Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Prvá séria bolo mláďa, test, na ktorom si mnohí všimli, že je to dobré. Dá sa teda očakávať, že bude mať najmenšiu sledovanosť. Niektorí ľudia, ktorí si to obľúbili, sa rozhodli expresne to mať z HBO. Ako u mňa. Prvá séria ako test stiahnutá, druhá a tretia legálne pozretá.
Ale ne, neodvracím zrak. Sexuální scény mi v knihách nijak nevadí.
Edit: No vidíte, už z toho blbnu, Šae-Aša :D
To nemyslím nijak zle, rozhodně uznávám tvé rozsáhlé znalosti ( to myslím naprosto bez ironie). Jo pojem kresťan je dost široký, ale co vím mimo sekt křesťané dnes nikoho nevraždí ( rozhodně se nebudu přít žer křesťanství nebylo nasilnější - to bylo)
Šae :)
A nářky na Robba nejsou, že se chová jako debil, ale že se nechová jak v knížce, tady seš vedle, jak ta jedle.
Doporučuju zalézt zpátky do díry, než upoutáš více pozornosti zdejší ligy cyniků.
"si vezmu k srdci"
Dobře, je vidět, že máš stále naději =D
No, křesťané nevraždí... Když prezident země, která se neustále někam sere a kváká jak by to kde měli děla, případně na ně pouští nějakou tu bombu s čistě humanitárním úmyslem, vykládá, jak své kroky konzultuje s bohem, u soudů se přísahá na bibli a vlastně se tváří jak je zemí postavenou na biblických pravdách, vážně v tom není kus "křesťanského zápalu"?
@flanker.27
OK, Tyrion souloží potom, co něco udělá, případně při tom o něčem důležitém přemýšlí (expozice). V seriálu souloží Theon s Ros a pak se probírá jeho původ (expozice). Loras souloží s chlapcem a prozradí mu plány Tyrellů, což je pak důležité pro děj... Kde mám vidět ten propastný rozdíl?
Já neříkám, že ten seriál je skvělý, některé změny mě vyloženě nakrkly (hlavně v 2. řadě), ale přijde mi prostě za vlasy přitažené očekávat, že tam budou jmenovaní všichni Robbovi vazalové, že tam budou všichni Tyrellové atd.
@Riv To není vhodnej příklad, protože je to opět něco navíc. Asi jako kdyby vynechali bitvy a řekli, že padlí byli jen usouložený děvkama. Jo, to posunulo děj :D
Nemůže přece brát, že americká vláda je nějaká křesťanská teokracie či co, to prostě není. A když vezmeš křesťana podle víry, tak já nevím o případech vražd.