Theon si na poslednú chvíľu uvedomí, že sa smrti bojí a ako posledné slová povie, že Bran a Rickon žijú a že Jeyne nie je Arya, potom sa tam zjavia havrany, ktoré budú kričať Branovo, Theonovo alebo Stannisovo meno a Theon bude mať víziu o tom, kde je Bran. Ja viem, moc heroické, ale tož :D Nuž a tak severania tomu uveria a Stannis, hoci na pochybách, dá Theonovi milosť ak sa pridá k Nočnej hliadke a nájde Brana. Theon príde k zmätenej Hliadke bez vodcu a bude Wall-POV, pokým sa na konci Jon neprebudí a pošle Theona za Zeď - nech tam buď zomrie za trest alebo privedie jeho brata späť.
@10patto12 tak tohle je asi nejpromyšlenější teorie co jsem zatím viděl. super. Věci tam do sebe dobře zapadají. Vztah Sansa+Aegon by mohl být zajímavý
A taky se mi líbí to jak se drak pomocí rohu dostane až k Euronovi
@10patto12 Veľmi pekná teória, ale podľa mňa by si malíček nenechal ujsť veci s pod kontroly a nedopustil by to. Všetci vieme, čo malíček dokáže. A Jon je podľa mňa mŕtvy úplne, na 100% skapatý :D A podľa mňa je Aegon pravý. Nemôže byť Ilyriov, len si to predstavte. Ilyrio by spolodil dieťa s nejakou Blackfyre ženou a nevedel by ako bude vyzerať. On nemohol mať potuchy, či to dieťa bude vyzerať ako Targaryen, alebo podedí od samotného Ilyria a dať Conningtonovi dieťa, s ktorého vyrastie nejaký Pentosský spratok a vydávať ho za Rhaegarovho syna ... no podľa mňa je to Targaryen. Keď Varys zabil Kevana tiež mu to potvrdil a nevidím dôvod prečo by mal Kevanovi klamať. Mohol umierajúceho muža zastrašiť (nemal dôvod klamať mŕtvemu mužovi), že na trón nastúpi nepravý Targaryen a oklamú celú ríšu, ale on mu povedal, že to je Rhaegarov syn. A ak by bol Aegon falošný, tak by to Varys určite vedel. Je možné, že to je Blackfyre, ale určite nemá nič spoločné s Ilyriom (rodinne)
@Tenebris Ono tá časť s Malíčkom môže dopadnúť presne ako je to tam približne napísané. Už taký Tywin Lannister umrel s tým, že mal takmer kontrolu nad celým Westerosem. GRRM nám ukázal veľa krát ako úspešný človek po jednej chybičke umiera. Malíčkovov chybičkou sa stane Sansa.
@Branislav_Gepeto Kontrola je ako si napísal asi silné slovo, ale moc mal najväčšiu. Každý rod mal zadné vrátka, ale vždy to boli len a len plány, ktoré mohli a nemohli výjsť. A ktoré mohli alebo nemuseli naplniť.
Komentáře
http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/81338-twow-spoilers-barristan/#entry4122024
Theon si na poslednú chvíľu uvedomí, že sa smrti bojí a ako posledné slová povie, že Bran a Rickon žijú a že Jeyne nie je Arya, potom sa tam zjavia havrany, ktoré budú kričať Branovo, Theonovo alebo Stannisovo meno a Theon bude mať víziu o tom, kde je Bran. Ja viem, moc heroické, ale tož :D Nuž a tak severania tomu uveria a Stannis, hoci na pochybách, dá Theonovi milosť ak sa pridá k Nočnej hliadke a nájde Brana. Theon príde k zmätenej Hliadke bez vodcu a bude Wall-POV, pokým sa na konci Jon neprebudí a pošle Theona za Zeď - nech tam buď zomrie za trest alebo privedie jeho brata späť.
A taky se mi líbí to jak se drak pomocí rohu dostane až k Euronovi
A podľa mňa je Aegon pravý.
Nemôže byť Ilyriov, len si to predstavte. Ilyrio by spolodil dieťa s nejakou Blackfyre ženou a nevedel by ako bude vyzerať. On nemohol mať potuchy, či to dieťa bude vyzerať ako Targaryen, alebo podedí od samotného Ilyria a dať Conningtonovi dieťa, s ktorého vyrastie nejaký Pentosský spratok a vydávať ho za Rhaegarovho syna ... no podľa mňa je to Targaryen.
Keď Varys zabil Kevana tiež mu to potvrdil a nevidím dôvod prečo by mal Kevanovi klamať. Mohol umierajúceho muža zastrašiť (nemal dôvod klamať mŕtvemu mužovi), že na trón nastúpi nepravý Targaryen a oklamú celú ríšu, ale on mu povedal, že to je Rhaegarov syn. A ak by bol Aegon falošný, tak by to Varys určite vedel.
Je možné, že to je Blackfyre, ale určite nemá nič spoločné s Ilyriom (rodinne)