Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Askia To se průběžně posouvá :)
No este cakam nieco od polovicky, tak dufam, ze to nedopadne ako s vyrocim, ked sme obaja zabudli :)
Veľmi sa mi páčilo finále, smutné konce mam veľmi rád. Nemám rád Wolverina a konečne sa niekto odvážil napísať príbeh kde Logan sám neporazí 100 opoentov alebo neporazí značne silnejšieho oponenta. Pekne tam dostal na zadok od každého počínajúc Scottom a končiac Beastom. Zato sa mi páčila nová členka týmu Armor, aj jej vzťah práve s Loganom. Mám rád konbináciu mladé dievča a jej patrón starší chlap (Arya x Sandor, Zaklinač x Ciri, Leon x Mathilda). Cyclops/Scott bol asi najlepšia postava z celého komixu, strašne veľa ľudí ho nenávidí ale tu bol fakt perfektný, rovnako aj Emma Frost s jej falošou a zlými úmyslami.
Možno sa pustím aj do 26 časti a dočítam to celé, uvidím ako ma zaujme nový príbeh.
A nejlepší věk je 10+něco! :dance: :-)
Pojmout jinak svět a třeba to roztáhnout do tří trilogií,tak by to bylo skvělé.Takhle je to lepší průměr.
Já teď čtu Starbuck Chronicles Bernarda Cornwella a jsem dost nadšený.Po artušovské sérii jeho zřejmě nejlepší práce.
Jsem zvědavá na druhý díl.
Chaotičnost bych tomu nevyčítala/neříkala, určitě ne jako celku. Snad jen v tom, že bohy (a taky démony) tam tahá jak špatný kouzelník králíky z klobouku. Spíš vyčítám zbytečnou roztříštěnost a hlavně prázdné odbočky (např. tyran). Mohl radši víc propracovat některé postavy a líp představit svět.
První díly stínové série ale špatné nebyly.
Chystám se na poslední díl Malazu. Tak uvidíme jak Erikson zakončí celou sérii. Určitě se jedná o zajímavý cyklus plný originálních postav. Svět Malazu je fascinující, ale zároveň jsem se u některých dílů nudil nebo mi to neustále filozofování přišlo otravné až trapné.
Nejlepší postavy - Caladan Chmur:-), Anomander Dlouhý vlas, Onos T'oolan, Icarium, Kotilion, Kvítko
Nesnáším - Karsa Oblong, většinu Paličů mostů, Mrzenu