TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1148149151153154362

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Sledujete někdo serál Ray Donovan? http://www.csfd.cz/film/337645-ray-donovan/
  • @heavy_head napsal(a):

Cumberbatch podrobně a do detailů vysvětluje, jak jeho Sherlock přežil.

http://insidetv.ew.com/2013/07/18/sherlock-comic-con-benedict-cumberbatch/

Pročpak mě to nepřekvapuje? =D
  • @Thorar já a nic moc zatím...nemám oblíbenou postavu :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @DanielSvatoš Mě přijde naprosto úžasnej Liev Schreiber, ale já ho celkově žeru, takže to moc objektivní není. Ale seriál mě velmi baví :-) I když pilot byl asi nejlepší, další díly se rozjíždí pomalu.
  • Ray je prostě tvrďák ale nijak zvlášť super mi nepřipadá a ostatní z rodiny mi jsou nesympatičtí takže zatím tak ale ještě jsem neviděl e04 a asi to dokoukám alespoň tuhle sérii
  • V TB jsem to čekal. Přesluhoval, jeho linka byla plochá a k ničemu, stejně jako Merlottova.
  • upraveno 23. července 2013
    @Everett_Young napsal(a):

NEDÍVEJTE SE NA SNEAK PEAK K DRUHÉ ŘADĚ VIKINGŮ!!! OBSAHUJE MEGASPOILER!!!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! :'-( :wall:
    Everett_Young napsal(a):

@ DanielSvatoš

Třeba je jen v bezvědomí. Nebo je ta postava jen těžce raněná
    :oops:
    Jo, přesně, jsem si jistá, že máš pravdu! :-|
  • MissUtahraptor napsal(a):

@heavy_head napsal(a):

Cumberbatch podrobně a do detailů vysvětluje, jak jeho Sherlock přežil.

http://insidetv.ew.com/2013/07/18/sherlock-comic-con-benedict-cumberbatch/

Pročpak mě to nepřekvapuje? =D

Parchant jeden. =D

• @Thorar @DanielSvatoš Vždyť je to vykutálenej bratr wolverina =D
  • True Blood s06e06: (povzdech)Sookie: špatně. Přísahám, že ta kravka si zasluhuje Darwinovu cenu, což se bohužel nikdy nestane. Guvernér: špatně, špatně... a příliš brzy.
    Tomu říkám zahodit postavu
    . Terry: tohle není špatně, ale je to zoufale předvídatelné, a proto to nefungovalo tak dobře, jak si tvůrci plánovali. Jason (a Jessica): špatně. Tahle ptákovina je tam jenom proto, aby Jason byl na obrazovce (ne že by to byl jenom jeho případ). Add rasismus... ano, už předtím to bylo v True Blood téma, ale začíná narůstat do bizardních rozměrů. Opravdu si v HBO myslí, že se dá aplikovat téma rasismus na rasu parazitických bytostí, které vidíme provádět masakr zhruba každý druhý díl? Pokud americký scénárista hledá nejprimitivnější způsob, jak ukázat, že postava je zlá, tak je to rasista. Americké mozky jako by nebyly schopné vstřebat, že někdo je rasista a zároveň to není druhý Hitler (viz. postava guvernéra). Tohle má pořád být ta popkornová zábava pro chytré lidi, jak se o seriálu vyjádřil Alan Ball?
  • @svoa00
    řekla bych, že guvernéra odpravili, aby mohla dostat víc prostoru bonďatá Newlinova ex, jejíž jméno mi uniká a ta by teď měla kompletně převzít úlohu královny zla, což nevím jestli klapne, protože jí chybí guvernérovo charizma. Jasonův nábor do komanda upírobijců se mi naopak líbil i scéna v táboře. Terryho mi bylo líto, ale jeho smrt jsem čekala spíš v minulé sérii, kde by to dávalo větší smysl, tohle bylo zbytečné.
  • @Dreamer Jmenuje se Sarah, myslím. IMHO z ní nebude královna zla, nemá na to mentální kapacitu. To se spíš zamiluje do upíra a přizná, že se mýlila.
    Co se týče Jasona, tak mi vadí, že z jeho vztahu s Jessicou dělají nějaký hlubší cit (leda tak podle standardů HBO), aby měl vůbec důvod ji zachraňovat a být na obrazovce. Dobře zahraný byl její vztah s Hoytem, ale Jason je nerozhodný děvkař, který si není jistý vlastní orientací, nejhlubší cit k ženě je k vlastní sestře a nemá dost krve, aby mu zároveň fungoval mozek i penis. A to říkám, i když je to jedna z mých oblíbených postav. Ty další jsou Eric a Lafayette
    .
  • Novy Newsroom ma trochu sklamal..
    A este k tomu toto cudo...
    image
  • Já naopak nový Newsroom žeru :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    "Americké" řešení vztahů mi v Newsroom lezlo tak na nervy, že bych je všechny nakopal a vykopal. I když to byl zajímavej pohled do televize, tak si další sérii odpustím.
  • Jsem v třetině druhé řady Suits (opět s křížkem po funuse, já vím). Připadá to jenom mi, že i když má být Hardman
    zloun, tak je vlastně sympatický narozdíl od toho, jak se do něj Harvey s Jessicou naváží?
  • @brbr mě teda Hardman nebyl nikdy sympatický a nepamatuju si že by si od nich něco nezasloužil :)
  • @DanielSvatoš Nevím, já mám pocit, že je to zatím takový hodný strýček a ti dva mu začali jít po krku moc brzo. Mohli se chvilku snažit s ním vyjít. :-k
  • @brbr pockaj si na dalsie casti :)
  • chystám se na tohle: http://www.csfd.cz/film/295103-house-of-cards/
    viděli už jste to někdo?
  • @Hildegarda Vážně to bylo takové nějaké divné. A navíc to tentokrát ani nebylo vtipné! Úplně me to rozzuřilo! :-)
  • @heavy_head rozzureny heavy je oxymoron, nie? :)
  • @Hildegarda Já zuřím kultivovaně a vytříbeně. :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    brbr napsal(a):

