Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To sa bavíte o niečom inom alebo má Meno vetra aj seriálové spracovanie? Na nete som nič nenašiel a ani tu po boku nič nevidím, takže teraz neviem či hovoríte o niečom inom alebo je to k tomu Menu?
Ja som sa skor pozastavovala nad tou perletou. Lebo u nas su to perly.
Čtu teď podruhé Hlídky, tam se střídají styly (hlavně v Denní hlídce), jak autory napadlo.
Líbí se mi, že i nadpřirozené bytosti, které se distancují od lidí (stejně jako v HP, kde jsou lidi mudlové), dodržují pečlivě lidskou, ba přímo komunistickou byrokracii. Samá kontrola dokladů, registrace přechodného bydliště apod. :-)
Už teď se královsky bavím. Zaprvé je mi Fitzgeraldův čtivý styl sympatický a za druhé jsem si vyhledala fotky postav právě z toho nového zfilmování. Přijde mi ohromně legrační, jak všichni "odpovídají". "Vlasy jako sláma" jsou tmavě hnědé, "obtloustlá ženská" je úplně normálně štíhlá/hubená, další "blond" je taky tmavovlasý... Není nad věrohodnost! =D
masožravá, absolutně neškodná, opeřená ještěrka. ;)Utahraptoři jsou, stejně jako jejich menší příbuzní, milí, neškodní a hraví. :twisted:
@Askia Protože tohle je ta verse (Putování s dinosaury), do které jsem se před lety zamilovala. Na starém fóru jsem měla "posunovací" avatar, kde se střídala s opeřeným- tady to nejde, tak je občas prostě prohodím. ;)
Ale toto bude zaujímavejšie. Ešte by ma zaujímalo, či je to proste len zaujímavá poviedka z reálií Piesne, alebo je to účelové ten námet a to obdobie, pretože chce GRRM niečo odhaliť? (Najlepšie nie Rhaenyru, ale nejaké tajomstvo)
Uvítám vaše názory na Kearneyho. Zkoušela jsem Hawkwoodovu cestu, ale nezaujala mě příliš. Asi tu už to tu proběhlo, ale nedohledala jsem - četl někdo, líbilo se?
Teď čtu Jméno větru, vypadá slibně.
Jinak jsem nedávno přečetla Manželku22 - první dojem - moc americké, druhý dojem - dobré, k přemýšlení, až melancholické, třetí dojem - konec to zabil. Nečíst pokud vám není aspoň 30 a nejste v dlouhodobém vztahu.
X = 1/3*3+30
vybrali Ti dobrý dárek :)