TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1146147149151152362

Komentáře

• @svoa00 Jo, měla bys je vidět. Jsou hodně důležité příběhově, co se Doktora týče (např. prakticky celá 6. série je o River Song). Jsou tam dobré díly (a to docela dost dobrých dílů - hlavně v 5. sérii). Ale celkově to podle mě sráží ta kravka Amy :D. 6. série se mi moc nelíbí z toho důvodu, že ty díly jsou celé propojené, a jsou tam samé dvoj-trojdíly, což nemám moc ráda. Ale třeba Let's kill Hitler je jeden z nejlepších dílů obnoveného Doktora, takže... těžko říct.
  • @Kolikokoli OK, díky. Dneska mám čas a dám další díl nebo dva.
  • upraveno 15. července 2013
    True Blood s06e05: začínala jsem si říkat, že to bylo doteď nějak podezřele cudné :roll: Jinak některé dějové linie začínají nabírat závratné tempo, jiné naopak nudí a prudí a stále více působí jako zbytečná vata, která jen krade čas ději a dokonale mi zprotivila některé postavy.
  • V bedně dávají Sanitku. Asi po milionté a stejně jsem se u toho zasekla. :wall:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. července 2013
    @Dreamer Teď na to zrovna koukám. Překvapuje mě, že mě tahle série fakt baví, i když Andyho linii bych vymazala. A řekni mi, prosím, prosím, prosím, kde hrál ten chlap, co hraje "psychologa" u výslechu Pam. Já si nemůžu vzpomenout, na imdb jsem ho nenašla a asi mi z toho hrábne!

Ten KONEC! Šmejdi, já chci další díl - kdo to má do příštího pondělí vydržet!
  • upraveno 15. července 2013
    @Krisa Andy mi nevadí, zato Alcide a Sam se zatím zdají být navíc, i když tuhle linii ještě úplně nezatracuji, ale úplně nejhorší prudiči jsou Arleen a Terry.

Tady je doktor "Mengele" taky mi připadal strašně povědomý, ale jak tak koukám na jeho filmografii, tak to bude jen podoba s někým jiným, protože jsem ho nejspíš v ničem neviděla :)

EDIT: Aha, jo psycholog :D mě zas vrtal hlavou doktor, tak psychologa nevím, mrkni na závěrečné titulky, tam ho určitě najdeš ;-)
    @Dreamer Sam mě nebaví už od doby, co se tam objevila ta měnička. Terryho mám hrozně ráda, takže jeho linie mi vůbec nevadí. A u Alcida mám pocit, že se tnám ho vůrci snaží pěkně zprotivit, protože se začal chovat jako kretén (teda kréťan jsem chtěla říci).

Toho psychologa jdu hledat, jinak mi švihne!

