Hra o trůny 3×03 – Ulička trestu - Ice & Fire

upraveno 15. dubna 2013 v 3. řada
1246712

Komentáře

• mne vôbec nevadí, že sa to nedrží kníh...myslím si, že keby bolo všetko otrokársky spravené podla kníh nemalo byť to taký úspech medzi nečtenářmi... ku knihám a seriálu pristupujem osobitne.. lúbia sa mi jak knihy tak aj seriál... napríklad som len rád, že po prečítaní 3. knihy aj tak neviem kam v 3. epizóde odišla Melisandre a čo sa stane s Theonom :) aspoň niečo je skryté pod rúškom tajomstva a nechám sa prekvapiť...

tak by ste sa aj vy ostatní mohli povzniesť a odpustiť si reči, že prečo vôbec to vôbec pozerám a urážajú seriál jaký je zlý...

keď sa vám to tak strašne nepáči tak to nepozerajte dalej a nechajte si v hlave len vaše utvorené predstavy z knihy...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nech laskavě na každém z nás, co budeme a nebudeme dělat. Já Ti taky třeba neradím "neopěvuj tu nesmyslnou splácaninu." Děkuji.
  • upraveno 16. dubna 2013
  • A Talisa je zase dievca pre vsetko...multitalent - ranhojic, milenka, manzelka, radca, opora, este varit sme ju nevideli...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • klasická matka =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. dubna 2013
    Já jsem po přečtění věty "Třetí série bude pro čtenáře šok" přestala očekávát jakékoli držení se knih a už se jen bavím. Ano, seriál je hodně horší než knihy, ale furt je do určité míry dobrý a zábavný.
    Takže jsem vlastně souhlasím jak s remcaly, tak s těmi, kterým se seriál líbí :)
  • Myslím, že GRRM se ty změny líbí - je rád, že může i čtenáře šokovat ještě jednou :twisted:

Jinak jsem se ptala bráchy, co na to říká (knížky nečetl) a líbí se mu to dost a má v tom dost dobrý přehled, kdo je kdo. Ale prý poznal i Barristana ještě než se představil (kdybych to nečetla, tak bych ho vůbec nepoznala :D)
  • upraveno 16. dubna 2013
    @Kolikokoli Tak ono to bude tim, že v tom dílu byla rekapitulace, jak ho Jofrey propouští.
  • @Krisa +1 :) změny mě štvou. Nesnáším Talisu, Jona a vůbec celé dění za Zdí mi totálně zkazily. Sorry, ale Pěst prostě není skála uprostřed zasněžené pláně. Nerozumím, co je na tom prostředí tak dech beroucího, ledová pustina a pár šutrů...nádhera. A Mance si o nějakém charizma může nechat jenom zdát, ještěže Tormund je v pohodě. Ale při sledování se snažím na knihy zapomenout, jde to těžko, ale v seriálu je zatím spousta věcí, které se mi líbí a kvůli kterým mi pořád stojí za to se na dívat dál. Například Danyina linka, Jaime a Brienne nebo Královo přístaviště, kromě bordelových scén, které snad seriál jako je GoT nemá zapotřebí. Přijde mi, že takovéhle scény seriál zbytečně degradují. A ne, pořád nechápu, proč je nutné cpát tam nahé prostitutky, většinou tyhle scény přeskakuji, nikam neposouvají děj a naprosto zbytečně zabírají čas. Jak tu někdo řekl je to vata, kterou seriál, co nemá čas se pořádně věnovat postavám, nepotřebuje.
  • Mě právě hrozně baví číst a sledovat na YT recenze nečtenářů. :) Nejen, že mě vždycky pobaví jejich "předpovědi" toho, co se asi bude dít dál, ale zajímá mě taky, jestli se orientujou v příběhu a postavách. Určitě existujou lidi, který na to koukaj kvůli "násilí a kozám" a detaily je až tak nezajímaj, ale podle mě jsou spíš v menšině. Ty, který baví příběh, se v tom většinou orientujou docela dobře. Mám pocit, že my čtenáři máme tendenci nečtenáře podceňovat. :)
  • @Nevada
    ano suhlasim... vsak existuje sloboda slova a kazdy si moze napisat co si mysli..ja si rad precitam negativne nazory a porovnam si co j ine v knihe a serialy... jednoducho krutim hlavou a pousmievam sa nad vetami typu - preco to este pozeram, je to sra.ka lebo v knihe mal jazvu a v seriali ju nema, mala mat ruzove saty a nie zelene atd. na co to riesit? nikdy v zivote nebolo nieco sfilmovane presne podla knihy... musime brat do uvahy ze studio je obmedzovane rozpoctom... thats all
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @FireAndBlood Můžeš mi prosím sdělit, kde se kterýkoli z kritizujících pozastavuje nad rozdílem v barvě šatů?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @FireAndBlood Já jsem zastánce seriálu, ale zrovna rozpočet nenutí tvůrce měnit příběh a dělat z Jona a Robba blbečky...
    Kdyby raději rozpočet na 13 nahých flunder nacpali do 1,5 minuty Qhorina, který by si vybral Jona a Jon by se tak nemusel vnutit/trojzubce pro Meeru/čehokoli jiného, vůbec by je to nerozhodilo.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Já si říkala, že toho týpka odněkud znám :)

• Změny mi zase tak šíleně nevadí a chápu, že je třeba i scény pro odlehčení (i když by to nemusel být vždycky nevěstinec). Co mi ale začíná vadit, je věk postav. Věkový průměr se začíná posouvat někam k důchodu a i mladé postavy vypadají, že na ně doma čekají desetileté ratolesti.
  • Este som nepochopila, preco pchaju do predlohy nejakych umelcov a preco Duch sluzi ako sipka.
  • To jsem tu jediná, kdo si myslí, že Tyrion v bordelu za Poda zaplatil předem a pak dělal jakoby nic, aby mu trochu zvednul sebevědomí? =D

Otrokářství v Západozemí? WTF? Vždyť Hot Pie tam chtěl zůstat...
  • @sveva :)
    Ja naivne verim v Podove "schopnosti" :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.