a já jsem neutrál.. něco se mi líbolo, něco ne. A na HBO v titulcích Talisa neříkala "vrhni, vrhni", ale "útoč, útoč". Ale přikláním se k tomu, že "vrhni" zní lépe :-D
Proč tady všichni píšete, že se Ygritte chová jako slípka? Vždyť se chová chytře, vtipně a je odvážná jak bejk. Mě ukázat 1000 stop vysokou ledovou stěnu a ať na ni vyšplnám, tak si ani dám umdleníčko jak Bilbo Pytlík v Hobitovi, když mu dali smlouvu :)
@Davus Já to nějak moc nezaregistrovala, ale u mě je fakt, že dokud herec nehraje jako úplné poleno, tak mi to nepřijde :-D Většinou si všímám buď jen vyloženě blbých nebo dobrých výkonů :-D
@Davus Mi přijde, že ji hraje právěže hodně dobře. Akorát ten pláč, když odplouvala ta loď, jsem jí moc nevěřila :D. Ale to bude tím, že Sansa je prostě nejlepší ženská postava (vedle Dany), takže jsem "zaslepená" :D.
@Nevada Tak mě třeba tohle nevadilo vůbec, mi nepřijde, že by ho nějak "setřela", ale prostě ho jenom popichuje ... a to prostě beru tak, že to k jejich vztahu už patří a líbí se mi to :-D
@Kolikokoli Já u Sansy stále doufám v podobný převrat jako u Dany ... že se prostě už poučila, nenechá se sebou orat a později nějak sama výrazněji zasáhne do hry o trůny :-D
@LetztesBiest To právě snad ne. Nemusí všichni hrát hru o trůny. Přeju jí, ať se dobře provdá a je spokojená a jedno, jestli za krále nebo slouhy. I když mám strach (pocit), že ji nechá Martin umřít při porodu.
Mě se tahle epizoda celkem líbila, dost mě pobavila Talisina hláška ,,I am not scared of shits" :-) Přišlo mi ale jako nesmysl, že Melisandra táhla Gendryho až do KL a že plýtvali penězma na efekty KL v dálce a potopených lodí. To ,,tajemství" mu mohla říct i někde v lese a čas i peníze se mohly využít na něco užitečnějšího, co by víc posouvalo děj nebo se tam víc hodilo a tak... Ale co já vím, třeba to má nějakej smysl, co se ukáže až dál. Jinak Theonova scéna byla zbytečně dlouhá, ale pro Ramsayho trumpetku mám asi slabost :twisted: Ygritte jsem měla víc ráda v knížkách, ale to není to Rose, ale o tom, že to udělali tak ,jakože ona ví, že Jon je pořád vrána, ale tolik ho ,,miluje" že je to ochotná akceptovat :roll: Knižní Ygritte Jonovi fakt věřila a při náznaku zrady by ho neváhala zabít. Takže celkově v pohodě,ale tahle série mi obecně přijde slabší než ta druhá.
Komentáře