Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Starám. Je to pro pohodlí lidí, kteří to po Tobě čtou. Tudíž i pro mne :)
(A i když je tam dáš špatně, tak to pořád bude lepší, než vůbec žádné.)
Problém tvých textů není ten, že by to nešlo přečíst, ale ten, že souvislej text bez čárek se nikomu číst prostě nechce, takže když budeš psát normálně, zvýší to počet lidí, kteří si to přečtou (proto skoro nečtu dlouhatánské komentáře na čsfd, ale tam to není vina přispěvatelů, že nejdou dělat pořádné odstavce). A prosím ber to jako přátelskou radu a neurážej se.
,,Autor má velmi pěkný jazyk a styl, hlavní hrdina je talentovaný krasný vtipný super chytrý outsider"
Aha. Ja som čítal na Martinuse ukážkovú kapitolu a hneď po prvom odstavci som si uvedomil dve veci - prvá je, že hrdina sa nebojí v myšlienkách pochváliť, ako krátko mu trvalo prevedenie nejakého kúzla, ktoré trvá naučiť sa týždne ( :roll: ); druhá je, že je to písané ICH-formou, ktorú tak desne nenávidím ( :wall: ). Ak sa k tomu pridá ešte toto.... :) Ale vďaka za zhodnotenie, uvidím, či mi to stojí za ten pekný jazyk a štýl...
@esed
Vďaka, ale Lockeho Lamoru som nečítal :)
ale tak (aspon zatial je to takmer rovnobežné so seriálom I.sezona, kopia takmer 1:1 8-O,
takže zatím žiadne prekvapenia