@MissUtahraptor a pak ze nejsme RomanTYCky :-) (Kurna, bez te diakritiky to tak nevyzni - mam komp z Anglie a uz ani nevim, co jsou hacky a carky :-( )
:-) jeste, aby se nam Ramsik zamiloval...to by bylo. Jak nezne laskal ty devky po zadeckach - to bude milovnik na jednicku s hvezdickou....nezny, mily, laskavy, prahnouci jen po zenskem uspokojeni, na sve nehledic :D
Nakonec vsechno dobre dopadne, Theon s Ramsikem si odpusti Ramsik: "je mi to lito, zaslouzil sis to" Theon: " ja vim, ja vim, dekuji ti, kamarade....muj ud mi zaslepoval mozek" pak se chytnou za stazene ruce a pujdou spolu divokym severem za zpevu pisne:
@esed Přesně tak, teďka čtu celou knihu povídek od GRRM a všechny maj fakt hodně depresivní konce. Pochybuju, že Píseň ledu a ohně na tom bude jinak...
Dle mého příjdou Jiní, všechno srovnaj se zemí, všechno povražděj a poučení z toho bude: Tak vidíte , lidi, když se mezi sebou furt jen handrkujete a neumíte táhnout za jeden provaz , tak všichni chcípnete, je to vaše přirozená povaha.
Komentáře
(Kurna, bez te diakritiky to tak nevyzni - mam komp z Anglie a uz ani nevim, co jsou hacky a carky :-( )
Ramsik: "je mi to lito, zaslouzil sis to"
Theon: " ja vim, ja vim, dekuji ti, kamarade....muj ud mi zaslepoval mozek"
pak se chytnou za stazene ruce a pujdou spolu divokym severem za zpevu pisne:
Dle mého příjdou Jiní, všechno srovnaj se zemí, všechno povražděj a poučení z toho bude: Tak vidíte , lidi, když se mezi sebou furt jen handrkujete a neumíte táhnout za jeden provaz , tak všichni chcípnete, je to vaše přirozená povaha.