Aby mi príbeh viac sedel do sveta Piesne, píšem ho v češtine. Vopred sa ospravedlňujem za kostrbatosť, ktorú akosi sám vidím, ale neviem sa jej zbaviť :)
Tak jsem si k tomu konečně sedl a vysmolil jsem dvě stránky. Ten pocit když víte o čem povídka bude a jak skončí, ale začátek ABSOLUTNĚ nechytáte... :wall: Možná dodám i dvě, i když ta druhá bude kapku mimo téma :-D:-k:anxious:
Ja by som aj chcel, ale času tak málo, učenia a skúšania tak veľa, kvôli mŕtvuškému zubu som vymeškal zopár hodín, čo je na Gympli nebezpečné (toľko poznámok, čo teraz musím opisovať) a keď už konečne zakotvím na kompe, tak to "oddychujem". Čo takto presunúť termín na leto? =D
Já nemívám problém se začátkem, ale často nevím, jak to bude končit. Nebo i pokračovat. Ale utěšuje mě, že s tím má problém skoro každá ženská spisovatelka. :-D
@Blackfish Cenzura przní literární díla a ochuzuje jazykovou stránku věci. Pokud jsou nadávky odůvodněné- sem s nimi! Není nad to, když se pěkně různorodě kleje! :D
Ták a už hotové prvé dielo.. Je to niečo netradičné takže neviem či sa to uzná ako súťažná poviedka :) Najskôr to malo byť len dielko pre fanfic topic, no kontext mi sedel na jednu z tém tož som to poslal do súťaže :)
přemejším jak moc to mám natahovat, zatím mám stranu a půl ve wordu a to je jen úvod, ještě jsem se nedostal ani k zápletce :D Asi to pak blbě utnu i když nebudu chtít.
Heavy: Veru, stačí, keď budem odpovedať z Chémie, Fyziky, Biológie, Dejepisu, Geografie, spráskam pár písomiek, ktoré máme hneď na začiatku polroku a možno budem mať aj čas =D
@Branislav_Gepeto taky ještě funguje takové to "zázračné" počítání? Dneska máme 28. plus žaluzie na druhém okně zleva, děleno počtem květináčů, mínus den narození paní ředitelky to máme....tak pojď k tabuli :D
Komentáře
Ten pocit když víte o čem povídka bude a jak skončí, ale začátek ABSOLUTNĚ nechytáte... :wall:
Možná dodám i dvě, i když ta druhá bude kapku mimo téma :-D :-k :anxious:
Ale utěšuje mě, že s tím má problém skoro každá ženská spisovatelka. :-D
Kdyby jenom ženská :-D
8-) :-) :idea:
Veru, stačí, keď budem odpovedať z Chémie, Fyziky, Biológie, Dejepisu, Geografie, spráskam pár písomiek, ktoré máme hneď na začiatku polroku a možno budem mať aj čas =D