Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ad MKP
Jenže ty postavy
Teda čtu teprve třetí díl, a tak se to možná změní, ale zatím je to v tomhle směru jak kolovrátek. A po hříchu je to z těch knih první, kde nemusím těžce překonávat první pětinu až čtvrtinu textu, který plný nezáživného povídání a spletitých linek, které by šlo vyprávět mnohem jednodušeji.
To opravdu ne. Až v závěru druhé knihy jsem poktala situaci, která vyvolala emoce.
Čím MKP neodsuzuju. Není to špatné čtení a baví mě to. Ale to nadšení a zaujetí, jako když jsem dostala do ruky Píseň, chybí.
922151151856115151212133621505484651548979947548548454945696464
udělají z toho jedno slovo.
=D
Každopádně si ho momentálně krátím knížkou Níček a Mřenka od Waltera Moerse. Taková pohádková oddychovka. Pak se konečně vrhnu na Hrdinové od Abercrombieho
vie mi tu niekto povedat prečo zaútočili tiste edur na ostrov drift avali a vie mi tu niekto vysvetlit putovanie trull sengara. som zvedavy na 5 knihu.