@DanielSvatoš Nevím, já mám pocit, že je to zatím takový hodný strýček a ti dva mu začali jít po krku moc brzo. Mohli se chvilku snažit s ním vyjít. :-k

Měla jsem to podobně. Ale taky jsem tak nějak věřila, že Harvey ví, co dělá. Umí být sice umíněný jako beran, ale obvykle nejedná bezdůvodně :)
    hudra napsal(a):

chystám se na tohle: http://www.csfd.cz/film/295103-house-of-cards/
    viděli už jste to někdo?

Ano, já to viděla.
  • @Hildegarda @Nevada Já vím, že nemám tomu hodnému strejdovi fandit, ale zdá se mi, že Harvey a spol. tlačí moc na pilu. Ale taky mám pocit, že Harvey Mike málo cepuje a moc rychle z nich byli "kámoši" a stejně se dívám dál. :-)
  • True Blood 6x07: scény s Alcidem a Samem jsou naprosto o ničem, takže ač to téměř nikdy nedělám, od teď přeskakuju :roll: Vůbec se mi nelíbí, jakým směrem se to ubírá, začínám zase držet palce Billovi :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dreamer napsal(a):

Vůbec se mi nelíbí, jakým směrem se to ubírá, začínám zase držet palce Billovi :anxious:

Já mu je držím furt :D. Po kupě rybízu se na to chystám, jsem zvědavá, jak to nakonec bude s Benem (upřímně doufám, že bídně zhyne).
  • Krisa napsal(a):

Já mu je držím furt :D. Po kupě rybízu se na to chystám, jsem zvědavá, jak to nakonec bude s Benem (upřímně doufám, že bídně zhyne).

Bena by byla škoda, je to sympaťák, i když se pomalu začínám připravovat na to, že ho na konci série pravděpodobně odpraví
    :-(
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. července 2013
    @Dreamer Na mě je moc velký "sladký rozervaný hrdina" - je rozerván bojem se svou upíří částí, která je jeho přirozenou součástí a nechce zakousnout svoji pravou lásku. Kde jsem to už jen viděla... =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.