Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire

upraveno 9. června 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire

Robb se představuje Walderu Freyovi, zatímco Edmure poznává svou nastávající. Jon čelí nejdrsnější zkoušce. Bran objevuje svůj dar. Daario a Jorah plánují dobytí Yunkai. Rod Freyů se spojuje s rodem Tullyů.

Read the full story here

«13456719

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co to? Proč až 2. června?
  • @Montezuma3 Memorial Day weekend, ľudia vonku grilujú nesedia tak pri TV takže nechcú prísť o fanúšikov.
  • myslíte si že na konci traileru je zobrazený Jon Snow jak sa bráni pred útotokom
    Orellovho orla či čo to má za vtáka :D
  • @FireAndBlood jo, vypadá to, že Jonovi
    přibude pár jizev.
  • @FireAndBlood
    je to vták Melisandre.
  • S tou pauzou se smiřuju velice těžko :evil:
    Snad ten týden rychle uteče a pak konečně
    RW

Jsem zvědavá, jak se s tímhle poperou a jsem zvědavá, jestli mi bude do breku stejně jako při čtení ... i když v seriálu na mě Robb ve 3. sérii působí jako hroznej trotl a tudíž se takovéhle vyústění situace přímo nabízí, ale i tak to bude pro nečtenáře pěkný šok :D Nějak jsem ráda, že už ho mám za sebou a můžu se pak tak škodolibě smát těm, co neznají předlohu
    :twisted:
  • @JoeGyry
    vták Melisandre? ona má nejakého vtáka? šak doteraz tam pobehoval Orell s nejakým vtákom.... a myslím že Orell a Jon sa nemajú moc v láske... čo by tam robila Melisandre?
  • @FireAndBlood
    Melisandre podle D+D ovládá všechny vtáky :D :D :D
  • @Everett_Young Teraz som sa tak zasmial, že mi až slzy vyhŕkli :D
  • @Everett_Young Jo, ta zná víc ptáků než hajnej v lese :-D (teda aspoň v seriálu určitě :-D ).@LetztesBiest K seriálovému Robovi a jeho chování - naprostý souhlas.
    Mimochodem - při četbě knihy jsem už nebrečel, protože na jiném servru, kde se diskutuje o Písni a spoilery se moc neřeší, mi už nějaký dobrák prozradil pointu. Je fakt, že jsem tomu napřed nechtěl ani věřit, ale pak jsem si vzpomněl na Neda a bylo mi to jasné
    :spike:
  • Snad to nedopadne stejně jako boj o Pěst.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. května 2013
    Thanatos napsal(a):

Snad to nedopadne stejně jako boj o Pěst.

Niekedy si človek pomyslí, že by to tak možno bolo aj lepšie...
    Ke´dže to majú v rukách D+D
  • upraveno 27. května 2013
    @Crocuta
    No já naštěstí ne ... sice jsem už předtím na netu viděla to ono souslouví "Rudá svatba", ale nějak jsem si to nespojila ... takže si tak v klidu čtu, všechno v pohodě, jen je mi trochu podezřelý, že Freyové nedělají takové problémy, jako jsem čekala a najednou bum ... byla jsem v té době do knížek úplně zažraná, ale z tohohle jsem na chvíli přestala číst, abych to vůbec mohla rozdýchat :D Můj tip byl, že tímhle bude končit třetí řada, ale mýlila jsem se ... asi se báli, že by ten šok mohl být tak velký, že by pak na 4. sérii nikdo nekoukal :D
    Everett_Young napsal(a):

@FireAndBlood

Melisandre podle D+D ovládá všechny vtáky :D :D :D
    Kolik vtáků má Melisandre?
    Tisíc a jednoho! :)
  • @JoeGyry No pokud mají počasí jako u nás, tak nevím co chtěj grilovat.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Thanatos napsal(a):

