Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.

Read the full story here

1111214161719

Komentáře

• @Nevada Můžu se stát členem tvé královniny gardy? Prosím, prosím, smutně koukám. =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Everett_Young napsal(a):

@hasicarna Jen bych snad lehce doplnil:
    Nevada, Flankner, jenProTenDnesniDen. A samozřejmě samozvaný král světa Everett_Young. A své čestné místo si jistě zaslouží i Riv. Takhle to vypadá mnohem lépe ;-)

Hele, hele, necpi se do elitní společnosti! Musíš se nejdřív ještě víc snažit.
    Everett_Young napsal(a):

@Nevada Můžu se stát členem tvé královniny gardy? Prosím, prosím, smutně koukám. =D

Mno, to by snad šlo. Ale ještě si to rozmyslím ;)
  • @Nevada Pravda, ještě jsem tohle fórum dostatečně nezničil.
  • Gepeto: Jasně, trumfovat v ranku, kde mám "silný kramfleky" asi nebude nad neznalým těžké, ale já mám zase dojem, že nejarogantnější lidi jsou "všechno vím, všechno znám, všude jsem byla dvakrát" a ty je strašně jednoduchý nachytat na švestkách a oni pak zuby nehty tu svoji hloupost obhajují. Takový bytostně nesnáším. Já většinou zkrotnu velmi rychle, když se zjeví někdo s více vědomostmi než já, což je na tomhle fóru třeba každý druhý (kvůli sečtělosti ságy). Ale o takové Talise, o které se můžu hádat jen díky tomu co o ní vím ze seriálu, jsem se taky pohašteřila s chutí. :-D
  • Riv napsal(a):

@hasicarna Odpověděl :D

hm, jsem holt blbejsi nez vy vsichni ostatni a primou odpoved na to, kde spatrujes mou aroganci jsem nezahledla.
    Branislav_Gepeto napsal(a):

hasicarna napsal(a):

Teda musim rict, ze na zadnem jinem foru jsem se nesetkala s takovym poctem namyslenych a arogantnich lidi presvedcenych o sve vlastni pravde, nez tady...

Pozorovaním som postrehol, že inteligentní ľudia sú väčšinou arogantní. Niektorí pomenej, taká zdravá arogancia, že sú len hrdí na to, čo vedia. Iní trocha viac. Avšak keď človek získa určité vedomosti, uvedomí si, že keď žil v prostredí neustáleho poučovania, chce aj on okúsiť aké je to povedať si svoju pravdu. Možno je pár príkladov geniality a skromnosti, ale inak si nemyslím, že je veľa inteligentných, ktorí v sebe nemajú aspoň korienok zdravej arogancie. Nie je to ani tak zlí vlastnosť, skôr je to o tom, že každý sa aspoň raz pochváli. Niektorí to popierajú, ale z toho čo hovoria a toho, ako reagujú môžeš vidieť, že tam trocha toho sebaocenenia je. Ale to ma netrápi, pretože takí sme každý - radšej zdravá arogancia ako trápna falošná skromnosť. Potom sú tu príklady až prílišnej arogancie, ktorá mi vadí, ale s ňou som sa na tomto fóre nestretol. Ak toto miesto považuješ za preplnené arogantmi, potom asi nenavštevuješ veľa fór - poznám minimálne jedno, kde je to už priama arogancia a navyše zbytočná, keďže sám správca/kyňa fóra je tak povediac dosť arogantná a zbytočne. Medzi tamtou aroganciou a tým, čo sa tu môže objaviť je dosť veľký kontrast. Ja si pokojne priznám, že som arogantný, ale na danú osobu z onoh nemenovaného iného fóra nemám.
    Diky, ty jediny jsi rozumne reagoval!

