4. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
245678

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aby mi príbeh viac sedel do sveta Piesne, píšem ho v češtine. Vopred sa ospravedlňujem za kostrbatosť, ktorú akosi sám vidím, ale neviem sa jej zbaviť :)
  • @Branislav_Gepeto Testovací čtenáři s lepšími znalostmi češtiny. ;)
  • @Branislav_Gepeto Já se přimlouvám za mateřštinu. Slovensky si ráda počtu. :-)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tak jsem si k tomu konečně sedl a vysmolil jsem dvě stránky.
    Ten pocit když víte o čem povídka bude a jak skončí, ale začátek ABSOLUTNĚ nechytáte... :wall:
    Možná dodám i dvě, i když ta druhá bude kapku mimo téma :-D :-k :anxious:
  • Ja sa toto kolo asi nechytam, ale s radostou si precitam vsetko napisane :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já mám osnovu heč :)
    Ja by som aj chcel, ale času tak málo, učenia a skúšania tak veľa, kvôli mŕtvuškému zubu som vymeškal zopár hodín, čo je na Gympli nebezpečné (toľko poznámok, čo teraz musím opisovať) a keď už konečne zakotvím na kompe, tak to "oddychujem". Čo takto presunúť termín na leto? =D
  • Já nemívám problém se začátkem, ale často nevím, jak to bude končit. Nebo i pokračovat.
    Ale utěšuje mě, že s tím má problém skoro každá ženská spisovatelka. :-D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @BenNevis
    Kdyby jenom ženská :-D
  • upraveno 25. ledna 2013
    Mám to cenzurovat nebo nechat peprné výrazy, které tam píšu ?
  • @Blackfish Cenzura przní literární díla a ochuzuje jazykovou stránku věci. Pokud jsou nadávky odůvodněné- sem s nimi! Není nad to, když se pěkně různorodě kleje! :D
  • A pak ti to v anonymních komentářích zkritizujeme jako strašně sprosté :-D
  • :D Asi jo :)
    Ták a už hotové prvé dielo.. Je to niečo netradičné takže neviem či sa to uzná ako súťažná poviedka :) Najskôr to malo byť len dielko pre fanfic topic, no kontext mi sedel na jednu z tém tož som to poslal do súťaže :)
  • přemejším jak moc to mám natahovat, zatím mám stranu a půl ve wordu a to je jen úvod, ještě jsem se nedostal ani k zápletce :D Asi to pak blbě utnu i když nebudu chtít.
  • upraveno 26. ledna 2013
    Možná se tentokrát zúčastním. Minule mi zůstala jen rozepsaná povídka.
  • @Morag Povídka č. 20 z 2. kola byla tvoje, že? :-)
  • Byla výborná :-) Určitě zas něco napiš!
  • Je to výzva! Zvedněte hozenou rukavici! A nejlépe i dvě!
    8-) :-) :idea:
    Heavy:
    Veru, stačí, keď budem odpovedať z Chémie, Fyziky, Biológie, Dejepisu, Geografie, spráskam pár písomiek, ktoré máme hneď na začiatku polroku a možno budem mať aj čas =D
  • @Branislav_Gepeto Veru, borci zvládají i více předmětů najednou. ;-)
  • @Branislav_Gepeto Abys potom nebyl za šprta. =D
  • Gepeto hrdina. =D 8-)
  • @Branislav_Gepeto taky ještě funguje takové to "zázračné" počítání? Dneska máme 28. plus žaluzie na druhém okně zleva, děleno počtem květináčů, mínus den narození paní ředitelky to máme....tak pojď k tabuli :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.