Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire
Hra o trůny 3×09 – Deště Kastameru - Ice & Fire
Robb se představuje Walderu Freyovi, zatímco Edmure poznává svou nastávající. Jon čelí nejdrsnější zkoušce. Bran objevuje svůj dar. Daario a Jorah plánují dobytí Yunkai. Rod Freyů se spojuje s rodem Tullyů.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Samozrejme si to urobia po svojom, ale proste je troška iritujúce, že najskôr tam vrýpnu neexstujúcu postavu, ktorej dajú dosť veľkú dôležitosť a potom ju odkrouhnu... Tal... Mierne zbytočne. Už len tá herečka si zaslúžila troška viac scénok normálneho charakteru s normálnym scenárom a normálnu smrť.
Ak to spackajú, možno to bude aspoň vyzerať groteskne či parodijne a zasmejem sa. Ak sa im to podarí, bude to perfektný filmový zážitok.
Z pobozkanej ohňom urobili ďalšiu hlúpu sliepku ktorá sa zaľúbila do svojho princa, dúfal som že aspoň na konci na neho vystrelí ale nič.
No a "zaľúbená" Dany - tú herečku proste nemám rád vadí mi každý jej výraz tváre takže to ani nebudem hodnotiť.
Páčil sa mi kamarátov komentár (nečíta knihy): Kto je v tej klietke? Aha Robbov vlk, ja som už aj zabudol že nejakého mal - tjn CGI je drahé nahé ženy sú lacnejšie.
Naopak se mi moc líbily scény s Branem a Rickonem, i Jonem. A čím dál víc miluju Grey Worma, jeho bojový styl nemá chybu, kam se hrabe slizkej Daario. :D
Páčil sa mi záver- záverečné titulky a ticho. Len znelka k HBO.
Ani tu a tobôž v knihe mi nebolo ľúto R&C ale skôr postáv, ktoré s nimi boli. V seriály najkrutejšia časť bola so zlovlkom, to bolí rovnako.
Jon a divokí, veľmi dobré.
Linka s Oshou skvelá, aj hlášky s krvou.
Arya a Sandor, na nich sa dá pozerať.
Je mi nesympatický Daario, rovnako ako aj v knihe. Tu stále pretrváva navyše krivda vďaka chýbajúcej modrej brade (nikto ma nepresvedčí, že by to bol problém a detaily robia celok!)
Svadba má naozaj nárok nazývať sa rudá.
Len aj tu nedali ten drobný detail- ako si C nechtami trhala kusy kože...
Jo a loučení Brana s Rickonem se jim fakt povedlo.