Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
13567

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kruci, Ygritte se mi každým dílem líbí víc a víc.
    Díl se mi moc líbil, teda až na Maceho - CH je sice dobrý herec, ale jako Manceho ho zatím nedokážu přijmout.
    Každopádně se těším na další díl a doufám, že tam konečně bude Iwan Rheon (já chci vědět, jestli to bude opravdu Ramsay a jak bude vypadat)!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mno když se vrátí do hradu hejno havranů beze zpráv, tak to asi neznamená, že je všechno OK.
  • Jo to sice jo ale pamatuju si, že Sam dumal nad tím, jak bylo všechno zbytečné.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Marci pan V tom případě je to opravdu průšvih, protože Sansa tam teď patří mezi nejvyšší, a jestli měří jen 172cm, tak jak jsou potom vysocí ostatní? =D
  • Už chápu, že ten pohled Jona na obra nemuset Kit moc hrát :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Necháte už toho! 172cm je normální výška, za ní nikdo nemůže a každý nemusí být čahoun :)
  • upraveno 1. dubna 2013
    Podle imdb má: Sophie 175 cm, Kit 172, Emilia 160, Lena 166, Jack Gleeson 170, Aidan Gillen 178 (i když Sansa vypadala vyšší, takže nejspíš od posledního měření zase o kousek povyrostla), Richard Madden 180, Rory McCann 198 (ty bláho, to má Sansa ještě co dohánět), Nikolaj 189 a nakonec Gwendoline 191 cm takže moc povýšeně se Jaimeho dívat nemůže. Tak a teď můžu jít konečně v klidu spát :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Takže se svými 177 cm na tom ještě nejsem tak špatně :)
    @Dreamer Tak zrovna Nikolaje jsem tipoval tak na těch 190 takže to jsem nebyl moc mimo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Tak to je dost drsné, takové rozdíly :D. Jinak Drogo (Jason) má 196, což je opravdu síla. A všichni jsou trpaslíci oproti Hodorovi (211). :-o
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • Tak prave sme dopozerali a manzel sa ma na konci pyta: A ako to cele skonci? Vsak vyhraju Starkovci...
    Muhahaha :twisted:
  • Skvelý, famózny diel. O 2 triedy lepší než priemerný diel II. série :)
  • @Thorar Divné, vždyť to jsou dvě nejlepší postavy!
  • tak tento díl docela ušel, už se to pomalu rozjíždí. Měly ukázat bitvu mezi hlídkou a chodci s nemrtvými. Ze Cersei se stáva pomalu alkoholička a synaček zase ze sebe hrdinu přitom utek z bitvy. Stannis zarostly a zlomeny. Konečně je vydět Davose co mu zbylo z ruky. A zaplnovani Tyrelu K.P. . Největší rozsek ta malá holčička s babuganem na konci :D . Navrat Selmiho. A kde je sakra zjizvenej Ben toho asi vyškrtli?
  • Wow, já si řikal, že Dany mi přijde nějak malá, ale že tak moc... - a u Jona jsem taky nečekal takovou "výšku"
    :-o

Krisa: jj, 172 je pro slečnu uplně v pohodě, souhlasím...
    ;-)

mj. 186 cm
  • Jediná postava, při jejímž objevení na scéně vyvracím oči v sloup a mám chuť křičet "Ty sem nepatříš." je Talisa :evil: Dany se po druhé sezóně o hodně zlepšila, i když výraz "cítím smrádek" si Emilia neodpustila ani tentokrát, je to o dost lepší než ukřičená Daenerys z minulé sezóny a její příběhovou linii vidím po prvním díle jako jednu z nejnadějnějších. K Ros dokonce začínám cítit jakési sympatie, být oblečená jí očividně svědčí. Margaery v sirotčinci byla rozkošná :) těším se na víc Tyrellů v příštích dílech a Catelyn neměla příliš času se projevit, tak uvidíme.
  • @Dreamer Presne, Talisa mi najviac vadi. Aj ako postava, aj ako herecka. Mozno mi to prve ovlyvnuje usudok u druheho, ale tazko az verit, ze ma geny od Chaplina.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nevim čim to, jestli je to sklon nepřidávat se k většině či co, ale zrovna Oona mi ve všech změnách vadí nejmíň. Spíš se ptám co Robb sakra dělá na Harrenově, když má přijet do Řekotočí a proč se u všech jiných potkává s Qyburnem. Něco mi říká, že všechno, co se mělo dít v Řekotočí, se bude dít na Harrenově, ale kde se bude potom dít to, co se mělo dít na Harrenově :)
  • @flanker.27 To je iba ten sklon nepridavat sa k vacsine ;)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.