@flanker.27 V tom pripade by Anne Geddes nezarabala miliony ;)
A co ja za to mozem, ze mam najkrajsie dieta v chotari? :) no dnes velmi nie, skor nakrvavejsie dieta v okoli. Snivalo sa jej o jezibabe a vypadla z postielky. Rano bude mat peru ako anzelina :/
@Hildegarda Tak já zas nemůžu moc rejpat, co já vím, co se se mnou stane, pokud se někdy dohrabu k tomu mít malou Krisu - třeba mi hrábne, bude ze mě bydlenka, budu vyrábět salámisty, kozodorty pro manžu a vařit nějakou čvachtandu... Pokud v té době ještě bude existovat fórum, tak pokud na mne začnete pozorovat takovéto příznaky, prosím o ránu z milosti. Děkuji
@Tom K Američanom skôr Someone bumped into my chair and I killed him and "nuked" his country. Alebo Someone had chair I wanted so I called him terrorist.
@Krisa Ale no tak, to byl vtip, to bych Ti přece neudělal. Bych tě vzal na nějakou výpravu na severní pól nebo tak :) A on by tě syndrom "bydlenky" přešel.
@Krisa Ono by tě to časem, až by výprava začala být namáhavá, přešlo. To bys byla ráda, že můžeš po celodenním pochodu polární pustinou jít rychle spát. :D
Komentáře
Nad psickami tu vzdycha skoro kazdy, ale keby tu niekto zavesil rozkosne babatka, hned sa to nahlasi adminovi :)
Zkus na hřišti přijít za nějakou maminou a říct jí, že její holčička je moc hezká....
A co ja za to mozem, ze mam najkrajsie dieta v chotari? :) no dnes velmi nie, skor nakrvavejsie dieta v okoli. Snivalo sa jej o jezibabe a vypadla z postielky. Rano bude mat peru ako anzelina :/
Pokud v té době ještě bude existovat fórum, tak pokud na mne začnete pozorovat takovéto příznaky, prosím o ránu z milosti. Děkuji
K Američanom skôr
Someone bumped into my chair and I killed him and "nuked" his country.
Alebo
Someone had chair I wanted so I called him terrorist.
sak na vytautas :D