[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1323335373872

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • by sebou mohl trochu hodit...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • upraveno 5. dubna 2013
    @kacenace Naposledy GRRM řekl:"No za týden to nebude".
  • Neviem či sa to tu už objavilo ale G.R.R.M. na Boskone čítal 2 (!) kapitoly sera Barristana Selmyho z TWoW
    http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/81338-twow-spoilers-barristan/#entry4122024
  • Už nech ma neštve :D
  • sirPercival: Diky za odkaz super poctenicko.....sera Dedecka mam rad.
  • @SirPercival Také díky za odkaz :)
  • Neverím že Tyrion osedlá draka, jedine ak s mágiou, podľa mňa fyzicky nebude schopný skrotiť draka.
  • Já to jenom prolítla a připadá mi to jako další pouhá snůška zbožných přání, takže... :roll:
    Moje zbožné prianie

Theon si na poslednú chvíľu uvedomí, že sa smrti bojí a ako posledné slová povie, že Bran a Rickon žijú a že Jeyne nie je Arya, potom sa tam zjavia havrany, ktoré budú kričať Branovo, Theonovo alebo Stannisovo meno a Theon bude mať víziu o tom, kde je Bran. Ja viem, moc heroické, ale tož :D Nuž a tak severania tomu uveria a Stannis, hoci na pochybách, dá Theonovi milosť ak sa pridá k Nočnej hliadke a nájde Brana. Theon príde k zmätenej Hliadke bez vodcu a bude Wall-POV, pokým sa na konci Jon neprebudí a pošle Theona za Zeď - nech tam buď zomrie za trest alebo privedie jeho brata späť.
  • Dany a spol. by měli jít tak na Jih až by vylezli na Severu z druhé strany a překvapili Jiné ze severu :D.
  • @MissUtahraptor Mne tak už pripadá všetko nové čo sa objavý... ako len som to preletel.. ale neverím že Aegon bude na Iron kresle..
  • upraveno 14. dubna 2013
    @10patto12 tak tohle je asi nejpromyšlenější teorie co jsem zatím viděl. super. Věci tam do sebe dobře zapadají. Vztah Sansa+Aegon by mohl být zajímavý

A taky se mi líbí to jak se drak pomocí rohu dostane až k Euronovi
  • @10patto12 Veľmi pekná teória, ale podľa mňa by si malíček nenechal ujsť veci s pod kontroly a nedopustil by to. Všetci vieme, čo malíček dokáže. A Jon je podľa mňa mŕtvy úplne, na 100% skapatý :D
    A podľa mňa je Aegon pravý.
    Nemôže byť Ilyriov, len si to predstavte. Ilyrio by spolodil dieťa s nejakou Blackfyre ženou a nevedel by ako bude vyzerať. On nemohol mať potuchy, či to dieťa bude vyzerať ako Targaryen, alebo podedí od samotného Ilyria a dať Conningtonovi dieťa, s ktorého vyrastie nejaký Pentosský spratok a vydávať ho za Rhaegarovho syna ... no podľa mňa je to Targaryen.
    Keď Varys zabil Kevana tiež mu to potvrdil a nevidím dôvod prečo by mal Kevanovi klamať. Mohol umierajúceho muža zastrašiť (nemal dôvod klamať mŕtvemu mužovi), že na trón nastúpi nepravý Targaryen a oklamú celú ríšu, ale on mu povedal, že to je Rhaegarov syn. A ak by bol Aegon falošný, tak by to Varys určite vedel.
    Je možné, že to je Blackfyre, ale určite nemá nič spoločné s Ilyriom (rodinne)
  • @Tenebris Ono tá časť s Malíčkom môže dopadnúť presne ako je to tam približne napísané. Už taký Tywin Lannister umrel s tým, že mal takmer kontrolu nad celým Westerosem. GRRM nám ukázal veľa krát ako úspešný človek po jednej chybičke umiera. Malíčkovov chybičkou sa stane Sansa.
    upraveno 14. dubna 2013
  • @Branislav_Gepeto A skropí meČ v krvi milovaného Jona :-*
  • @Branislav_Gepeto Kontrola je ako si napísal asi silné slovo, ale moc mal najväčšiu. Každý rod mal zadné vrátka, ale vždy to boli len a len plány, ktoré mohli a nemohli výjsť. A ktoré mohli alebo nemuseli naplniť.
  • A čo si myslíte o Aegonovom pôvode ?
    Niekto tu nadhodil teóriu o tom, že je to syn Illyria Mopatisa a mne sa páči.
  • jinak myslim že Jon ožije, protože mne nenapadá jediný významný důvod, proč by ji G.R.R.M. nechal na zdi
  • @Tenebris Narozdíl od Gepeta pevně doufám, že je pravý :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.