A uz fakt jdu, Nevada ma asi mesicni uzaverku a nechci ji jeste vice drazdit (sorry, tohle jsem si mohla odpustit, ale ty me stves proste nejvic :-) asi jako Catelyn)
  • @hasicarna Tak zase někdy. Ahoj. *významně si odkašlal a zabouchl dveře*
  • @hasicarna
    Riv napsal(a):

To nevysvětlíš, ...

Ale, tak, zkusit to můžu, když tak pěkně prosíš. Koukni sem a řekni, že se na žádnou z těch definic nehodíš a dokážeš nám tak, že jsi opravdu arogantní, když uznáš, že na některé sedíš, tak jsi arogantní (jak v tom případě uznáš) ale s jistou mírou sebereflexe. Tak se ukaž!
    http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/arogantni
    hasicarna napsal(a):

A uz fakt jdu, Nevada ma asi mesicni uzaverku a nechci ji jeste vice drazdit (sorry, tohle jsem si mohla odpustit, ale ty me stves proste nejvic :-) asi jako Catelyn)

pápá

• Everett_Young napsal(a):

@hasicarna Tak zase někdy. Ahoj. *významně si odkašlal a zabouchl dveře*

:-) Uz snad nikdy " prevratila oci a pomyslela si, to fakt nema cenu"
  • upraveno 9. května 2013
    hasicarna napsal(a):

" prevratila oci a pomyslela si, to fakt nema cenu"

Mluvíš nám všem z duše holka...

• @hasicarna mně to vůbec jako povyšování nebo nějaké vnucování názoru nepřijde, tuhle tendenci má spíš druhá strana (zkuste se oprostit od předlohy...). A rozjede se kolotoč, proč se ti to nelíbí...Nelíbí se mi to protože... Možná to bereš zbytečně osobně. Já na tom, že někdo slušně napíše svůj názor, i když v ostřejším tónu, který možná může z obrazovky vyznít drsněji, nic arogantního nevidím :)
  • slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/arogantni

@Riv Mám 5 ze 7. Takže to se mnou přece jenom nebude tak špatný :D
    Riv napsal(a):

@hasicarna

Riv napsal(a):

To nevysvětlíš, ...

Ale, tak, zkusit to můžu, když tak pěkně prosíš. Koukni sem a řekni, že se na žádnou z těch definic nehodíš a dokážeš nám tak, že jsi opravdu arogantní, když uznáš, že na některé sedíš, tak jsi arogantní (jak v tom případě uznáš) ale s jistou mírou sebereflexe. Tak se ukaž!
    http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/arogantni
    Mas me, jsem arogantni, na nektere veci ve svem zivote jsem psyna :-)

Jeste posledni vec. Uz kdyz jsem ten prvotni prispevek psala tusila jsem, kdo a jak na nej bude reagovat a trefila jsem se - takze jsem i domysliva.

Mejte se tu pekne a zkuste byt trosku privetivejsi, nedivim se, ze se tu opakuji porad stejne nicky dokola. Clovek aby se bal sem prispet, aby ho hned nekdo nesjel

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/arogantni

@Riv Mám 5 ze 7. Takže to se mnou přece jenom nebude tak špatný :D

Tiež 5. Aj keď u dvoch je to podľa nálady takže som v rádiuse 5-7 z 8.
  • @hasicarna Když přispěješ slušně, k věci, nikoho nebudeš urážet a uznáš chybu, když tě někdo opraví a bude mít pravdu, tak se ti jistě dostane vřelého přijetí, stejně jako před pár měsíci mě, když jsem se sem vracel, zkus to příště slušně, s pokorou a určitě to bude lepší.
  • Mnojo, tak jsme zase pěkný svině pro náhodně kolemjdoucí, která zřejmě usuzovala z JEDINÉHO vlákna. Toliko k objektivitě. Jupí.
  • Dreamer napsal(a):

