TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@M1on To je z Halo Halo - pan Alfons se dvořil ženě hlavního hrdiny (René) a je slabý na srdce.
Vieš, ja len nechem, aby mama vbehla do izby, keď to budem kukať a s niečím bysi to pomýlila =D
@Branislav_Gepeto Jestli tvoje máma zkousla GoT, neměla by mít s TB problém ;). Je to HBO, takže se tam souloží, ale nepřišlo mi to nějak našroubovaný nebo "přesouložený".
Řeší se tam i lidsko-upírský rasismus a tak, ale jestli tě to nebaví, tak tě stejně nepřesvědčím :)
Mama keď dopozeral prvú epku Got
,,Zaujímavé, aké erotické knihy číta náš syn."
Najlepšie keď videla prvýkrát Joffreyho ako prišli na Zimohrad
,,No, ten je slyzký už od pohľadu."
A keď videla tú sedmibábku, čo robila Cat pre bezvedomého Brana
,,Prepána, to čo je za VooDoo bábku!"
:D Hádam by to prežila...
@M1on
No ale keď máš sluchátka tak ťažko zbadáš, či saktosi blíži :D
Nič, iba sa spýtala, či sú to ten brat a sestra a či to nie je náhodou tá kráľovná...
A Dexter nasiel svoju mamicku :twisted:
Jinak - dokoukala jsem třetí díl z páté série Doctora Who a nějak si pořád nemůžu zvyknout na nový tón vyprávění, nového Doktora (Matt Smith je pří vší úctě moc mladý) a asistentku (zatím držkatá krasava bez osobnosti, u které mi nedali důvod si ji oblíbit, která dvě třetiny epizody jenom běhá za Doktorem a jejíž seznámení s ním bylo hodně přitažené za vlasy i na Doctora Who). Člověk si najde nový oblíbený seriál a oni mu ho komplet překopou :-?
K Doctorovi: naprostý souhlas. Amy je PŘÍŠERNÁ! Nemohla jsem ji vystát. Na 11. Doctora jsem si taky dlouho zvykala. Nicméně - později se k nim připojí Rory, což je podle mě jeden z nejlepších společníků. Navíc v půlce 7. série se té kravky Doctor zbavil, dostal nové intro i nový způsob vyprávění (který se hodně blíží prvním sériím a u intra zase klasickému Doctorovi) a hlavně - novou společnici, která je skvělá a opravdu to stojí za to.
A přestože, je Amy husa na entou, za její éry vzniklo mnoho úžasných dílů - především Doctor's wife a Vincent and the Doctor, což jsou v součastnosti dva nejoblíbenější díly nového Doctora vůbec (vedle Blink za 10.)
Moffata jsem taky dlouho neměla ráda, ale právě od půlky 7. série, jakoby se probral. Konečně ukázal, proč má DW na starost, a že je vskutku génius. 5. série nebyla nic moc, 6. byla podle mě docela... děsná :D. Hlavně závěrečné díly nebyly nic moc (u 5. série především). Ale ta 7. (a právě hlavně ta 2. polovina) je naprosto skvělá. Úplně jako kombinace 1., 2. a 4. série (a společnice).