@Melindaaaa Existuje, teda zatím se dá předobjednat, ale vyrábí to oficiální výrobce "normálních" Monopolů, tak odufám, že to bude i v ČR (když byly různé varianty).
@Krisa Když máš nějakou stránku na FB. Tak musíš platit, aby to viděli všichni kteří tu stránku sledují. Třeba já jsem na FB kdysi založil stránku Sansa Stark a jsem jejím vlastníkem. Aktuálně má 3237 fanoušků (seriálová Sansa už mne předběhla). Mno a když něco hodím na zeď, tak to neuvidí všech 3237 fanoušků, ale jen asi třetina. Aby to viděli všichni, musel bych facebooku měsíčně platit.
@Montezuma3 Co, cože? 8-O Jak jsi na to přišel? Já kdysi založila sranda stránku Frankieho Dlouhána a nic o tom nevím (možná to bude tím, že do ní nikdo nikdy nic nepřispívá a bylo nás tam asi 5 zasvěcených :D )
@Branislav_Gepeto blbě a moc rychle jsem četla, já se totiž zamýšlena nad tím, která z postav se rozplývala nad seriálem a říkala - prosím nezabíjejte můj charakter a on si v duchu říkal, že tahle postava je už taky mrtvá:)
Komentáře
@Melindaaaa Existuje, teda zatím se dá předobjednat, ale vyrábí to oficiální výrobce "normálních" Monopolů, tak odufám, že to bude i v ČR (když byly různé varianty).
Třeba já jsem na FB kdysi založil stránku Sansa Stark a jsem jejím vlastníkem. Aktuálně má 3237 fanoušků (seriálová Sansa už mne předběhla). Mno a když něco hodím na zeď, tak to neuvidí všech 3237 fanoušků, ale jen asi třetina. Aby to viděli všichni, musel bych facebooku měsíčně platit.