Síce som minule sľuboval, že znova niečo napíšem, ale neviem, či sa odvážim na jednu z týchto tém... Tá druhá hlavne preto, že som sa ku piatej knihe ešte nedostal :D
Proroctví se jeví jako poměrně volné téma, na to se dá napasovat téměř cokoliv. Zato druhé téma to je teprv oříšek, odpověď na onu palčivou otázku, si nedokážu představit. Doufám, že se do toho někdo pustí, já se budu těšit na výsledek :D Momentálně mám období, kdy mám v hlavě totálně vygumováno a jsem ráda, když napíšu souvislou sms, tak snad se to brzo zlepší nebo alespoň do příštího kola :)
@Benji Mně bylo jasné, že jsou to jen silácké řeči :-) To bylo jen takové malinkaté popíchnutí ;-) Ale jsem zvědavá, tak doufám, že přece jen něco dodáš :-)
@heavy_head Naplněné proroctví: · Musí zaznít v knihách? Můžu si nějaké "nové" (své) naroubovat na událost Písně? · Můžu jen využít Martinova světa a doplnit své postavy, události i proroctví? · Nemůže to být naopak o nenaplnění proroctví (Ostatně "loutkový drak" se k Daenerys nakonec taky nedostal.)?
Loutkový drak se zatím k Daenerys nedostal. Navíc tam není řečeno, že přijde do Meereenu, ale že přijde ;) Ale to je jen poznámka jinak nesouvisející s dotazy samotnými.
Komentáře
ten pocit když někdo něco moc chce udělat, ale lenost mu to přeci jen zakáže.... :wall:
Kdepáááák....:-D
Naplněné proroctví:
· Musí zaznít v knihách? Můžu si nějaké "nové" (své) naroubovat na událost Písně?
· Můžu jen využít Martinova světa a doplnit své postavy, události i proroctví?
· Nemůže to být naopak o nenaplnění proroctví (Ostatně "loutkový drak" se k Daenerys nakonec taky nedostal.)?
1) Ne. Ano, samozřejmě, ty Mičurine. :-)
2) Ano, ano, ano.
3) Čekal jsem, kdo se toho jako první chopí. :idea: ANO.
Chápu to tedy dobře, že vážně uvažuješ nad tím, že určitě něco napíšeš? :twisted:
Ale to je jen poznámka jinak nesouvisející s dotazy samotnými.