Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak pro komiksové fajnšmekry, nevím, jestli o tom víte, ale pár (asi 18) starších omnibusů od BBartu je místo 999,- Kč za 299,- Kč. V Comics Pointu.
Všechny tři, Krále Krysu taky, Un-Lun-Dun je fenomenální, jen ty poslední čtyři mi unikly, tak jsem se nakrkla a obnovila svou starou lásku.
http://www.goodreads.com/book/show/6405913-pulse
Jinak jsem právě dočetl Terror od Dana Simmonse a jsem fascinován.Po dlouhé době jsem četl doslova "do úmoru" a to i když od je samého začátku jasné jak moc špatně to dopadne....
Dlouho jsem si nemohla najít postavu, která by mi byla aspoň trochu sympatická. A když se zadaří, tak ji příběh rychle opustí... Teď se poprvé představil Caladan Chmur. U něj mě napadla jedna teorie, ale nevím jestli nejsem už moc zblbá z Martina, jestli tam takovéhle kousky čekat.
Tak jsem zvědavá jak to půjde dál.
odhodilasmazala, takže většinu těch kostrbatých jmen si nepamatuji. Já zase v knihách hledám pocity a tady mi chybělo něco, co by mě chytilo za srdce :)Ale ještě jsem to nesmazal. Asi někdy před rokem jsem si dal na chvíli pauzu a ta ještě neskončila. :D