No, tak snad to moc nezbastlí,... jak mi bylo připomenuto, snad nás neochudí o Umberův zpěv, který by byl celkem dobrý, kdyby nezpíval jinou písničku , napletla se mu slova a alespoň trochu držel nějakou melodii. (volná parafráze)
  • Jay napsal(a):

Branislav_Gepeto napsal(a):

Thanatos napsal(a):

No, tak snad to moc nezbastlí,... jak mi bylo připomenuto, snad nás neochudí o Umberův zpěv, který by byl celkem dobrý, kdyby nezpíval jinou písničku , napletla se mu slova a alespoň trochu držel nějakou melodii. (volná parafráze)
    Hm... to by ještě museli mít Umbera... :roll:
  • MissUtahraptor napsal(a):

Umber tam je, ne? Od první série... Nebo komu tam Šedý Vítr kousal prstíky za to, že tasil dýku na svého lenního pána?
  • @LetztesBiest
    Efekt RW už si pokazili tím, že jediní známí tam budou Catelyn a Robb - v téhle sérii charakterizovaní jako nějaká čarodějnice a blbec (čestný blbec není už dávno), když už jim dali prostor. A jejich smrt diváky nedostane o moc víc než umučení Ros. Mise splněna. Mno, počkám si na večer, snad to bude lepší, než si myslím. Doufat můžu, ne?
    Jay napsal(a):

MissUtahraptor napsal(a):

Umber tam je, ne? Od první série... Nebo komu tam Šedý Vítr kousal prstíky za to, že tasil dýku na svého lenního pána?
    Tento Umber sa ladne rozplynul do časopriestoru takže v druhej sérií chýba. Alebo som si ho nevšimol.
  • @Jay Byl. Od druhé série NENÍ!!! :'-( :evil:
  • MissUtahraptor napsal(a):

@Jay Byl. Od druhé série NENÍ!!! :'-( :evil:

Aha... to by mu mohlo trochu překazit to pěvecké vystoupení...
    No, je pravda, že Robbův tábor mi přišel sesekaný (případně moc nerozpitvávali kdo je kdo), ale nějak jsem nezkoumal detailně, kdo se kdy kde mihne...
  • Umberovi ukousli ucho a tak ho vyškrtli.
    @svoa00
    proč si myslíš, že čestný už není? třeba ta poprava Karstarka mi přišla jako docela čestný a spravedlivý čin. Ostatní nečtenáři se kterýma jsem se o tom bavil to vidí taky tak.
    Těch rodů tam mohli představit více, to je pravda. Ale nezapomínej, že tam budou znát ještě Edmura a Boltona. Pak taky Freyové, kteří tam už taky byli
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Mogadišo Obávám se, že to je fyzicky nemožné...
  • Co to je za výrazy sakra? :) Uklidni se :)
    @ionman
    Ale no tak. V minulé sérii zmínil něco ve smyslu, že jeho otec byl čestný a jak dopadl (což mě vytočilo na nejvyšší míru, protože knižního Robba čtenáři měli rádi hlavně pro to, jak se snažil být jako Ned). V předloze vyhodil oknem čest vůči závazku, ale přinejmenším se zachoval čestně k holce, kterou má rád. V seriálu se sebevědomě rozhodne závazky ignorovat kvůli ženské, se kterou jednou spal a která se ani neřídí společenskými konvencemi Západozemí. V knížce Karstarka popraví, protože zabil zajatce, které měl Robb chránit (načež má vztek na něj i na sebe). V seriálu to spíš působí tak, že si postavil hlavu. Robbova nejlepší scéna ve třetí sérii je ta při setkání s Freyi, kdy konečně projeví skromnost. Doufám, že přesně tak se bude chovat i v devátém dílu. Něco podobného udělali třeba tvůrci Tudorovců pro kancléře Cromwella, který je ve svém posledním díle celkem zlatíčko.
  • Šmajdalfe, Bimbo, kde jste? Máte tu práci! =D
    JoeGyry napsal(a):

@Mogadišo čo?

Nekŕmme trolla :) Mogadiš je aj tak mimo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.