Hra o trůny 3x05 - Ohněm políbená - Ice & Fire

upraveno 29. dubna 2013 v 3. řada
124

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. dubna 2013
  • upraveno 30. dubna 2013
  • lepší ? :)
  • @Blackfish perfektní :applause:
    @Nevada To víš, četla jsem to jen jednou (zatím ;)) a "vyžívala" jsem se ve "svých" postavách (jako je Dany nebo Sansa) a ty, co mi nesedli (Greyjoyové, Bran) jsem jen prolétla - stejně jako "meziválečná tažení" (Robb a obzvlášť to, co bylo na severu). Ale raději nebudu říkat, že Jonovi kapitoly v Tanci jsem přeskakovala úplně :D.
    @Everett_Young Rickon je super, protože to není studenej čumák jako ostatně většina Starků a dalších rodů ze severu.
  • @skelet ano zminil, ale krom toho nic nenasvědčovalo, že célá seveřanská věc jde pomalu do kytek :-D , právě tu Robbovu uknouranou scénu s odchodem armady bych čekal pravě v souvislosti s Freyi, btw s tim co jsi napsal do spoileru maximalně souhlasim
  • co si jen tak vzpomínám "tuto válku jsi prohrál v den, kdy sis vzal tuhle ženu" dále už tam pak hovořili, že díky jeho svatbě odešla významná část jeho armády a Robb se ho ptá jestli ztratil svou víru v jejich věc. Shrnuto - v minulém díle byla situace zoufalá, po tomto díle beznadějná.
  • Ale hláška:

"You know nothing, Jon Snouuu ou oooch"

Byla skvělá :)
  • To bude tím, že byla z knížky...
  • Spokojenost tak napůl. Tento díl měl více silných a kladných momentů, ale opět to tvůrci většinou hned vzápětí zkonili několika scénami vycucanými z prstu... V podstatě souhlasím s tím, co tu padlo od Flankera a Nevady.
  • Svým způsobem se mi tenhle díl líbil ještě více než předešlý. Mé oblíbené fráze z knih byly zachovány ("pozorovatel" a "chovná klisna") a potěšil mě souboj Berica a Ohaře. Asi půjdu proti proudu, ale mě se líbili i scény s Jonem a Robbem (snad až na tu polovinu armády), obzvlášť poprava Karstarka za deště s příhodnou hudbou. Shireen nemůže mít člověk nerad, Charles Dance jako Tywin nemá chybu a malé plus zato, že se na scéně objevil na chvíli i Šedý vítr.
  • @Tom Nechceš mi říct, že reaguješ na něco,co jsem napsala někde na předešlých čtyřech stránkách a už vůbec si to nepamatuji, že? :-s
  • @Tom treba stlacit "citovat" :)
    Gepeto je s tym niekedy otravny, ale da sa to aspon pochopit :)
  • srry, jsem myslel ze to i tak odkaze k puvodnimu prispevku :D

• @Tom Mne prišla celkovo táto prerábka a vypustenie Henryho Dediča čiakébolojehomeno Tyrrela zbytočná. Nemám nič proti g.scénam ale takto pokazili jeho charakter. Lebo len pár častí dozadu bol zlomený a zrazu hotový macho.
  • no zo mna sa po tomto diele stava fanusik Charlesa Dance, asi si zgooglim dalsie jeho role, lebo to ako zahral tu scenu bolo skvele, musel som si ju prezriet viackrat. Lena i Peter hrali tiez skvele, hlavne ako sa uculovali utrapam toho druheho. ale Charles absolutne s prehladom ovladol celu scenu. klobuk dole.

diel inak trosku slabsi ako 4-ka, potesili tradicne jaimeho (boltonove trapenie) a aryinina linka. jon a rob uz menej...
  • V dalším díle je výstup na zeď a mučeni Theona ( Iwan Rheon :applause: výbornej psychopat) . To budou asi dvě hlavní časti+Arya,vyjednáváni s Frey, Jaime a večeře s Boltonem, Bran se jenom mihne
    Freyovcom tie čiapočky už z prvej série seknú. Ako Orellovi. Tiež chcem takú.

Ten trailer som kukal včera a neustále som si musel púšťať Ramsayovu čásť "If you think this could have happy ending, you've been not paying attention" (ak som to správne napísal) - má úžasný prízvuk... Chcem mať kombináciu Rampelníkovho, Ramsayovho a Varysovho prízvuku v angličtine - a trochu aj z Maggie Smith :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Páni, Freyové jsou taaaaak zákeřní už od pohledu, slizouni jedni.

A jestli koukám dobře, u stolu žádný nový lord, jen Řekotočí plus Robb plus Talisa :-(
  • Nesnáším Ramsayho! Taková svině jedna hnusná! (Iwan je prostě skvělý herec!) A Brienne v šatech :D.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Kolikokoli
    už jen ten hlas a je mi na zvracení :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.