TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1145146148150151362

Komentáře

• @M1on Myslíš Twilight se sexem, jižanskými burany a občasnými neúspěšnými pokusy o emoce.
  • @svoa00 exactly what i mean
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on Má slabá pumpička! (Viděla jsem oboje - True Blood i Twilight, takže můžu porovnávat)
  • @Krisa "Má slabá pumpička!"????
  • Pan Alfons? :)
    @Blackfish Jop "Monsieur Alfonse, pohřební služba, rychle a stylově" :D

@M1on To je z Halo Halo - pan Alfons se dvořil ženě hlavního hrdiny (René) a je slabý na srdce.
  • upraveno 11. července 2013
    Alespon mi řekněte jestli se v true blood bude dít něco zajímavýho jsem u 1x06 a pořád čekám co z toho vyleze, nějakej děj nebo tak něco nebo mi rovnou řekněte, že je to jak telenovela.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa
    Vieš, ja len nechem, aby mama vbehla do izby, keď to budem kukať a s niečím bysi to pomýlila =D
    @M1on Tobě nepřijde, že tam je nějaký děj? Vždyť tam
    hledají vraha fangbangerů
    ...

@Branislav_Gepeto Jestli tvoje máma zkousla GoT, neměla by mít s TB problém ;). Je to HBO, takže se tam souloží, ale nepřišlo mi to nějak našroubovaný nebo "přesouložený".
  • @Branislav_Gepeto tak snad to vypnu nebo minimaliziju:-) (mam taky strach) :-D
  • @Krisa jenže to je zase 5 minut se hledá vrah a zbývajících 42 minut se řeší morální dilema nebo se souloží
    @M1on Ty bys neměl morální dilema? :P
    Řeší se tam i lidsko-upírský rasismus a tak, ale jestli tě to nebaví, tak tě stejně nepřesvědčím :)
    @Krisa
    Mama keď dopozeral prvú epku Got
    ,,Zaujímavé, aké erotické knihy číta náš syn."
    Najlepšie keď videla prvýkrát Joffreyho ako prišli na Zimohrad
    ,,No, ten je slyzký už od pohľadu."
    A keď videla tú sedmibábku, čo robila Cat pre bezvedomého Brana
    ,,Prepána, to čo je za VooDoo bábku!"

:D Hádam by to prežila...

@M1on
    No ale keď máš sluchátka tak ťažko zbadáš, či saktosi blíži :D
  • @M1on pokud tě nebaví postavy tak to asi nemá cenu :) já byla ze začátku unešená z toho, že upíři se na slunci netřpytí, spí v rakvích a často vtipně hláškují, navíc to nejsou žádní vymazaní modelové, maji charizma a dokonce jsou občas i celkem odpudivý. Znechucená jsem byla z toho, že se při probodnutí kůlem upíři rozprsknou na krvavý sliz a z některých sexuálních scén. Hlavně mě děsně bavily všechny ty buranské figurky z místního vidlákova, které jsem si postupem času velmi oblíbila. Líbí se mi taky nadhled, se kterým je celá ta upírsko lidská vztahová kaše brána, i když Sookie je občas na facku, still a better love story than Twilight 8-) Pokud čekáš něco epického nebo myšlenkově hlubokého, tak to asi rovnou zabal, True Blood je, bylo a bude především o vztazích, ať už mezi upíry, vlkodlaky, měňavci, vílami, duchy, pumodlaky, čarodějnicemi nebo lidmi :D
  • @Branislav_Gepeto a co řikala na scénu ve věži Jaimeho a Cersei? :twisted:
    @M1on
    Nič, iba sa spýtala, či sú to ten brat a sestra a či to nie je náhodou tá kráľovná...
  • Pozerali ste/pozeráte niekto Pretty Little Liars? Podľa popisu to vyzerá na nejakú slaďárnu, ale celkovo na nete celkom vychvaľujú. Dá sa na to pozerať?
  • Tento tyzden zacina dalsia sezona - Newsroom, Breaking Bad, Suits :)