@hasicarna mně to vůbec jako povyšování nebo nějaké vnucování názoru nepřijde, tuhle tendenci má spíš druhá strana (zkuste se oprostit od předlohy...). A rozjede se kolotoč, proč se ti to nelíbí...Nelíbí se mi to protože... Možná to bereš zbytečně osobně. Já na tom, že někdo slušně napíše svůj názor, i když v ostřejším tónu, který možná může z obrazovky vyznít drsněji, nic arogantního nevidím :)

Mozna mas pravdu, jsem na takove veci citlivejsi. Na serialu se mi toho taky spoustu nelibi a v podstate souhlasim s Flanknerovymi poznamkami, ale proste ten zpusob podani nekterych z uzivatelu se mi horzne prici.
  • Vlcacka napsal(a):

Mnojo, tak jsme zase pěkný svině pro náhodně kolemjdoucí, která zřejmě usuzovala z JEDINÉHO vlákna. Toliko k objektivitě. Jupí.

Neni pravda, ctu vsechno pravidelne uz 4 roky. Ale u tehle epizody mi to uz prislo extremni. A uz fakt koncim, vratte se zpet k serialu. Nechtela jsme to tady takhle zaspamovat. Jen jsem chtela, aby si nekdo uvedomil, ze ne vsem se libi prispevky typu...hm, to jsem to tomu nicku XY zase nandal, protoze ja jsem proste v deji nejzbehlejsi a vsechno vim nejlip...
    Prosim odpustte si komentare typu: co ty chces nas nezajima. Uz nebudu stejne reagovat
    @hasicarna No vidíš, že to jde! Tohle, kdybys napsala hned na začátku, tak si ušetříme dohady.
    hasicarna napsal(a):

Mozna mas pravdu, jsem na takove veci citlivejsi. Na serialu se mi toho taky spoustu nelibi a v podstate souhlasim s Flanknerovymi poznamkami, ale proste ten zpusob podani nekterych z uzivatelu se mi horzne prici.

@hasicarna
    Tak to se ti musím omluvit, ale musíš uznat, že pokud by ses tady vyjadřovala frekventovaněji, asi by tohle znělo jinak než zrpruzelý výkřik. A ne, není to tvoje povinnost. Jen by to na tu debatu házelo jiné světlo.
    Je tam ještě?
  • @Nevada Ne, už můžeš vylézt :D
  • Já vždycky když si pročítám tyhle fóra, tak prostě nechápu, proč vlastně někteří lidé ten seriál ještě sledují. Je přece normální, že když se mi něco nelíbí, tak tak nesleduju a už vůbec nemarním čas tím, že chodím na fóra psát, co se mi všechno nelíbilo. Prostě je to hloupý, vyškrtli moc postav, mrví charaktery, je tam moc zbytečnýho sexu, vymýšlí nesmyslné nové scény, tak nazdar a nekoukám se na to. Na co pořád čekáte, sledovanost je skvělá, tvůrci nemají důvod cokoliv měnit, takže lepší už to nebude. A tím nechci na nikoho útočit, já prostě jen nerozumím vaší motivaci to dál sledovat.
    Moment, jen si osuším slzičky a hned jdu.
  • @Candy
    Páč jsou zvědaví, jak moc se to dá ještě domrvit. :-D
  • @Candy Dvě věci- naivní dětská naděje, že to přece nemohou myslet vážně a další díl bude třeba lepší + extrémní nechuť nechávat rozkoukaný seriál/film/rozečtenou knihu apod.

Například, samozřejmě. :)
  • Vlcacka napsal(a):

@Candy
    Páč jsou zvědaví, jak moc se to dá ještě domrvit. :-D

Třetí. :D

Tak šup, kdo další? Nějaké nápady? =D
    No u třetí řady tuším že by to mohlo být ještě
    kdy a jak se poperou s Rudou svatbou.
    @Candy
    Z několika důvodů. Pořád to zčásti baví. Ne všechno je na tom seriálu špatné (což jsem několikrát opakovala, ale oponenti to rádi ignorují).
    Navíc je čistě moje věc, jak svůj volný čas trávím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.