Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak slyšel jsem že chtějí udělat ještě lepší grafiku na lepší konzole a pc. Tak to abych začal šetřit. A zase mají podle zvěstí měnit ovládání, takhle jak to je mi to vyhovuje, škoda. Každopádně před týdnem hodili vývojáři ven obrázek meče s vlky na záštitě a čeká se co to znamená, možná už v unoru oznámí Třetí díl. Ale s převáděním všech rozhodnutí aby se ve trojce projevily
a tou lepší grafikou myslíš třetí díl nebo nějaké vylepšení pro dvojku ?
Jinak já mohu doporučit hru Dishonored - takový inteligentní stealth steampunk. Dohrál jsem to dvakrát. A pořád je v té hře co objevovat... :-)
Pak je tady tohle video co vyhodily jako 52 and half trailer, je tam vidět svazoviště a poznáš i postavy ale má tam koně tak nevím jestli to mělo být k RE jak je psáno tady nebo to je pro jiné verze, nebo náznak trojky.
Mohli by zapracovat na jednotlivých povídkách...
Jak se tdostanu do hry musim registrací nebo bez.Já už tam jsem totiž jednou reglej
jinak asi beru duelistu
Takže po sklamaní s nemožnosti hrať GoT, Diablo, Skyrim, Zaklínača ešte aj Path of Exile :D Môj arcikomp si zo mňa robí srandu...