Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Diky, ty jediny jsi rozumne reagoval!
A uz fakt jdu, Nevada ma asi mesicni uzaverku a nechci ji jeste vice drazdit (sorry, tohle jsem si mohla odpustit, ale ty me stves proste nejvic :-) asi jako Catelyn)
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/arogantni
@Riv Mám 5 ze 7. Takže to se mnou přece jenom nebude tak špatný :D
Jeste posledni vec. Uz kdyz jsem ten prvotni prispevek psala tusila jsem, kdo a jak na nej bude reagovat a trefila jsem se - takze jsem i domysliva.
Mejte se tu pekne a zkuste byt trosku privetivejsi, nedivim se, ze se tu opakuji porad stejne nicky dokola. Clovek aby se bal sem prispet, aby ho hned nekdo nesjel
Prosim odpustte si komentare typu: co ty chces nas nezajima. Uz nebudu stejne reagovat
Tak to se ti musím omluvit, ale musíš uznat, že pokud by ses tady vyjadřovala frekventovaněji, asi by tohle znělo jinak než zrpruzelý výkřik. A ne, není to tvoje povinnost. Jen by to na tu debatu házelo jiné světlo.
Páč jsou zvědaví, jak moc se to dá ještě domrvit. :-D
Například, samozřejmě. :)
Tak šup, kdo další? Nějaké nápady? =D
Z několika důvodů. Pořád to zčásti baví. Ne všechno je na tom seriálu špatné (což jsem několikrát opakovala, ale oponenti to rádi ignorují).
Navíc je čistě moje věc, jak svůj volný čas trávím.