A Dexter nasiel svoju mamicku :twisted:
  • Dexter zatím nic moc ale snad se to rozjede
  • @Hildegarda Breaking Bad až v auguste nie?
  • @JoeGyry Pravdu mas, az o mesiac. Akosi sa mi to poplietlo :oops:
  • @Hildegarda :( a ja som sa už tešil
  • Dal som 4 diely The White Queen a aj na pár nudných pasáží a niektorých otravných postáv musím povedať, že ma to baví. Margaret a Elizabeth sú samozrejme otravné, ale Warwick a ten kráľov brat sú dosť zaujímavé postavy a dosť to ťahajú.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já se dost těším na Low Winter Sun, který začne cca za měsíc. I když se obávám, že to nedosáhne úžasné ponurosti, kterou se vyznačuje anglický předchůdce.
  • Hm, tak řekla bych, že tohle je asi konec Glee (ne, že by to bylo to nejdůležitější na této události).
  • upraveno 15. července 2013
    @Kolikokoli Já bych řekla, že tu zrůdnost budou natahovat, dokud se na ní někdo bude dívat (já osobně jsem se skřípěním zubů dokoukala třetí sérii). Jinak k tomu, co se stalo... vzhledem k tomu, že už se jednou léčil, jenom čekal, až si vyfasuje smolíka.

Jinak - dokoukala jsem třetí díl z páté série Doctora Who a nějak si pořád nemůžu zvyknout na nový tón vyprávění, nového Doktora (Matt Smith je pří vší úctě moc mladý) a asistentku (zatím držkatá krasava bez osobnosti, u které mi nedali důvod si ji oblíbit, která dvě třetiny epizody jenom běhá za Doktorem a jejíž seznámení s ním bylo hodně přitažené za vlasy i na Doctora Who). Člověk si najde nový oblíbený seriál a oni mu ho komplet překopou :-?
  • @svoa00 No, právěže už jsem slyšela, že bez Coryho to moc natahovat nebudou. Sice dostali 2 série, ale bylo by rozumné natočit 1 zkrácenou (13 dílů) sérií na jaro a dál se v tom nehrabat.

K Doctorovi: naprostý souhlas. Amy je PŘÍŠERNÁ! Nemohla jsem ji vystát. Na 11. Doctora jsem si taky dlouho zvykala. Nicméně - později se k nim připojí Rory, což je podle mě jeden z nejlepších společníků. Navíc v půlce 7. série se té kravky Doctor zbavil, dostal nové intro i nový způsob vyprávění (který se hodně blíží prvním sériím a u intra zase klasickému Doctorovi) a hlavně - novou společnici, která je skvělá a opravdu to stojí za to.
    A přestože, je Amy husa na entou, za její éry vzniklo mnoho úžasných dílů - především Doctor's wife a Vincent and the Doctor, což jsou v součastnosti dva nejoblíbenější díly nového Doctora vůbec (vedle Blink za 10.)
  • upraveno 15. července 2013
    @Kolikokoli JJ, díky za soustrast :D Můj hlavní problém kupodivu není nový doktor, ale Steven Moffat a jeho tak nějak vykalkulovanější (najednou jako by v tom nebylo "srdíčko") pojetí. Na to intro jsem zapomněla, to byla taky změna k horšímu. Plusové body ale dávám za odvahu změnit najednou hlavního scénáristu, představitele hlavní role (a navíc takového sympaťáka jako Tennanta) a rozloučení s vedlejšími postavami - na něco tak drastického by americká televize neměla. O tom, co se bude dít v dalších sériích něco vím, i když jsem se snažila vyhýbat spoilerům co nejvíc, a než nás opustí i jedenáctý doktor, tak doženu dluh.
  • @svoa00 Jo, jedenáctý odchází teď o Vánocích. Tím novým intrem jsem myslela tohle. To s blesky se mi taky nelíbí. Jinak si myslím, že je dobře, že ty Doktory a (hlavně) společnice střídají, protože o tom DW přece je :D.
    Moffata jsem taky dlouho neměla ráda, ale právě od půlky 7. série, jakoby se probral. Konečně ukázal, proč má DW na starost, a že je vskutku génius. 5. série nebyla nic moc, 6. byla podle mě docela... děsná :D. Hlavně závěrečné díly nebyly nic moc (u 5. série především). Ale ta 7. (a právě hlavně ta 2. polovina) je naprosto skvělá. Úplně jako kombinace 1., 2. a 4. série (a společnice).
  • @Kolikokoli Takže říkáš, že všechny díle z páté a šesté série nemusím ani vidět? 8-O
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.