Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
14243454748172

Komentáře

• ono na Vergen neútočíš a jdeš tam kvůli Henseltovi a cestou masíš Kedwenské a s trpajzlíkama tam je kecáš
  • upraveno 22. ledna 2013
    @Branislav_Gepeto Nechces si radsej precitat Zaklinaca? Podla mna nebudes sklamany :)
  • Ale Henselt tu bitvu vyhraje. A Detmold přežije, takhle je popraven a Henselt ponížený. A taky buď se ve Flotsamu projevíš jako člověk a zachráníš elfky které chce loredo upálit ve věži nebo ho zabiješ a oni umřou. A když jsem je osvobodil tak Loredo prodal Kedwenu Flotsam a vyhnal z něj všechny nelidi. Prostě v té cestě když se chceš zachovat morálně správně tak uděláš víc špatného než kdybys byl "zlej".

Jinak slyšel jsem že chtějí udělat ještě lepší grafiku na lepší konzole a pc. Tak to abych začal šetřit. A zase mají podle zvěstí měnit ovládání, takhle jak to je mi to vyhovuje, škoda. Každopádně před týdnem hodili vývojáři ven obrázek meče s vlky na záštitě a čeká se co to znamená, možná už v unoru oznámí Třetí díl. Ale s převáděním všech rozhodnutí aby se ve trojce projevily
  • upraveno 22. ledna 2013
    Ale když jseš v Vernonem a jdeš potom pro Anais tak Detmold žemře a to dost brutálně :)
    a tou lepší grafikou myslíš třetí díl nebo nějaké vylepšení pro dvojku ?
  • Já jsem se spojil s Vernonem a dal Anais Natalisovi. U Zaklínače 3 se modlím, aby měl stejné systémové požadavky, protože ty moje jsou jen velmi těsně nad minimem.
  • podle mě je to tak nejlepší a s těma požadavka se taky modlím
  • Žádné vylepšení pro dvojku už vyjít nemá, takže tím mysleli asi třetí díl.
  • jsem zvědavej co 5.února ukážou
  • Když už jsem tady po dlouhé době, tak se zeptám - hrál jste někdo nové Xcomy? Je to znovuhratelné? A vyrovná se to těm starým?

Jinak já mohu doporučit hru Dishonored - takový inteligentní stealth steampunk. Dohrál jsem to dvakrát. A pořád je v té hře co objevovat... :-)
  • Tohle myslím přidali v RE Witcher 2 na konec jako teaser na 3:

Pak je tady tohle video co vyhodily jako 52 and half trailer, je tam vidět svazoviště a poznáš i postavy ale má tam koně tak nevím jestli to mělo být k RE jak je psáno tady nebo to je pro jiné verze, nebo náznak trojky.

• Blackfish Darkblade: Oni se chystají modding tools. To by mohlo být k tomu. Rozhodně se těším na práci komunity. Přece jenom tomu někdy dokáží dodat pořádnou šťávu. :-)
    Mohli by zapracovat na jednotlivých povídkách...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • tak videa jsou vždycky hezká:P
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Páni, to vypadá skvěle. Škoda, že to bude onlinovka, ty já nemám ráda, páč bývají nekonečné - já mám ráda ucelený příběh s koncem. :(
  • Dnes o 21:00 začína Open Beta test Path Of Exile chystá sa niekto na to? Alebo to už niekto hral? A ak áno netušíte či tam sú aj EU servery? :)
  • Blackfish napsal(a):

Tohle myslím přidali v RE Witcher 2 na konec jako teaser na 3:

Pak je tady tohle video co vyhodily jako 52 and half trailer, je tam vidět svazoviště a poznáš i postavy ale má tam koně tak nevím jestli to mělo být k RE jak je psáno tady nebo to je pro jiné verze, nebo náznak trojky.

ten trailer na konci a jěště nějké mise byli přidáný v rozšířené edici(tu jsem hrál) ale koně tam nakonec nedali
  • Jaktože je tam trpaslik v tom Elder scrolls, nepamatuju si ze skyrimu trpasliky.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    žádný trpaslík tam není
  • upraveno 23. ledna 2013
    @JoeGyry mě nejde stáhnout klient, protože mi vždy vypadne net
    Jak se tdostanu do hry musim registrací nebo bez.Já už tam jsem totiž jednou reglej
  • @Blackfish to co vylezlo z tý díry je Nord
  • @Montezuma3 to se mi libi.. jako mam rad TES... ale doufam že to nepodělaji
  • @JoeGyry tak už mam clienta staženýho
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja by som to aj hral, ale tá BETA sa evidentne platí, takže musím počkať na plnú verziu :D Ale inak mám vyhliadnutého The Shadow klasu..
  • upraveno 23. ledna 2013
    @Branislav_Gepeto od 23.1.2013 za 2h 11m 10s bude open beta
    jinak asi beru duelistu
  • @Branislav_Gepeto je to open beta nepotrebuješ kľúč :)
    Mnahá... Uvidíme, či to môj počítač rozdýcha a skúsime :D
  • Klon diabla ? no nemám moc zájem, vyřádil jsem se na D3, který jsem měl "zadarmo" tedy za roční upis placení Warcraftu :)
  • pak nezapomeňte napsat kde hrajete(server) a jmeno
    upraveno 23. ledna 2013
    To je blbý joke. Každá dobrá hra potrebuje Pixel Shader alebo SSE2. Nu, ja si toho s mojou kartou veľa nezahrám. Asi ju idem vytiahnuť, či na nej nie sú rytiny neandertálcov.
    Takže po sklamaní s nemožnosti hrať GoT, Diablo, Skyrim, Zaklínača ešte aj Path of Exile :D Môj arcikomp si zo mňa robí srandu...
  • Zaklínače 2 taky nainstaluju atím to končí =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.