte ani jedno a má to vyzerať úplne inak? :D
    To by mě docela zajímalo. Pokud z toho nevznikne crazy komedie.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Takže to nemusí být o naplnění proroctví, ale jen o těch věcech které byly v závorce vyjmenované. Azor Ahai, roh zimy, valonquar, tři zrady,...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.