HA, mám ho! Hrál v Mentalistovi, proto ho znám ;)
  • @Krisa já zase znám psychologa z Justified :) Jinak Terryho a Arleen mám taky ráda, dokonce velmi, ale ta jejich zředěná roztahovaná zápletka mě naprosto nebaví, nejlíp jim sluší role roztomilého buranského křoví, vlastní linku nepotřebují, spíš by bylo fajn, kdyby se opět uklidili do pozadí a občas zahláškovali nebo helfnuli hlavním postavám. Alcide je zatím na odstřel :evil:
    @Dreamer Já nechápu, proč takhle Alcida změnili - vždyť to byl takový hodný ňoumes a teď je z něho pěknej blb. S upozaděním Arleen a Terryho souhlasím, zpět ke hláškujícímu křoví!
    Teď jsem hrozně zvědavá na příští díl -
    ne kvůli Sookie (je mi jasný, že ta neumře, když dneska oznámili 7. sérii), ale kvůli tomu, jak z toho vybruslí Eric a Pam (vzhledem k tomu, že to jsou celkově nejoblíbenější postavy, tak smrt jednoho z nich by fanoušky dost nakrkla, takže jsem zvědavá, jestli na to tvůrci budou mít koule - i když doufám, že ne :) ).
  • @Krisa taky doufám, že na to nebudou mít koule 8-O protože jsou to i moje oblíbené postavy.
    @Dreamer Moje ani ne, ale jsou zatraceně zábavní.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Chech. V telke čosi dávali, keď som ráno šiel okolo a vyzeralo to ako True Blood. Za tých pár minút boli dvakrát povedané presné dátumy minulých udalostí (upíri majú brilantnú pamäť), bola riešená jedna vzťahová vec, bola zabitá jedna žena a pritom všetkom ani raz sex. Divil som sa, či je to naozaj TB :D
  • @Branislav_Gepeto ráno by TB nejspíš vysílat nemohli, nebyly to Upíří deníky? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Dreamer
    To ma napadlo tiež, ale už raz tak zrána dávali na Markíze TB tak ma napadlo, že to bude asi ono.
  • kdyby nebyla Deanerys Targaryen tak je nejhorší královnou roku Elizabeth Woodville :)
  • Uvědomujete si že True Blood je podle knížek? Takže o tom kdo umře a kdo přežije zas tolik scénáristé nerozhodují?? :D :D
    @Tom Četl jsi ty knížky? Já jo ;)
  • @Tom Lafayette umře hned v první knížce, pokud vím. Takže ano, rozhodují o tom. S předlohou True Blood zachází HBO podobně jako v případě Hry o trůny. V případě Písně páni v HBO viděli draky, intriky a sex, v případě knih o Sookie viděli upíry, krev a sex. To jsou věci, které se dneska dobře prodávají. A lidi v HBO nejsou jiní než v dalších televizních stanicích a showbusinessu obecně - čísla jsou jediný jazyk, kterému rozumí. Brblání pár fanoušků nebo znechucených diváků na internetu se můžou vysmát, až pojedou novým porsche na Floridu.
    @svoa00 Akorát u TB mi přijde seriál daleko lepší než knížky - ty jsou hlavně romantické vzdychání Sookie po někom na pozadí zajímavých příběhů, což mě úplně neba, ale bohužel se projevila moje nemoc "musím mít ty knížky" :D
  • @Krisa já ty knihy ani číst nechci, někde jsem si přečetla o čem, že to má být a vůbec mě to neláká :-k
  • Omlouvám se že tu přerušuji vášnivou diskuzi o TB ale co je u všech satanů Teen Wolf? Už podle jména to zní neuvěřitelně sr*čkoidně. A proti tomu ještě nějaké Upíří Deníky? Hádám že je to všechno jen další "romantická fantasy" na způsob Twilight.
  • @Everett_Young Upíří deníky jsou v podstatě Twilight s přitažlivějším obsazením, stačí se podívat na scénáristku a musí ti být jasná zápletka, pravděpodobný budoucí vývoj i charaktery hlavních postav :D
    @Everett_Young Upířích deníků jsem zkoukla 1. díl a je to Z.L.O.!!! Hlavní hrdinka je tupá a hlavní hrdina se mi nelíbí (nechci psát škaredej jak cesta do školy, protože to si nikdo nezaslouží), takže ani kvůli tomu se na to nedá dívat. Nevěřím, že to řeknu, ale skoro zlatej Twilight! :spike:
  • Já na to koukala první dvě serie, ale pak Damon změnil účes, Alaric změnil účes a ještě ho oddělali, takže tím se eliminovaly moje důvody pro sledování a přestalo mě to zajímat =D
    @Dreamer Předpokládám, že Damon je brácha hlavního hrdiny = v 1. díle hlavní padouch. Dále předpkládám, že po té, co se do něj všechny fanynky VD zamilovaly, zjistil, že nechce být špatným a stal se z něj superklaďas =D
  • @Krisa :applause: od poloviny druhé serie mi začal lézt celkem na nervy a změna účesu byla poslední kapka, ale víc mě naštvali s Alaricem (sexy středoškolský učitel, příležitostný lovec upírů, Damonův nepřítel posléze nejlepší kámoš), jakmile jsem si přečetla spoiler, že se ho chystají odstranit, načež z něj před tím samozřejmě udělali blbečka, aby bylo pro diváky lehčí zamáčknout slzu, zabalila jsem to. Hlavní hrdinka je klasicky na facku, zbytek obsazení tvoří modelové a modelky, občas se najdou výjimky v podobě herců a křoví, které slouží jako krmení pro upíry :D
    upraveno 17. července 2013
    Dreamer napsal(a):

sexy středoškolský učitel, příležitostný lovec upírů, Damonův nepřítel posléze nejlepší kámoš

To zní skvěle =D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa Damon byl superklaďas, to jeho bratr z něj udělal monstrum :-) (ano sleduju ten seriál :-P )
    @Thorar To je parchant!
    Taky mi přišlo hrozně vtipný, že hraje středoškolského studenta a je ročník 1982 =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.